Jump to content

Pepe

Administrators
 • Posts

  1682
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pepe

 1. Aiheellinen kysymys, vastaan kun tässä ei mielestäni ole mitään salaista. Ei ole tehty nykyisen omistajan toimesta, mutta nykyiseltä omistajalta on joka vuosi varmistettu että haluaako jatkaa mainostusta. Jos yritys olisi ilmoittanut ettei halua enää jatkaa, olisimme lyöneet virtuaalisesti kättä päälle ja toivottaneet hyvät jatkot. Mikäli joku epäilee että Volkkaripalsta jättää tässä kertomatta jotain, niin täten toivotan Aircooledin edustajan tervetulleeksi tähän ketjuun kertomaan syyn miksi yhteydenottoihin ei ole moneen vuoteen vastattu eikä sovittuja velvotteita ole hoidettu. Minäkin nimittäin haluaisin kuulla vastauksen.
 2. Laitetaanpa tämä asia nyt viimein julki: Aircooled jätti maksamatta Volkkaripalstalle kahden vuoden bannerimainostusmaksut, vuosista 2017 ja 2018. Tapausta on yritetty selvitellä monen vuoden ajan, mutta lukuisiin yhteydenottoihin (erilaisilla yhteydenottotavoilla) ei olla saatu minkäänlaista vastausta. Ainoa johtopäätös johon itse voin päätyä, on se ettei yrityksellä ole mitään aikomustakaan hoitaa maksuja. Juttu on ollut itselleni pettymys, koska olen aiemmin pitänyt Aircooledia sellaisena yrityksenä jonka sanaan voi luottaa. Ja aikaisempina vuosina näin on ollutkin.
 3. Oho? Oisko antaa linkkiä sellaiseen postaukseen?
 4. Pitäisi onnistua useampikin, tässä esim. Thesambasta
 5. Bbcoden (siihen kuuluvat mm. nuo img-tagit) tuki on poistumassa tästä softasta. Tästä syystä img-tagit eivät toimi nyt eivätkä toimi jatkossakaan. Kuvia voi kyllä liittää kun klikkaa editorin oikeasta alalaidasta "Other media" -> "insert image from URL"
 6. Päivitys tehty. @wp voisitko testailla tätä kun ehdit.
 7. Foorumiohjelmistoon on tehty hieman suurempi päivitys 15.8.2021. Mikäli joku asia on päivityksen jälkeen huonosti tai haluat antaa muuten vaan palautetta, sana on vapaa.
 8. Päiväreissu heitetty vääränmerkkisellä avoautolla (kuski aircooled jne.) ja täytyy sanoa, että Ruovesi on mainio paikka järjestää BIF. Oon aikasemmin ollut Pälkäneellä, Himoksella ja Visulahdessa ja Ruovesi vaikutti näistä kyllä parhaimmalta. Autoja oli paikalla paljon, muutama räpsy liitteenä sellaisista jotka miellyttivät omaa silmää. Joku muu on varmaan kuvannut vähän laajemmin 😄 Jollain oli hajonnut matkalla moottori ja ilmeisesti työn alla oli rakentaa kahdesta moottorista yksi toimiva. Perinteinen VW-reissu.
 9. Ketäs palstalta paikalla? Kerrankin olisi mahdollisuus lähteä päiväkäynnille ja matkakin alle 100km/suunta, mutta nyt vaikuttaa sille ettei ole tuttuja mestoilla. Höh.
 10. Testasin itsekin, ja nyt on valitettavasti todettava että noin se näyttää tosiaan toimivan. Eikä löytynyt mitään asetustakaan mistä tuota voisi muuttaa. Kiertokonstina laita hakusanaksi sun oma tunnus tolvana tai puhelinnumero tms, niin sillä voisi tuurilla löytyä kaikki sun ilmoitukset. Foorumisoftasta on olemassa uusi versio, jossa tämä asia voisi ehkä olla korjattu, mutta en ole vieläkään ehtinyt asentaa uudempaa versiota 😞
 11. Ei liity nyt mitenkään Ketsan kysymykseen, mutta tulipa viimein tilattua itsekin nosturi: https://www.suomentyokalu.fi/korjaamolaitteet/autonostimet-ja-apunostimet/autonostimet/2-pilarinostimet/nussbaum-smart-lift-2_35-sl-dt-p-9262.html Pari viikkoa on ollut tilaus sisässä ja taitaa vielä ainakin pari viikkoa mennä lisää ennen kuin saapuu.
 12. Höh. Foorumisoftaan on tulossa isompi päivitys kunhan ehtisi tekemään. Katsotaan korjautuuko tämä em. päivityksessä.
 13. Aika lailla yhtä surkea tilanne täälläkin. Reilu 10 vuotta kun viimeksi leimatulla kuplalla ajanut. Viime kesänä tuli kyllä vähän jopa rassattua, mutta aika kaukana silti leimakunnosta.
 14. Tuo pyssyn valintahan liittyy kovasti siihen, minkä merkin laitteita haluaa ruveta ostamaan. Itse ostin 5 vuotta sitten Makitan porakoneen ja kaksi akkua, nyt Makitan samoilla akulla toimivia vekottimia taitaa olla n. 10 kpl, mm. kaksi porakonetta, radio, pistosaha, puukkosaha, ilmapumppu, pulttimopo. En osaa paremmuusjärjestykseen ottaa kantaa, mutta jotenkin ymmärtänyt että Ryobi olisi edukkain sarja ja valikoimaa on hyvin. Mulla on tämä: https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/makita-lxt-dtw285z-18v-iskeva-mutterinvaannin-runko-akkumutterinvaannin Ei aukaise ihan kaikkia pultteja (tiedostettu asia jo ostaessa) mutta on todella kompakti ja on ollut kätevä. Vaikeat paikat sitten paineilmapyssyllä.
 15. Pepe

  Ahistaako?

  Ahdisti kun tilasin vuonna 2004 eräästä VW-yrityksestä (jätettäköön nimi mainitsematta ettei tule riita) puhelimitse jarrusylinterit kuplaan ja omaa aloittelijamaisuuttani pyysin sylintereitä 4 kpl sen enempää määrittelemättä sijaintia. Kuvittelin saavani sylinterit ympäri auton. Myyjä lähetti 4 kpl etusylintereitä. No, koskaan ei pitäisi olla liian hätäinen! Nyt heti tänään huomasin, että silloin 2004 autoon asennetut etusylinterit ovat jumissa ja kyllä vaan kelpasi kaivaa hyllystä nämä kaksi ylimääräistä sylinteriä. Näin ne asiat lutviutuu. 😎
 16. Flat4 BRM:t kaivettu 10 vuoden säilytyksestä ja siirretty toiseen varastoon. Hetken jo mietin myymistä, no eiköhän noita jouda vielä toiset 10 vuotta säilytellä pinossa.
 17. Ottaen huomioon junakeulojen arvonkehityksen 2007->2020, veikkaan että aika hiljaista on dieselöintiprojektirintamalla.
 18. Onpas tyylikäs auto ja hyvää projektinkerrontaa, iso peukku
 19. Öhmm siis mun mielestä tuossa Tanhiksen ruudunkaappauksessa puhelin tarjoaa käyttäjälle vaihtoehtoja jotenkin näin: 1. Hei täällä toimii myös Tapatalkki, haluaisitko avata sen 2. Vai jatketaanko Chromella millä tän sivun jo avasitkin Se Samsungin internettiselain on todennäköisesti Chrome vaikka se ehkä on brändättykin Samsungin omaksi selaimeksi tms.
 20. Ketjusta ei selviä milloin alkuperäinen ostaja, nk. Hessu, on tavaran ostanut Neoretrolta. Kyllähän ostajallakin on velvollisuus tarkistaa saapunut tavara. Jos ostoajasta on kulunut jo hyvä tovi JA tavara on ehditty myydä jo tässä välissä eteenpäin, ennen kuin virhe on huomattu, niin ymmärrän kyllä ettei retrolta tule automaattista hyvitystä.
 21. Tallin rakennushommia, ei taida yksi elämä tähän projektiin riittää
 22. Pepe

  Heic kuva...

  Googletin, oli mulle ihan uusi juttu. Samsungin kameraohjelman asetuksista voi vaihtaa kameran tallentamaan kuvat perinteiseen JPEG-formaattiin. Tämän jälkeen kuvat voi liittää normaaliin tapaan palstalle. https://en.wikipedia.org/wiki/High_Efficiency_Image_File_Format Suhteellisin uusi juttu on kaiken kaikkiaan. Jos haluaa välttää ongelmat niin suosittelen kliksuttelemaan sen jpeg-tallennuksen päälle 🙂 Voihan se olla, että tuo yleistyy lähivuosina ja sitten varmasti tulee palstankin ohjelmistoon tuki.
 23. Pepe

  Heic kuva...

  Mikä puhelin?
 24. Rauhoitetaanpa tilanne nyt niin, että tästä eteenpäin tämän ketjun viestit jotka eivät koske omakohtaisia kokemuksia sinisistä jousista, menevät roskiin. Tarkoittaa myös sitä, että jos joku kirjoittaa negatiivisen (tai positiivisen) kokemuksen niin siitä ei ruveta vänkäämään. Jos asia ei sovi alkuperäiselle kysyjälle niin sitten pannaan ketju säppiin.
 25. Juha on mainostanut tällä foorumilla omaa yritystään täysin vastikkeetta ja veloituksetta aiemmalla nimimerkillä 2004-2010 ja vuodesta 2016 alkaen nykyisellä nimimerkillä. Satoja, ellei tuhansia viestejä pelkkää mainostusta. Koskaan Juhalta ei tule kunnioitusta siitä, että hänelle on tehty toisten ihmisten toimesta puitteet ja ympäristö missä mainostaa. Aina, kun tulee joku mutka matkaan, unohtuu täysin edellä mainitut asiat ja ensimmäisenä etsitään syylliset ja korvausvelvolliset. Åke asetetaan toimenpiteisiin ja Pepestä kirjoitellaan ties missä mitä ja haukutaan asiakkaille. Ajatusmaailma pyörii täysin oman navan ympärillä. Minun rakkaat venttiilijouset. Minun yritys. Minun voipaperiin käärityt laakeriliuskat. Muut ihmiset on tulleet tänne foorumille keskustelemaan omasta harrastuksesta ja auttamaan muita harrastajia. Sitten on tämä yksi, joka käyttää foorumia oman liiketoimintansa pönkittämiseen, aiheuttaa kaaosta ja lopuksi jakaa tuomiot ja asettaa syylliset. Sanonta "kiittämättömyys on maailman palkka" pätee tähän kaveriin oikein mainiosti. Paljonko me Juha ollaan sulle velkaa, että saadaan hyvitettyä tämä ilmaisesta mainostuksesta aiheutunut mielipaha?
×
×
 • Create New...