Jump to content

mikan

Members
 • Posts

  4018
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mikan

 1. No nyt on huikeat ennen näkemättömät puskurit! 😲
 2. Onko maalaussuunnitelmat edistyneet?
 3. Mä en käytä Hotmailia. Ja ilmeisesti en sitten enää myöskään Autotunea ja Aircooledia. Höh!
 4. Menköön tähän ketjuun, vaikka onkin eri firma. Onko kukaan asioinut viime aikoina autotune.fi verkkokaupan kanssa? Olen parilla meilillä yrittänyt kysellä lisätietoja, mutta tuntuu olevan täysi radiohiljaisuus.
 5. https://www.alanhschofield.com/ourparts/cat_644520-Chassis-Parts.html
 6. Kirva huutokaupassa. https://huutokaupat.com/3035047/volkswagen-mac-boy-1970-15-l-bensiini-20-303-km
 7. mikan

  Baja

  https://www.heritagepartscentre.com/eu/n90939602-12-point-head-bolt-m7x45.html Ei varmaan mahdu nuokaan ilman koneistamista.
 8. Oikealta ohjattava ruotsista tuotu junis oli joskus myynnissä pohjanmaalla. Taisipa olla vielä sontsa.
 9. mikan

  Baja

  Ruuvilinjalta on aika hyvin löytynyt mitä erilaisempia pultteja jne. https://www.ruuvi.fi/ tai sitten https://www.ruuvihankinta.fi/
 10. Samassa paikassa kaveri muutoskatsasti turbotuksen subaruun. Joku katsari siellä ei ollut ihan ajan tasalla, mutta paikan pomolla on homma hanskassa ja sen kanssa sujui asiallisesti.
 11. Mulla on kirvassa takana 275/50-15, mutta en muista vanteen leveyttä. Täytyy kaivella. Kaikissa näissä on tietenkin erilainen kori, mutta mun kirva on aika pitkälle samaa mallia kuin sulla.
 12. Katsastusmies Lielahdessa oli ennen hyvä paikka, mutta sieltä lähti monta katsuri muualle. Sen jälkeen sinne ei kuulemma kannata enää mennä. K1 Ylöjärvellä on ollut hyvä palvelu, tosin olen käyttänyt siellä vain käyttöautoja. Aikoinaan Hämeen autokatsastuksessa hoitui muutoskatsastus todella fiksusti. Valitettavan moni katsastaja ei tunne pykäliä, eikä varsinkaan osaa tulkita niitä.
 13. Suomessa on kyllä kuplaankin laitettu sähkömoottori, mutta en muista että täällä volkkaripalstalla olisi tuosta juttua. Eikös sitä Tanhis lattiassa olevalla pedaalilla säädetä? :-D
 14. Huomatkaa, että kysyjällä on IRS.
 15. Ai niinkös se toimikin? Sorsista on aikaa yli 20 vuotta, niin muistin läppien toiminnan väärin. Onpas saksalainen insinööri miettinyt asian oudosti, vai onko?
 16. En mä ainakaan kesähelteillä pitänyt lämmönvaihtimien läppiä auki, vaan kaikki ilma meni moottorin jäähdytykseen. Siis silloin kun vielä oli sorsat... Joten miksi puhaltaa ilmaa ulos turhaan puhallinkopan rööreistä, kun ne voi helposti myös tulpata?
 17. Ripeä ja kestävä käyttöauto siis. Oletan, että puhutaan jostain 2 - 2,3 litrasesta tuplakaasareilla, jossa järkevän kokoiset kannet ja nokka-akseli "arkikäyttöön". 1303S:n lodju on pitkäperäinen ja kestävimmästä päästä. IRS ei lisäksi ole sellainen herkkä pomppuperä kuin swing. Järkevällä käytöllä kunnossa oleva laatikko kestää tuon moottorin väännön, olisko luokkaa 200 Nm?
 18. Kyllähän sitä kaikkea pientä katoaa, mutta mulla on nyt trailerin talvirengas kateissa. Jossain se tallissa/varastoissa varmaan on, toivottavasti.
 19. Oon melko varma, että hintapyyntö on 7000 euroa. 😉
 20. Tai epäonnistumisen tuottaman vitutuksen.
 21. Mulla oli joskus kupla talvet pressuhallissa. Oli tietysti tuota matalampi. Kovalla tuulella meinasi koko hökötys lähteä lentoon. Laitoin sitten putkista köydet kuplaan kiinni. Kuplan alla oli pelkkä hiekka ja se pysyi koko ajan kuivana.
 22. Öljyn lämpötilan seuraamisesta voikin tulla stressiä. Mulla kuplassa lämmöt matka-ajossa meni nopeusmittarin kanssa suunnilleen samaa tahtia.
 23. Tepsi sarjakärjessä ja Lukko viimeisenä. Turkulaisten kannattaa ottaa kuvaruutukaappaus.
 24. Pitäiskö tähän heti ilkkua, että Turbon kanssa toimi oikein vilkkaasti. Ja kuten Doodah totesi, niin paksulla seoksella mentiin. :-) No fakta kuitenkin on, että nurkkatuplat toimii paremmin.
×
×
 • Create New...