Jump to content

Öljyvuoto hihnapyörän takaa.


Recommended Posts

Öljyä tulee Kuplan koneesta hihnapyörän ja lohkon välistä,missä vika? Onko hihnapyöriä eri kokoisella palautuskierteellä tms. Lohko on auton alkuperäinen tehtaalla asennettu,hihnapyörä ei,tosin sekin vw:n oma. Monessa moottorissa ollut samaa ongelmaa korkeilla kierroksilla maantieajon jälkeen hihnapyörän takana oleva pelti on aivan öljyinen,mitähän tuolle vuodolle voisi tehdä jotta se loppuisi???

Link to comment
Guest Mika Raussi

Varmista, että huohotus koneessa pelaa.. Miulla huohotti muutenkin niin paljon, että tuli kaikki männän ohi vuotava tavara sitten hihnapyörän takaa ulos ja sotku oli konehuoneessa sitten vastaavaa luokkaa. Siinä koneessä olikin sitten männänrenkaat ihan finaalissa.

Link to comment

Ei tuo huohota juurikaan kun öljykorkin avaa käydessä,eikä se ole mikään väljä romu.Huohotinletku on auton alle. Tietääkö kukaan noita hihnapyörän mittoja onko niitä tuo kaksi kokoa vai enemmän (siis lohkon sisään tulevaa osaa) ja kuinka suuri se mitta ero on???

 

Eipä tuolta juurikaan öljyä kadonnut pari desiä tänään tuli ajettua vajaa 800km reissu josta noin neljä tuntia ajettiin 120-130 km/h öljynlämmöt välillä 105-120 astetta.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...