Jump to content

non-hippy

Members
 • Content Count

  357
 • Joined

 • Last visited

About non-hippy

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lieto
 • Ajoneuvot
  krankentransport, pritschenwagen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itse ratkaisin lämpöeristyksen laittamalla putken päälle LVI solukumieristeen . Sitä saa valmiiksi putkena eri halkaisijoilla. Pitää vaan halkaista pituussuuntaan. Päälipuolen siistin leikkaamalla sammutuspeitteestä sopivan soiron kierrettäväksi pariin kertaan ympäri ja metalli "nippusiteillä" kiinnitys. Alkuperäsyydestä ja näköisyydestä en tiedä, mutta ainakin kabiinissa paljon parempi lämpö verrattuna siihen kun ajelin ilman eristeitä. Alkukeväästä ja nyt syksyn painaessa päälle arvostaa näitä nykyajan mukavuuksia.
 2. Eikös toi sauvojen kiertosuunnan muuttaminen ole vähän no-no? Voipi olla materiaalin kestävyyden kannalta riskaabelia.
 3. Toi lisäjarruvalo on kyllä hieno ja tarpeellinen lisäys. Pitää varmaan itsekin tehdä.
 4. Tossa toi parisuhteen parannuskiertue (joutuu kyllä koukkaamaan vieraissa)
 5. Haiskahtaa rahastukselta? Kääräistään näiltä hardcore faneilta viimeisetkin latit pois kuleksimasta.
 6. Sehän tässä elämässä on tärkeintä mitä muut ajattelee
 7. Siinä on juniksessa "kioski" ikkunoita. Kuva Beirutin kadulta(netistä bongattu)
 8. Oli, mutta kun pallokeula laskeutui lähemmäs maata, niin tilalle piti vaihtaa lyhempää. Myyty jo.
 9. varhaispalliksen etuiskarit menisi ehkä noihin mittoihin. ovat minimi mitassaan allekin. koni antaa mitaksi 217/419mm
 10. Tosta videon reliev-jyrsinnästä ei ole mitään hyötyä lättäpään palotilassa. puristukset kyllä saat kyllä laskettua. Jos imuventtiilit on kovinkin syvällä tiivistepinnasta, niin suora reitti seetiltä porauksen reunaan kannattaa vähän loivasti pyöristää ihan käsivingulla niin ettei ihan mennä poraukseen asti. Pakopuoli toimii riittävän hyvin ilman reliivausta. Tätä mieltä olen touhuttuani +15v Harley bigtwin lättäpäiden kanssa ja seurattuani mitä lättäpäämiehet touhuaa ympäri maailmaa. Pistä energiasi ja rahasi kansiin= palotilan muoto niin että palotilasta vain vähän ulottuu männän päälle (squish alue iso)
 11. Tai sitten kaventaa pallon tukivarsia kuten tossa. https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=528815&highlight=joes+panel
 12. Noi bensaletkut vaihtaisi pikaisesti etanolibensan kestäviin ja klemmarit varmistamaan päihin. Suodatin pois koneen päältä vaikka vaihdelaatikon viereen. Näin siistin oloista laitetta olisi sääli polttaa poroksi ensimmäisellä reissulla.
 13. Näissä tais olla keulan VW merkki prässättynä nokkapeltiin. Vähän vaikeampi rasti pitkäkyntisille.
 14. Asiakassuhteet on suuri kokonaisuus joka pitää sisällään asiakassuhteiden luomista, niiden kehittämistä ja jatkuvaa ylläpitoa. Toi luomispuoli nyt näin ulkopuolisen silmin näyttää tökkivän. T:Yksi maksukykyinen kiekkamittaria vailla oleva
 15. Tuosta vahvikkeen hitsauksesta sellainen huomio, että CSP jarrusetti ei välttämättä sovi enää paikoilleen. jarrulaikan sisänurkka menee läheltä juuri tuota kohtaa.
×
×
 • Create New...