Jump to content

kannet pois?


Guest Tuoppi

Recommended Posts

moi,

 

mahtaako kansia saada pois ilman moottorin irroitusta? Näyttäis olevan metallia aika lähellä mut onko joku onnistunu siinä. kaikki pellit ja rungon osat on orkkiksia ja auto mallia T1 -72. kone on 1600 joten leveys on ihan "normi".

Link to comment

heh yks hahmo väitti mulle ottaneensa koneenki pois yläkautta, kuulemma ihan helppoo ku ottaa vaan kannet eka pois. Sanosin, et melkonen asiantuntija kyseessä.

 

 

Ota kone pois, pääset vähemmällä. koneen irrottaa 8:ssa minuutissa tupakkitaukoineen, sit on kivempi roplata ku ei tuu rapaa silmään kokoaikaa.

Link to comment

oorait eli ei muuta kun käärmeenpesä mäjelle ja kone lattialle. pitää tarkistaa venttiilien kunto kun vähän epäilyttää ja samalla kattoo missä kunnossa itte kannet on et "joutuuko" pistään 044/empin kannet ;)

 

kiitoksia oikein paljon kommenteista!

 

Niin piti vielä kysyä et olisko jollain kuvia miten on tehnyt pois otettavan välipellin, eli se pelti mikä on takalokarien välissä. tekis mieli tehdä siitä irroitettava niin ois helpompi ottaa kone pois ja olis sitä tilaa ropata muutenkin esim. hihnapyörän irrotus koneen ollessa paikallaan.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Meikäläisellä ei ois tullu mitenkään kärmes paikallssa pois paikaltaan.. Tosin se oli jotekin muutenkin ihan hemmetin kiero koko kori. Tais olla vähän ropellikin.

 

Mutta mitäs siinä kun kärmes kuitekin pitää ottaa pois, niin mahtuupahan helpommin pois.

 

Niinjoo ja meikäiläisellä piti kallistella sit vielä, että tuli poijes.. Ei ollenkaan ollu helppoa ja saakeli moneen kertaan piti irrotella. Onneks nyt ei tarvii montaa pulttia avata ja sit senkun nostaa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...