Jump to content

Uusi tulokas ja "projekti"


Guest Schaza

Recommended Posts

Guest Schaza

Jep. Kiilasin itteni tänne(kin) jupisemaan, kun tahtoo auton kanssa olla mitä milloinkin kysyttävää.

 

Hommasin jokunen vuosi sitten tuommoisen LT35 lava-auton "yhden navetan takaa" sattumalta, ja vaikka kiesi oli muutaman vuoden seissyt sateessa, niin "kevyen" polkemisen jälkeen saattoi pienellä askartelulla ajaa konttorista läpi ja jatkaa kulkua.

 

Koneella ajettu vasta reilu 250tkm ja pienten säätämisten jälkeen kone pelaa muutenkin kun ajatus. Päästöt ovat jopa amatöörin säätämisen jäljiltä edelleen kaukana raja-arvoista, ja pientä öljyn tihkumista lukuunottamatta siisti laite. Muutaman vuoden koeajon jälkeen nyt ajatuksena alkaa panostaa kulutusosiin, ja laittaa kiesi iskuun.

 

Ulkonäkö on varsinaisesti autossa ajatuksena ottaa projektiksi, mutta nyt ensimmäisen kerran muutamaan vuoteen tuli katsastuksessa isompi ylläri. Liekö sitten katsastajan merkkipuolueellisuudesta johtuvaa, vaiko ihan oikeata vikaa... mutta yllättäen löytyi vikoja jotka ei ole aiempina vuosina lainkaan haitanneet. :D

 

Hauskaa on, että autosta on mm. puuttunut kokonaan peruutusvalo useamman katsastuksen ajan, eikä tuo samainen katsastaja sitä ole koskaan noteerannut. Etujousista on murtunut, ja aina puuttunut parin sentin pätkä alapäästä, eikä sitäkään ole koskaan ennen noteerattu. Nyt samaan pakettiin sitten vihdoinkin tuli kaikki isommatkin ja hintaa tulee auton arvoon nähden aivan liikaa, mutta silti sitkeästi pitää saada ällikkä kasaan ja tien päälle. Ostohinta oli aivan olematon verrattuna esim. nettiauton hintoihin, joten pieniä sijoituksia on siinä mielessä ilo tehdä ja niiden kanssa askarrella.

Link to comment

Nyt on tainnut kirjoittajalta jäädä huomaamatta, että tämä keskustelufoorumi on tarkoitettu ilmajäähdytteisille volkkareille. LT35 on vesijäähdytteinen. Volkkareita on tehty niin pitkä siivu, että meitä kiinnostaa vanhemmat Volsut ja muilla foorumeilla keskustellaan sitten uudemmista. Kip kop http://www.ffp.fi

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...