Jump to content

non-hippy

Members
 • Content Count

  367
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lieto
 • Ajoneuvot
  krankentransport, pritschenwagen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oikein ”salainen”ohje. 😎 (Restricted)
 2. missä toi Hulk figuurin violetti pöksyväri? Ajopuku? (hieno on)
 3. Postilta tuli tänään saapumisilmoitus tullattavasta lähetyksestä. Moottoripyörän osia jenkeistä. Lapussa oli selkeästi kohta 1; Tullaus (tulli.fi sivuilla) ja alla kohta 2; käsittelymaksu (posti.fi sivuilla) Voudille mikä voudille kuuluu jne.
 4. Tämä tässä moottoripyörien rakentelussa onkin se kinkkinen juttu, että kaikki on näkyvillä. jonkun bussin alla voi esim jarrusatula kiinnike olla krouvimpikin taideteos kun ei sinne kokoajan kurkita.
 5. Beach bug https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/831528-kuva-helsinkilaisen-uimarannan-hiekasta-kaivetaan-ylos-mysteeriautoa-millainen
 6. Tossa juniksen? ovessa on kyllä hieno lukko 👌
 7. Siksi Volkswagen ei ole muuttanut nimeään 70 vuoteen
 8. Juniksessa toi rattiakseli on samaa kiinteää osaa kierukasta rattiin. Eli tuo rattiinpäin sojottava spoori puuttuu siitä mallista. Pallokeulaan tuli se kuminivel tuohon simpukan päälle.
 9. Kyllähän tämä globaali vapaa vasemmiston = virheiden paasaama vapaa liikkuvuus alkaa pikkuhiljaa, ihan suomeksi sanottuna,,,vituttamaan.
 10. Itse ratkaisin lämpöeristyksen laittamalla putken päälle LVI solukumieristeen . Sitä saa valmiiksi putkena eri halkaisijoilla. Pitää vaan halkaista pituussuuntaan. Päälipuolen siistin leikkaamalla sammutuspeitteestä sopivan soiron kierrettäväksi pariin kertaan ympäri ja metalli "nippusiteillä" kiinnitys. Alkuperäsyydestä ja näköisyydestä en tiedä, mutta ainakin kabiinissa paljon parempi lämpö verrattuna siihen kun ajelin ilman eristeitä. Alkukeväästä ja nyt syksyn painaessa päälle arvostaa näitä nykyajan mukavuuksia.
 11. Eikös toi sauvojen kiertosuunnan muuttaminen ole vähän no-no? Voipi olla materiaalin kestävyyden kannalta riskaabelia.
 12. Toi lisäjarruvalo on kyllä hieno ja tarpeellinen lisäys. Pitää varmaan itsekin tehdä.
 13. Tossa toi parisuhteen parannuskiertue (joutuu kyllä koukkaamaan vieraissa)
 14. Haiskahtaa rahastukselta? Kääräistään näiltä hardcore faneilta viimeisetkin latit pois kuleksimasta.
×
×
 • Create New...