Jump to content

non-hippy

Members
 • Posts

  400
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lieto
 • Ajoneuvot
  krankentransport, pritschenwagen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

non-hippy's Achievements

 1. Itsellä oli vähän samantyyppinen ongelma varhaispallon 14” peltivanteiden kanssa. alle oli tarkoitus laittaa myöhäsemmän palliksen navat, levyjarrut + adapteri isojako vanteille. No ottihan se vanne satulaan kiinni. Mutta onneksi nurkista löytyi yksi kronpritzin valmistama varhaispallon peltivanne ja siinä oli vanteen keskiupotus kapeampi ja epäkeskeinen. Se vanne taas sopi ilman kosketusta,, ja onneksi löysin muutaman kronpritz vanteen maailmalta lisää täyteen settiin.
 2. Nyt taitaa henkinen ikä vastata fyysistä ikää.
 3. Liedossa löytyy kuvan kokoiset molemmat puolet. 69-72 Laatu?? vuoskymmenen olleet varastossa , haalistuneilla klokkerholm tarroilla, mustat.
 4. Eikös tuo pakettiautojen 80 nopeusrajoitus poistunut viime kesäkuussa? Vai eikö koske ilmajäähyjä?
 5. Hinnoiteltukin juuri alle kipurajan
 6. Mielenkiintoinen toteutus takana Harleyn kytkimellä. Se pitää varmasti.
 7. VWHeritagelta tuli viesti, että ovat brexit valmiita. Avanneet jakelukeskuksen eu-alueelle eli voi tilata kuten ennen ilman lisämaksuja.
 8. Turun suurpalon uhri ☹️
 9. Metalliputken idea onkin, että siinä on kaasuttimen päässä mutka ylöspäin, ettei bensa niin helposti pääsisi sitä pitkin valumaan alipainekelloon pilaamaan kalvoa
 10. ”Seat Ibiza Cupran likalle harrasteautoksi. 1,8 t ja 180 hp. Leimattu peli uusilla madallussarjoilla. Samalla rahalla saan paskan pystärin. Ei ihme, että teinit harrastaa näitä. ” toivottavasti on enemmän järkeä päässä kuin niillä Tampereen teineillä.
 11. Ei toi nyt pahalta projektilta näytä, normaali talvihuolto.
 12. Kiinnostavaa nähdä miten jäkistä pelaillaan 2m turvaetäisyyksillä. Onko niillä pidemmät mailat? vai pistetäänkö polvihousujen vyötärölle kiinni hulavanne.
 13. Tuo 22mm CSP’ltä . Kävin juuri tänään työpäivän päätteeksi hakemassa konttorilta leiman pariksi seuraavaksi vuodeksi. Oli sattumalta jonossa edellä 80-l ford taunus ja samoja lukemia dynamometriin sai niin voortti kuin junis.
×
×
 • Create New...