Jump to content

mikan

Members
 • Content Count

  3917
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mikan

 1. Kärppien kerroin olis nyt 3,65. 😉
 2. Joko sutii vai sutiiko projekti paikoillaan?
 3. Aika vähän jää vuoden 1964 peltiä jäljelle. On nämä huikeita projekteja!
 4. Ilmeisesti Viva kyseessä? Jotkut harrastajat ovat pitäneet listaa osista jotka sopii eri merkkien kanssa ristiin. Kaikki vanhan paperiset iskariluettelot ja muut vastaavat on hyvä laittaa talteen, jos niissä on mitat mainittu.
 5. Hieno homma ettei tarvi tuon takia korkokengillä ajaa. 😄
 6. Raumalla on tehty hyvää duunia, onnittelut siitä. Niin ja onnittelut Ilvekselle, tänään 90 vuotta.
 7. No tuo selittääkin, ruudun takaa... Toivottavasti joskus tulee se päivä, että pääsee kuulemaan livenä miltä se kuulostaa tositoimissa.
 8. 300 heppaa kuulostaa aika eleettömältä. Yllätyin!
 9. Ehkä myös ostaja? Moottori, laatikko, säätöakseli, sävylasit ja muut osat. Erikseen ostamalla niihin olisi mennyt paljon enemmän.
 10. 3040 eurolla meni "turbokupla".
 11. Meidän ikuisen vanha char-broil alkaa olla romutuskunnossa. Pitäis löytää tilalle ihan perusgrilli ilman mitään sivupolttimia tai muita ekstroja. Eli ihan pelkkä perusritilä, jossa saisi olla kuitenkin koko jotain 50x50. CHAR-BROIL Convective 310B olis sopivan kokoinen ja edullinen. Vaan kestääköhän tuollainen montaa vuotta ulkona...kuten vanha made in usa.
 12. Ilmajousien kiinnikkeet. https://brabantcustom.nl/en/shop/adapters-for-vw-beetle-air-shocks/
 13. Näitä ei ilmeisesti saa uutena mistään, kun tuollakin myydään käytettyjä: https://socalautoparts.com/brand/vw-rebuilt-oem/
 14. Nykyäänhän turbottaminen on helpompaa, kun voi mennä entistä tehokkaammilla dynopapruilla muutoskatsastukseen.
 15. Turboprojekti: https://huutokaupat.com/2616437/volkswagen-turbokupla-1968-17-l-bensiini-0-km
 16. mikan

  YBA-8

  Vähän turhan kova työ purkaa auto atomeiksi värin vaihtoa varten, kun maali muuten on siedettävässä kunnossa. Niin ja maksaakin...
 17. mikan

  YBA-8

  Peukku L87:lle. Harmi että oma kupla ei enää ole tuossa alkuperäisessä värissä.
 18. Tuosta en oikein pysty päättelemään, että sopiiko 3/1960 junikseen: https://www.paruzzi.com/fi/splitscreenbus/puskurit-(t25-ja-kupla-75-alkaen)-kori-sisusta/ovien-osat-avaimet/20976/ Mutta ainakin tuon setin pitäisi sopia (toki maksaakin sitten jo jonkin verran): https://www.paruzzi.com/fi/splitscreenbus/puskurit-(t25-ja-kupla-75-alkaen)-kori-sisusta/ovien-osat-avaimet/20973/
 19. Kuinka paljon lämpöä printatut osat kestää? Erilaisia materiaaleja on tietysti varmaan vaikka kuinka paljon?
 20. https://ffp.fi/ osataan ja halutaan auttaa... OHO! Olin viimeksi kirjautunut ffp:lle 20.11.2013 14:37 😲
 21. Datsunihan se on, mutta A-moottori. Pakokanavan osalta tietysti ohjurin ympärillä oleva materiaali hieman hämää tuossa kuvassa, kun leikkaus on tehty keskeltä kanavaa. Mutta on se kieltämättä ahdas. Pakokanavaa siksi työstinkin hieman enemmän ja imupuolta ainoastaan siistin ja ohjurin ympäriltä muotoilin.
 22. Tulos on varmaan negatiivinen. 🕵️‍♂️
 23. Ei ehkä koske sun Pritzeniä, mutta mitenkähän tuollaiset hitsatut vetarit kestää, jos on moottorissa kunnolla voimaa? Pitääkö vetari jotenkin lämpökäsitellä hitsauksen jälkeen?
×
×
 • Create New...