Jump to content

jaketech

Members
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  ii/haukipudas
 • Ajoneuvot
  vw caravelle 2.4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pojat ajo jokkisautolla 50 litraa savuna pihalle ūüėĄ
 2. jostain löysin telman inertia arvon mutta telmassa pitää ottaa huomioon myös sekin että se pyörittää ilmaa samalla ku se pyörii joka lisää inertiaa. omassakin dynossa lasketiin rullien ja yms inertiat ja siihen lisättiin telman inertia ni alhaisempia lukemia anto mitä piti. ei auttanu muu ku ajaa toisessa dynossa ja kaliproida sen tuloksilla.
 3. tämä hio mulle 16V ABF moottoriin nokkaakselit. en oo viellä saanut paikalleen moottori vielä osina
 4. pienillä kaasun avautumisilla on tyhjäkäyntipiiri suuttimella eli läppä liikkuu sillon progressio reikien kohalla. reilumilla sitte siirrtyy pääsuutin piirille ku läppä menii reikien ohi, monessa autossa saatu tyhjäkäyntisuuttimilla matkaajot seokset kohileen.
 5. laita ruiskutus pois päältä moottorijarrutuksen ajaksi. bensaa menee palamattomana pakoputkeen ja palaa sielä ni siksi poksuu.
 6. tähän on tekeilä että ottaa kierrosluvun rullalta ja moottorista mutta ei oo vielä saatu toimimaan moottorista kierrosluvun keruuta kunnolla. kaveri tekee harrasteena noita ni menee aikaa kehittelyssä. mitä ite oon seurannut säädettävien ecun tiedonkeruusta ja rullalta tulevaa kierroslukua ni on aika pientä muutosta ettei tavallisella harrastajalla oo merkitystä mutta tuossaki on muuttuvia tekijoitä vaikkutamassa. enemän virhettä tulee noiten autossa olevien kierroslukumittareden avulla kaliproitaessa. viimeksiki kaliproin ni jäi noin 1000 kierosta vajaaksi.
 7. kaveri teki simpledynon kokonaan uusiksi. poisti turhia juttuja ja lisäs omia. mulla itellä on purkki testikäytössä ja on niitä myyty malesiaan asti. arduino on tiedon kerääjänä joten tietokoneen äänikortti jää käytöstä pois. mulla tulee kierrosluku rullalta ja se kaliproidaan renkaan halkasijan ja kokonaisvälityksen mukaan oikiaksi, tai sitte syötetään auton kierroslukumittarin näyttämä ja rullan kierrosluku, ohjelma laskee siittä välityssuhteen. teho käyriin saa ahtopaineen ja seoskäyrän. tähän on myös lisätty tehohäviön mittaus joten saa myös pyörätehon ja moottoritehon., säätila korjaus on.
 8. oon virtauspenkissä tutkinut tommosta asenusta ni prosentti pari muuttu virtaus. sitä en sitte tiiä mitä se todellisuudessa vaikuttaa auton mootorissa ku se käy.
 9. koko kaffe kupillisen riippuen hinnasta. saisko ilma suuttimien aihioita?
 10. mulla tuli äffäryhmäläiseen ralliautoon saksmannilta hiotut nokat ja eikä niissä mitää merkintää myös ollut. paperilappu mukana missä oli koodinumeroilla nokan profiili ja yms tiedot.
 11. kilpuriin mittasin letkujen pituudet ja kävin tarvikeesta hakee letkut ja nipat/helmet. ite kasasin ne. mulla on purettavat liittimet ni ei tarvi ostaa ku uudet helmet ja letku jos menee letku rikki.
 12. eikä moni hiojakaan merkkaa nokkiin mikä malli on nokan profiilina. mullaki on yks kolfin nokka ja laaksonen hionut. kyselin laaksoselta että mikä se on nii se ei itekkää ollut enää varma koska oli tehty asiakkaan toiveesta pienemmällä perusympyrällä ku normaalisti tehhään. sitte on useita muun auton nokkia tallilla ja ei mitään merkintää nokissa mitä ne on.
 13. ei oo ilmanputsareita ja eikä puhalla takas. bensa vaan haisee kotelossa missä tankki on ku siellä on tankin huohtin putket ja siirtopumppujen välissä kumiletkua. painepumpulta keulaan on teräspunosteflon letkua ja paluu myös. nykyautoissa on muoviputkee linjat ja erinlaatusta kumiputkee mitä tarvikeena myydään. oli paljon pehmeempää kumia alkuperäiset ku purin pois.
×
×
 • Create New...