Jump to content

non-hippy

Members
 • Content Count

  362
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lieto
 • Ajoneuvot
  krankentransport, pritschenwagen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beach bug https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/831528-kuva-helsinkilaisen-uimarannan-hiekasta-kaivetaan-ylos-mysteeriautoa-millainen
 2. Tossa juniksen? ovessa on kyllä hieno lukko 👌
 3. Siksi Volkswagen ei ole muuttanut nimeään 70 vuoteen
 4. Juniksessa toi rattiakseli on samaa kiinteää osaa kierukasta rattiin. Eli tuo rattiinpäin sojottava spoori puuttuu siitä mallista. Pallokeulaan tuli se kuminivel tuohon simpukan päälle.
 5. Kyllähän tämä globaali vapaa vasemmiston = virheiden paasaama vapaa liikkuvuus alkaa pikkuhiljaa, ihan suomeksi sanottuna,,,vituttamaan.
 6. Itse ratkaisin lämpöeristyksen laittamalla putken päälle LVI solukumieristeen . Sitä saa valmiiksi putkena eri halkaisijoilla. Pitää vaan halkaista pituussuuntaan. Päälipuolen siistin leikkaamalla sammutuspeitteestä sopivan soiron kierrettäväksi pariin kertaan ympäri ja metalli "nippusiteillä" kiinnitys. Alkuperäsyydestä ja näköisyydestä en tiedä, mutta ainakin kabiinissa paljon parempi lämpö verrattuna siihen kun ajelin ilman eristeitä. Alkukeväästä ja nyt syksyn painaessa päälle arvostaa näitä nykyajan mukavuuksia.
 7. Eikös toi sauvojen kiertosuunnan muuttaminen ole vähän no-no? Voipi olla materiaalin kestävyyden kannalta riskaabelia.
 8. Toi lisäjarruvalo on kyllä hieno ja tarpeellinen lisäys. Pitää varmaan itsekin tehdä.
 9. Tossa toi parisuhteen parannuskiertue (joutuu kyllä koukkaamaan vieraissa)
 10. Haiskahtaa rahastukselta? Kääräistään näiltä hardcore faneilta viimeisetkin latit pois kuleksimasta.
 11. Sehän tässä elämässä on tärkeintä mitä muut ajattelee
 12. Siinä on juniksessa "kioski" ikkunoita. Kuva Beirutin kadulta(netistä bongattu)
 13. Oli, mutta kun pallokeula laskeutui lähemmäs maata, niin tilalle piti vaihtaa lyhempää. Myyty jo.
 14. varhaispalliksen etuiskarit menisi ehkä noihin mittoihin. ovat minimi mitassaan allekin. koni antaa mitaksi 217/419mm
 15. Tosta videon reliev-jyrsinnästä ei ole mitään hyötyä lättäpään palotilassa. puristukset kyllä saat kyllä laskettua. Jos imuventtiilit on kovinkin syvällä tiivistepinnasta, niin suora reitti seetiltä porauksen reunaan kannattaa vähän loivasti pyöristää ihan käsivingulla niin ettei ihan mennä poraukseen asti. Pakopuoli toimii riittävän hyvin ilman reliivausta. Tätä mieltä olen touhuttuani +15v Harley bigtwin lättäpäiden kanssa ja seurattuani mitä lättäpäämiehet touhuaa ympäri maailmaa. Pistä energiasi ja rahasi kansiin= palotilan muoto niin että palotilasta vain vähän ulottuu männän päälle (squish alue iso)
×
×
 • Create New...