Jump to content

Pepe

Administrators
 • Posts

  1695
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pepe

 1. Varoittaminen on hyvä asia. Nyrkkeily ja muiden vastaavien juttujen kirjoittamisen sijaan suosittelen kuitenkin rikosilmoituksen tekemistä.
 2. Juu kyllä ihan oikeassa olet, jos on vanha selain eikä sivusto toimi, niin eipä oikeastaan mitään voida tehdä asialle. ☹️
 3. Softaan tehty taas isompi päivitys, jos @wp haluaa testata.
 4. Tässä tulityöasiassa on syytä ymmärtää autosuojan ja talousrakennuksen ero. Autosuojassa ei saa tehdä tulitöitä. Talousrakennuksessa (olkoon nimi vaikka verstas) tulitöitä on mahdollista tehdä. Esimerkiksi vakuutusyhtiö Pohjola antaa yksityishenkilöille luvan tehdä tulitöitä talousrakennuksessa kunhan työn tekijä noudattaa Pohjolan määrittämiä suojeluohjeita. Pohjola ei aseta rakennuksen rakenteille mitään erikoisvaatimuksia, esimerkiksi tuplakyprokkia ei ole vaadittu. Rakennusvalvonnasta / kaupungilta / kunnalta kannattaa kysellä onko oman tallin lupa haettu autosuojana vai talousrakennuksena.
 5. Ekana tulis mieleen, että missähän kunnossa tuollaisen 80-luvun kompressorin säiliö on. Ihan siis siitä näkökulmasta ettei räjähdä jos on ruostunut sisältä. Mulla on ollut vuodesta 2006 tms Veljekset Sarvelan valmistama Jere-kompura (tuotto joku 500l/min) ja nähdäkseni se on aika pitkälle noista Italialaisista osista kasattu. Huollot on olleet tähän saakka: veden tyhjennystä säiliöstä, ilmansuodattimen vaihto (kerran), öljyjen vaihto muutaman kerran. Tosin sanottakoon että laite on tässä matkalla ollut erinäisistä syistä jonkun vuoden aika vähällä käytöllä.
 6. Näin se valitettavasti menee. Jos jonkun moderointitoimenpiteen tekee niin oman nimen saa/sai lukea joko FVWA:n foorumilta, Facebookista tai Jokkispalstalta.
 7. Olin ystävällinen ja autoin ystävää (maasturi) hädässä, nyt on äänestys lisätty. Ehkäpä tällä tulee mielenrauha tästä asiasta?
 8. Nettifoorumit on luonteeltaan sellaisia että niihin voi kirjoittaa omia kokemuksiaan osista eikä sitä pysty kukaan varmentamaan onko negatiiviset kokemukset perustuneet joko osan huonouteen tai siihen että asentaja on tehnyt virheen. Voisi tietysti kuvitella että jos Kemissä on usealla harrastajalla hajonnut moottori ja nyt, uutena tietona, Lappeenrannassakin on mennyt moottoreita rikki niin ehkä näissä jutuissa on jotain perää - mutta mikäpä minä olen sanomaan.
 9. Eiköhän me palata nyt ketjun alkuperäiseen aiheeseen.
 10. Aiheellinen kysymys, vastaan kun tässä ei mielestäni ole mitään salaista. Ei ole tehty nykyisen omistajan toimesta, mutta nykyiseltä omistajalta on joka vuosi varmistettu että haluaako jatkaa mainostusta. Jos yritys olisi ilmoittanut ettei halua enää jatkaa, olisimme lyöneet virtuaalisesti kättä päälle ja toivottaneet hyvät jatkot. Mikäli joku epäilee että Volkkaripalsta jättää tässä kertomatta jotain, niin täten toivotan Aircooledin edustajan tervetulleeksi tähän ketjuun kertomaan syyn miksi yhteydenottoihin ei ole moneen vuoteen vastattu eikä sovittuja velvotteita ole hoidettu. Minäkin nimittäin haluaisin kuulla vastauksen.
 11. Laitetaanpa tämä asia nyt viimein julki: Aircooled jätti maksamatta Volkkaripalstalle kahden vuoden bannerimainostusmaksut, vuosista 2017 ja 2018. Tapausta on yritetty selvitellä monen vuoden ajan, mutta lukuisiin yhteydenottoihin (erilaisilla yhteydenottotavoilla) ei olla saatu minkäänlaista vastausta. Ainoa johtopäätös johon itse voin päätyä, on se ettei yrityksellä ole mitään aikomustakaan hoitaa maksuja. Juttu on ollut itselleni pettymys, koska olen aiemmin pitänyt Aircooledia sellaisena yrityksenä jonka sanaan voi luottaa. Ja aikaisempina vuosina näin on ollutkin.
 12. Oho? Oisko antaa linkkiä sellaiseen postaukseen?
 13. Pitäisi onnistua useampikin, tässä esim. Thesambasta
 14. Bbcoden (siihen kuuluvat mm. nuo img-tagit) tuki on poistumassa tästä softasta. Tästä syystä img-tagit eivät toimi nyt eivätkä toimi jatkossakaan. Kuvia voi kyllä liittää kun klikkaa editorin oikeasta alalaidasta "Other media" -> "insert image from URL"
 15. Päivitys tehty. @wp voisitko testailla tätä kun ehdit.
 16. Foorumiohjelmistoon on tehty hieman suurempi päivitys 15.8.2021. Mikäli joku asia on päivityksen jälkeen huonosti tai haluat antaa muuten vaan palautetta, sana on vapaa.
 17. Päiväreissu heitetty vääränmerkkisellä avoautolla (kuski aircooled jne.) ja täytyy sanoa, että Ruovesi on mainio paikka järjestää BIF. Oon aikasemmin ollut Pälkäneellä, Himoksella ja Visulahdessa ja Ruovesi vaikutti näistä kyllä parhaimmalta. Autoja oli paikalla paljon, muutama räpsy liitteenä sellaisista jotka miellyttivät omaa silmää. Joku muu on varmaan kuvannut vähän laajemmin 😄 Jollain oli hajonnut matkalla moottori ja ilmeisesti työn alla oli rakentaa kahdesta moottorista yksi toimiva. Perinteinen VW-reissu.
 18. Ketäs palstalta paikalla? Kerrankin olisi mahdollisuus lähteä päiväkäynnille ja matkakin alle 100km/suunta, mutta nyt vaikuttaa sille ettei ole tuttuja mestoilla. Höh.
 19. Testasin itsekin, ja nyt on valitettavasti todettava että noin se näyttää tosiaan toimivan. Eikä löytynyt mitään asetustakaan mistä tuota voisi muuttaa. Kiertokonstina laita hakusanaksi sun oma tunnus tolvana tai puhelinnumero tms, niin sillä voisi tuurilla löytyä kaikki sun ilmoitukset. Foorumisoftasta on olemassa uusi versio, jossa tämä asia voisi ehkä olla korjattu, mutta en ole vieläkään ehtinyt asentaa uudempaa versiota 😞
 20. Ei liity nyt mitenkään Ketsan kysymykseen, mutta tulipa viimein tilattua itsekin nosturi: https://www.suomentyokalu.fi/korjaamolaitteet/autonostimet-ja-apunostimet/autonostimet/2-pilarinostimet/nussbaum-smart-lift-2_35-sl-dt-p-9262.html Pari viikkoa on ollut tilaus sisässä ja taitaa vielä ainakin pari viikkoa mennä lisää ennen kuin saapuu.
 21. Höh. Foorumisoftaan on tulossa isompi päivitys kunhan ehtisi tekemään. Katsotaan korjautuuko tämä em. päivityksessä.
 22. Aika lailla yhtä surkea tilanne täälläkin. Reilu 10 vuotta kun viimeksi leimatulla kuplalla ajanut. Viime kesänä tuli kyllä vähän jopa rassattua, mutta aika kaukana silti leimakunnosta.
 23. Tuo pyssyn valintahan liittyy kovasti siihen, minkä merkin laitteita haluaa ruveta ostamaan. Itse ostin 5 vuotta sitten Makitan porakoneen ja kaksi akkua, nyt Makitan samoilla akulla toimivia vekottimia taitaa olla n. 10 kpl, mm. kaksi porakonetta, radio, pistosaha, puukkosaha, ilmapumppu, pulttimopo. En osaa paremmuusjärjestykseen ottaa kantaa, mutta jotenkin ymmärtänyt että Ryobi olisi edukkain sarja ja valikoimaa on hyvin. Mulla on tämä: https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/makita-lxt-dtw285z-18v-iskeva-mutterinvaannin-runko-akkumutterinvaannin Ei aukaise ihan kaikkia pultteja (tiedostettu asia jo ostaessa) mutta on todella kompakti ja on ollut kätevä. Vaikeat paikat sitten paineilmapyssyllä.
×
×
 • Create New...