Jump to content

non-hippy

Members
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by non-hippy

 1. VWHeritagelta tuli viesti, että ovat brexit valmiita. Avanneet jakelukeskuksen eu-alueelle eli voi tilata kuten ennen ilman lisämaksuja.
 2. Turun suurpalon uhri ☹️
 3. Metalliputken idea onkin, että siinä on kaasuttimen päässä mutka ylöspäin, ettei bensa niin helposti pääsisi sitä pitkin valumaan alipainekelloon pilaamaan kalvoa
 4. ”Seat Ibiza Cupran likalle harrasteautoksi. 1,8 t ja 180 hp. Leimattu peli uusilla madallussarjoilla. Samalla rahalla saan paskan pystärin. Ei ihme, että teinit harrastaa näitä. ” toivottavasti on enemmän järkeä päässä kuin niillä Tampereen teineillä.
 5. Ei toi nyt pahalta projektilta näytä, normaali talvihuolto.
 6. Kiinnostavaa nähdä miten jäkistä pelaillaan 2m turvaetäisyyksillä. Onko niillä pidemmät mailat? vai pistetäänkö polvihousujen vyötärölle kiinni hulavanne.
 7. Tuo 22mm CSP’ltä . Kävin juuri tänään työpäivän päätteeksi hakemassa konttorilta leiman pariksi seuraavaksi vuodeksi. Oli sattumalta jonossa edellä 80-l ford taunus ja samoja lukemia dynamometriin sai niin voortti kuin junis.
 8. Outoa ettei jarrutehoa löydy, kun tuon satsin ohjeet CSP’n sivuilla suosittelee 24 tai 22mm sylinteriä. Itsellä sama setti ollut 10v ja se tuli aikanaan 24mm sylkyllä. Sama fiilis minulla oli, että vähän pitää pohkeessa/reidessä olla voimaa kuin rataluistelijalla, joten vaihdoin heti 22mm ja sen jälkeen ollut tyytyväinen. Vaimokaan ei ole jarruista valittanut ajaessaan. Eihän nämä nyt teholtaan vastaa minkään tehostetun levyjarrun tuntumaa, mutta kyllä nämä orggisrummuille pärjäävät. Molemmista kokemusta.
 9. Riippuu myös mitkä puristajat siellä levyillä. Pääsylkky sen mukaan. Siis jos vaihtaa vaikka 1 mäntäsistä isompiin 4-mäntäisiin (kokonaispinta-ala muuttuu siellä päässä) niin pitää pääsylkkykin sovittaa tilanteeseen.
 10. On siellä takapuolen (sisemmän) pellin alakantissa pari mutkaa jotka toimivat vedenpoistona. ulkopuoli suora.
 11. Hienoja tosiaan jotkut yksilöt ovat. Tuossa yksi BIFfin esimerkki. Harva täällä 100% vesiallerginen on. Eikä edes merkkiuskollinen. t; yksi jo nuhjuisella ilmajäähyllä suhaava.
 12. Kyllä siellä tuttuja on jo leiriytynyt, Itse pääsen lähtemään täältä länsrannikolta huomenaamulla kun otin töistä vapaapäivän 😎
 13. mistä saisi noihin vilkkuihinkin ritilät 🤔
 14. Jos noi lyhemmät tulpat on olleet koneessa jo pitkään, niin ylimääräiset kierteet on varmaan karstassa ja voi olla, ettei ilman kierretappikäsittelyä kannata pidempiä paikalle pakottaa. Voishan sen männän kiertää yläkuolokohtaan ja tulkata missä mennään tilan suhteen.
 15. Iso peukku lättäpääkoneesta. Moni oikasee tossa jollain tylsällä uudemmalla kansiventtiiliratkaisulla.
 16. Minulla on Pallokeula Pritchenissä kaksi AC veiviä
 17. Saa myös kermajäätelöpuikkona kesän helteisiin ☀️
 18. Eikös noiden tekemiseen ole käytetty plastiikkakirurgiaa? Nähny versioita 60-luvun ameriikan vanien keuloillakin.
 19. Älä sie huoli. Hyvin täällä männöö
 20. kun kirjoittaa googleen; ”vw bug basic dimensions for body repairs” alkaa mittakuvia löytymään
 21. Itse putsasin palliksen pohjan tuossa jokunen vuosi sitten. Lasta, puukko, ohut taltta jne. Vuosia kovettunut massa lähtee isompina ja pienempinä paloina pikku hiljaa ja alta paljastuu hyvällä tuurilla tehtaan maalattu pelti. Jos rupeaa liuottimella tms. pelaamaan liian aikaisin , niin pehmentää vain poistettavan matskun ja korppuuntunut massa liimaantuu uudestaan kiinni. Loppu putsaus sitten kemikaaleilla.
 22. Kahdenlaisia palliksen tankkeja olen nähnyt. Vanhemmissa toi irroitettava liitin ja uudemmissa kiinteästi tankin pohjassa oleva. Ei kannata vääntää.
 23. Mites toi jarrutehostajan kiinnike paikoitettu? Kuvien perusteella vaikuttaa että olisi siirtynyt lähemmäksi keskilinjaa. Itellä oli aika tarkka toi paikka, että kytkin ja käsijarruvaijerit väisteli sen pöntön hipoen. Ja polkimen tankokin pitää olla linjassa. Minulla kyllä -70 mallinen johon -76 vuoden autosta tehostaja ja etujarrut , ja voi olla että vaijerireiteissä eroja.
×
×
 • Create New...