Jump to content

Startatessa kuuluu naks...


Guest paulus.vetelainen

Recommended Posts

Morjens

 

Koko kesä mentiin niin, että ei mitään.

 

No, nyt on ilmennyt vikaa. Virta-avainta kääntäessä kuuluu vain naks. Useita kertoja peräkkäin jos yrittää niin jossakin vaiheessa kupla sitten starttaa.

 

Olisko solenoidi? Jotain muuta?

Link to comment

todennäköisesti juurikin se. itellä vähän samaa oli kuplassa, kuten monessa muussakin pelissä :D vaihdoin koko startin kun ei enää meinannut millään lyödä päälle ja en muista tarkkaan että tais myös vähän jäädä päälle. niinhän ne jotkut noita puunailee purkaa ja räplää mutta en itse jaksa vaivautua, noita apulaitteita tulee ja menee... jos on kallis kokonaisena ja muuten kerran pelittää niin voishan se solenoidin ostokin olla vaihtoehto.. kuplaan olikohan 70 euroo, ei sillä, paska starttihan se oli kun taas kokemattomuuttani ostin halvimman ja paikallisesta liikkeestä kun halusin nopeesti.(=kiinaskeidaa.) jos pitää joskus uusia niin ostan vähän paremman.

 

-Antti

Link to comment
Guest Pesone

Naks voi kuulua myöskin joltain releeltä takapenkin alta, jos sinne on sellaisia laiteltu, mistä häviä virrat starttaus asennossa ja tälläin on virtalukon pohja entinen, tarpeeksi härnäämällä saa starttaamaan kun tarpeeksi yrittää, mutta kohta pääsee virtalukon pohjasta savut pihalle.

 

Itselläni oli tälläinen ongelma alkukesästä.

 

Ongelma voi hyvinkin olla myös kulunut startin pusla, tai vaikka löysällä oleva akunkenkä, jne....

Link to comment

Hei. Jos on alkuperäinen -67 tiheähampainen vauhtipyörä ja siihen kuuluva 6 voltin startti, niin siinä on sisällä akselin laakerit. Ota startti pois ja testaa suoraan akusta.

Link to comment
Guest VenaCavaInferior

Mulla teki ainakin juurikin tuota samaa kun laturi sanoi sopimuksen irti. Aina kun jännite oli matala akussa alkoi startatessa naksua. Alkuun (kun laturi vielä ilmeisesti tomi edes hiukan) saattoi lähteä käyntiin kun muutaman kerran naksautti, mutta myöhemmin kun naksuna ilmeni niin joutui akun lataamaan. Eli siis mä ainakin tarkistaisin sen laturin/ akun tilanteen ihan ekaksi.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...