non-hippy Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 pro välineet yliarvostettuja,,, http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... cqK-GB278#! Quote Link to comment
Guest Soppa Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Niinkuin suojaus ja pohjatyöt Quote Link to comment
Guest ville s Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 tartee vaan varoo ettei "kompurasta" tule "vettä" maali pintaan.... Quote Link to comment
jaketech Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 voi olla ukko aika loppu jos koko auton maalaa :D Quote Link to comment
ARTO Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Volkkaristin kompressorina toimii tallin takaa löytyvät rengasetit. Kaikki peräkärryyn ja lähimälle huoltsikalle täyttämään kumit 4 barin paineeseen. Takaisin pihaan ja letku/letkut vuorotellen maalipistoolin, oli se mikä tahansa ja maalaamaan: Säästyypähän keuhkot ja maalipinnassa ei oo niin paljoo räkäklimppejä:D Quote Link to comment
Recommended Posts