Jump to content

non-hippy

Members
 • Content Count

  378
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lieto
 • Ajoneuvot
  krankentransport, pritschenwagen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Iso peukku lättäpääkoneesta. Moni oikasee tossa jollain tylsällä uudemmalla kansiventtiiliratkaisulla.
 2. Minulla on Pallokeula Pritchenissä kaksi AC veiviä
 3. Saa myös kermajäätelöpuikkona kesän helteisiin ☀️
 4. Eikös noiden tekemiseen ole käytetty plastiikkakirurgiaa? Nähny versioita 60-luvun ameriikan vanien keuloillakin.
 5. Älä sie huoli. Hyvin täällä männöö
 6. kun kirjoittaa googleen; ”vw bug basic dimensions for body repairs” alkaa mittakuvia löytymään
 7. Itse putsasin palliksen pohjan tuossa jokunen vuosi sitten. Lasta, puukko, ohut taltta jne. Vuosia kovettunut massa lähtee isompina ja pienempinä paloina pikku hiljaa ja alta paljastuu hyvällä tuurilla tehtaan maalattu pelti. Jos rupeaa liuottimella tms. pelaamaan liian aikaisin , niin pehmentää vain poistettavan matskun ja korppuuntunut massa liimaantuu uudestaan kiinni. Loppu putsaus sitten kemikaaleilla.
 8. Kahdenlaisia palliksen tankkeja olen nähnyt. Vanhemmissa toi irroitettava liitin ja uudemmissa kiinteästi tankin pohjassa oleva. Ei kannata vääntää.
 9. Mites toi jarrutehostajan kiinnike paikoitettu? Kuvien perusteella vaikuttaa että olisi siirtynyt lähemmäksi keskilinjaa. Itellä oli aika tarkka toi paikka, että kytkin ja käsijarruvaijerit väisteli sen pöntön hipoen. Ja polkimen tankokin pitää olla linjassa. Minulla kyllä -70 mallinen johon -76 vuoden autosta tehostaja ja etujarrut , ja voi olla että vaijerireiteissä eroja.
 10. non-hippy

  Sini -66

  puuttuuko koneesta se teräksinen kierreholkki ko. reiästä?
 11. Toiset syyttää autoa, Toiset katsoo peiliin ja sieltä katsoo takaisin ongelmien lähde. Jollei näin yksinkertaisten keksintöjen kanssa pärjää, niin tosiasioiden tunnustamista on keskittyä muihin vähemmän teknistä osaamista vaativiin harrasteisiin. Vaikka kukkien kasvatteluun.
 12. Oikein ”salainen”ohje. 😎 (Restricted)
 13. missä toi Hulk figuurin violetti pöksyväri? Ajopuku? (hieno on)
 14. Postilta tuli tänään saapumisilmoitus tullattavasta lähetyksestä. Moottoripyörän osia jenkeistä. Lapussa oli selkeästi kohta 1; Tullaus (tulli.fi sivuilla) ja alla kohta 2; käsittelymaksu (posti.fi sivuilla) Voudille mikä voudille kuuluu jne.
 15. Tämä tässä moottoripyörien rakentelussa onkin se kinkkinen juttu, että kaikki on näkyvillä. jonkun bussin alla voi esim jarrusatula kiinnike olla krouvimpikin taideteos kun ei sinne kokoajan kurkita.
×
×
 • Create New...