Jump to content

Ketsa

Members
 • Posts

  3381
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ketsa

 1. Eiks 1303 tullut markkinoille vasta 70-luvun puolella, joten ei tuo -69:stä voi olla...?
 2. Laitatko aftermarket ohjaimen vai siirrätkö kaiken leafista? Amerikassa oli tehty tölkki, jossa oli kaikki tarvittava tekniikka siiretty Leafistä ja toimi ok vaikka herjasi esim. Puuttuvia turvatyynyjä.
 3. Ja Jussille pitää soittaa, kun se ei notku netissä, eikä myy valokuvia 🤣🤣
 4. Multa löytyisi kokonainen tölkistä pois purettu BA6 hintaan 100€. Toki arpakapistus, koska ei ole käytössä ollut ainakaan vuoden 2009 jälkeen.
 5. Just kattelin wbx tölkistä irtipurettua tehdasasennettua lämmitintä ja siinä on samannäköinen käyttökytkin. Pyöritettävä x-määrä napsuja, eli säätää tehoa.
 6. Mulla on oma kaapeli akulta, jonka päässä on sitten kaikennäköistä jälkeenpäin asenneltua (lämmitin, bensapumppu, lisävalot, popit, jne).
 7. 1.9 wbx:ää on kahdella eri lohkolla. Uudempi käytännössä sama kun 2.1 wbx:n lohko.
 8. Eikä noi Deutzin putket millään tapaa vain traktoriin liity. Monenlaisissa off highway härpäkkeessä noita ilmajäähy moottoreita oli. Mutta taisi Tier3/Stage3A olla viimeinen päästöhyväksyntä noille ja siihenkin aikaan jo vähän käytetty moottorimalli, eli ei varmaam enää löydy käytettyjä putkia esim. isojen moottorikoneistamoiden romuista. +15 vuotta sitten kun kysyin Tammer Dieselistä, niin romulavalla ei ollut mitään, mutta hyväkuntoisia käytettyjä olisi rahalla saanut. Tosin hinta oli sellainen, että ei tarvinnut edes harkita ostamista.
 9. kuskin puolella on myöhäisissä kuplissa pissapojan säiliö ja se on näppärä päivitysosapaketti vanhempaankin pystäriin :)
 10. Alimmat siis 78, sitten 86, sitten 88 ja ylimpänä 84 mm.
 11. Arpakuntoisia mäntäsarjoja. Tulleet minulle kuolinpesästä, jossa vanhanliiton moottorirakentaja on nähnyt nämä säästämisen arvoisiksi. 15 €/sarja, Lempäälästä tai satunnaisesti Ruovedeltä noudettavissa. Postin automaattipaketti onnistuu myös ostajan maksaessa kulut, mutta arpasarjoja, eli jos haluaa kunnon tarkistaa itse, niin se onnistuu vain paikan päällä. 88mm sarjassa yksi mäntä selvästi eri sarjasta, muut näyttävät äkkiseltään olevan keskenään samanlaisia. Rivaatti, ketomaki(miukumauku)gmail(piste)com tai tekstari/whatsapp o4o41o31o4 tai puhelu klo 17-21 välillä. Myös 85,5mm mäntiä löytyy, mutta niistä valkkaan ensin parhaat itselle.
 12. Lempälän autokatsastus ideaparkin takana on ollut tasaisen hyvä. Tosin mitään pommeja en ole konttorille vienyt.
 13. EV Westi sivuilta ja youtube kanvalta löytyy mielestäni kaikki mitä kuplan sähköistyksestä tarvitsee tietää. Kaksivaihteiseksi muuttavat kuplan laatikon, kun se prepataan sähkökäyttöön. Tosin mitään järkeähän tuossa ei taloudellisesti ole, kuplan saa luotettavaksi hyvin paljon pienemmällä budjetilla, jos ei isoja tehoja olla hakemassa.
 14. Alimman kuvan alkuperäinen käytetty valkoinen puskuri 40€ Keskinmäinen käytetty alkuperäinen musta puskuri 30€ Ylin käyttämätön tarvikepuskuri 70€ Ensisijaisesti nouto Lempäälästä tai Ruovedeltä. Rivaatti, ketomaki(maukumiuku)gmail.com, tekstari/whatsapp o4o-41o31o4 tai puhelu klo 17-21 välisenä aikana.
 15. Vähän vaikeasti kuvattava kohde, mutta eiköhän toteutus noista selviä. 30 mm on tuon ”jalan” pituus. Puhallus on mielestäni tuulilasille just passeli, ehkä pikkaisen kovempi kuin mitä maantienopeuskierroksilla orkkis kunnossa oleva lämmönvaihdinsysteemi antaa. Luxus malleissa tietysti on kojelauta täynnä reikiä mihin putkia tuupata, mutta tässä ei ole kuin nuo kulmaröörit.
 16. Yleensä kannatta pidättä hetki henkeä ja nukkua yön yli ennenkuin alkaa hutkimaan. Onkohan volkkaripalstadiili tehty nykyisen omistajan toimesta -kysymys ainakin itsellä tulee ensimmäisenä mieleen. Muutenkin nämä harrastekauppakeskustelut ovat vähän kuin keskustelut moottoriöljystä. Jokaisella on oma mielipiteensä ja mielipide perustuu omiin fiilksiin, jotka sitten taasen pohjautuvat yleensä kohtuu pieneen otantaan.
 17. Kanttasin ”jalat” siihen sarjan mukana tulleeseen peltiin. Oli just riittävästi marskua, jotta lämmitintä sai sen verran irti korista, jotta lämpimän puolen putki menee bensaankin täyttöputken yli. Koitan saada otettua tuosta kuvan jossain vaiheessa. Kivasti pitää ohjaamon lämpöisenä, mutta kosteutta tiivistyy tuulilasille, jos ei ole tupakki-ikkuna raollaan. Pitäisi jonkinlainen poistoilma-aukko virittää jonkin (puolikuuton pystäri).
 18. ikkunalle menevät ovat ulkomitaltaan 38mm ja kiinnitetty hahlo+klemmari tyylillä ikkunan suulakkeeseen. Tässä sarjassa tuli tuon pituiset pako- ja imuputket mukana.
 19. Omassa pystärissä tommonen asennus. Toi T-pala taisi tulla kitin mukana. Alkuun vähän haistelin, että käryääkö täydellä teholla vai ei, mutta sittemmin kyllä tullut siihen tulokseen, että ei tuota tarvii kuin puolellateholla max käyttää.
 20. Normiharrastaja todennäköisesti epäonnistuisi maaluksessa, aivan kuten remykv ja mikan kertovat. Tämän topicin kuvat kuitenkin kertovat, että kyseessä ei ole normaaliharrastaja, jolloin on itse tekemällä on merkittävä mahdollisuus saada parempi lopputulos, kuin teettämällä. Tai siis en ole ainakaan tavannut suomalaista kuplan hitsausta harrastavaa tyyppiä, jolla olisi mahdollisuus teettää maalaustyö täysin välittämättä siihen kuluvasta ajasta (toisin sanottuna pätäkkää rajattomasti). Kiehumiset yms. ovat paukkupullojen ja asiaan perhtämöttömyyden syytä. Hiomalla ja kiilloittamalla pinnasta saa juuri niin hyvän kuin haluaa. Se missä mielestäni on mahdollisuudet tehdä itse parempaa laatua urakkatahdilla työskentelevään ammattamimaalariin verrattuna, on siinä, mitä sen pintamaalin alla on... Mutta kukin tekee tavallaan ja tärkeintä on muistaa, että harrastus se on huonokin harrastus :)
 21. Juu, ymmärrettävää tuokin lähestymistapa. Mutta jos projektissa matka on tärkein, niin maalauksen ulkoistamisessa menettää jokuset tekemisen ja onnistumisen tuottamat isot kiksit.
 22. Kun peltityöt on tehty noin hyvin, niin eikö se pitäisi itse maalatakkin, jotta laatutaso säilyy?
 23. Mulla on kanssa vanha Bugpackin vanha teräspyörä, jossa isompi halkaisija ja niin lähellä wbx:n mittaa, että toimii oxyssä sellaisenaan. Mutta ei pyöri tuollaisessa kauluksellisessa stefan pitimessä. Eli on vaatinut stefan paikan koneistamisen T1 lohkoon.
 24. Toissa viikonloppuna sorvasin ja mitan otin mallina olleesta teräspyörästä. Tönärillä mitattuna tuo teräspyörä on tasan 45 milliä. Mikrometri on tietysti jäänyt maille sorvin pöydälle, joten tuon tarkempaa mittaa en saa ihan tähän hätään.
×
×
 • Create New...