Jump to content

jaketech

Members
 • Posts

  127
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  ii/haukipudas
 • Ajoneuvot
  vw caravelle 2.4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jaketech's Achievements

 1. eihän jarrukengät ota rumpuun kiinni reunoista. kokeile ilman jarrukenkiä muuttuuko
 2. mulla on ralliautossa 2.0 kokosessa moottorissa 440cc suuttimet ja ainaki sen sai hyvin tyhjäkäynillä toimii ku meni päästöistäki läpi alle 1000rpm kierroksilla ja korotetulla kierroksilla myös
 3. ei oo tommosta mutta suoraputki missä on anturinpaikka on mulla dynossa käytössä, menee jotain 50-60cm pakoputken sisään. pienillä kierroksilla näyttää mitä sattuu mutta kilpautoja ajan yleensä ei nii haittaa.
 4. itekki oon huomannut että kirja missä on suuttimien laskukaavoja ja ohjearvoja suuttimien valintaa ni ei pidä paikkaansa nykybensalla. kaveri toi bemarin penkiin mikä säädetty viimeksi joskus -90 luvulla ni laihalla se kävi nyky bensalla.
 5. vikipedian mukaa polo tuli 1975 mutta audi 50 joka on sama auto ku polo on 1974 ja golf samaan aikaan
 6. eiköhä polo ja derby oo golfia pienempi 😉
 7. traktoriin asensin tommosen 2Kw lämmittimen kojetaulun alle. kyllä se jakso 5 asteen pakkasessa pitää 15 astetta kopissa lämpöö vaikka koppi on hatara. lämmitin ei ollut edes täysillä.
 8. mulla oli äffäryhmäläisessä ralliautossa ja kone kierti 8500.
 9. mulla on yks golfin 8v kansi missä on nämä siniset jouset. ajettu reeniä, 2 rallisprinttiä ja 2ek:ta rallissa ku moottori hajos. pitäs purkaa ja kattoa onko tullut muutoksia. mulla on toinen sarja mikä on käyttämätön mihin vois verrata.
 10. pojat ajo jokkisautolla 50 litraa savuna pihalle 😄
 11. jostain löysin telman inertia arvon mutta telmassa pitää ottaa huomioon myös sekin että se pyörittää ilmaa samalla ku se pyörii joka lisää inertiaa. omassakin dynossa lasketiin rullien ja yms inertiat ja siihen lisättiin telman inertia ni alhaisempia lukemia anto mitä piti. ei auttanu muu ku ajaa toisessa dynossa ja kaliproida sen tuloksilla.
 12. tämä hio mulle 16V ABF moottoriin nokkaakselit. en oo viellä saanut paikalleen moottori vielä osina
 13. pienillä kaasun avautumisilla on tyhjäkäyntipiiri suuttimella eli läppä liikkuu sillon progressio reikien kohalla. reilumilla sitte siirrtyy pääsuutin piirille ku läppä menii reikien ohi, monessa autossa saatu tyhjäkäyntisuuttimilla matkaajot seokset kohileen.
 14. laita ruiskutus pois päältä moottorijarrutuksen ajaksi. bensaa menee palamattomana pakoputkeen ja palaa sielä ni siksi poksuu.
×
×
 • Create New...