Jump to content

DOODAH

Members
 • Posts

  1191
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vaasa
 • Ajoneuvot
  split, ovals, DD

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DOODAH's Achievements

 1. No ne on lillumassa siellä sitruunahapossa
 2. Ei ku tämä on just hyvä. Mä teen seuraavan pannun yhdellä 45 delssillä. Ja porukalla kun mietitään tämä hyväksi, niin ei muutkaan enää epäile etteikö toimi. Kompromissihän tää aina on, kun seokset pitää olla paksulla, mutta mitäs sen on väliä kunhan kuski on tyytyväinen.
 3. DELLORTO 40 DRLA parts diagram (carbparts.eu)
 4. Norjassa reilu 10 vuotta sitten taistelin tämän kanssa. Silloin oli koho puhki ja lorotti kokoajan kiihtari putkesta. Läpät selällään pysty kyllä ajaa, mutta muuten oli tulpat kovila. Kasailin tuota konetta samoilla kaasareilla nyt ja taas toinen tiputtelee. Pumpun suuttimien O-renkaat on ehjät ja asettuu napakasti paikalleen. Koho ei oo puhki. Pumpun mäntä liikkuu iloisesti. Pitäiskö kiristellä jousta vai mistä muut ida miehet lähtis vikaa etsimään? Neulavena on 2,0 ja koho säädetty 6mm pinnasta ja 24,8mm lipasta.
 5. ja voithan laskea kierrokset ruuvaamalla ruuvit ensin kiinni. Sitten irti ja asennettaessa ensin pohjaan ja saman verran auki kun laskit.
 6. Kuvien penkit ja ovipahvit on just oikeat. Oikea on kattokin, mutta ottanut piippumiehen piipusta väriä. Harmaata hiirennahkaa alunperin. Ja toi jossa fenderskirtstit on mun vanha 63:nen ja siinä on värimalli astinlaudoille jotka sullakin kuuluu olla.
 7. Kyllä kuuluu gulfblau paksutolpassa olla gulfblau kumit. Tuo peten linkkaama paksutolppa on mun vanha. Siinä oli ja on mulla tommoset irrallaanki yhdet seuraavaa varten.
 8. Se on siinä sen takii et siihen nuppiin saa käsilaukun roikkumaan kätsysti. Se oli jälkiasennusjuttu ja siististi kojetaulun alla. Niinku se lämpomittariki. Hyvä biili
 9. Oommä tollaki ajellu vähä, mutta oma puolarimanki jossa kaikki on mankin kokosta se vasta rajulta näyttää kuulemma. Tossahan on vähä isommat renkaat ja pidempi keula&swingi
 10. No ehkä ei varsinaisesti projekti, mutta mopohommia on tehty. Nyt on ysikakkosessa spoket alla. Nii ja traijalilla kävin jopa miitissä.
 11. DOODAH

  YBA-8

  Paksutolppa tai splitti on seuraava fläkä. Vaikka ollaan paria kuusseiskaaki käyty kattomassa. Voihan näitä olla useempiki. Nyt ajelee kolmella mopolla vuoron perään, tai siis ajaa aina sillä jonka pytty ei oo pöydällä =)
 12. DOODAH

  YBA-8

  joo tuli ja edelleen tulee päivittäin. Ruoveden keikka pisin kerta veto. Hyvin on toiminu. Etupää sais olla pehmeempi. Pitää oikeesti melkein pysähtyä hidaste töyssyihin, ettei eturenkaat pomppaa ilmaan. Muutaman kerran on pompannu, ja silloin etuvalojen polttimot hajoo tärähdyksestä. Vähä vappuun ja leimaan hosuminen jätti hommaa kesken. Vyöt asentamatta ja matot liimamatta edelleen. Seuraavana talvena tämä ei etene. Ruutuun tulee näillä näkymin läpijuostava junakeula. Oli jo yban myyminen harkinnassa ja seuraavaa projektia haetaan. Pojalla ajokorttiin vielä 3 vuotta, eli ehtii hyvin tehdä seuraavanki. Instassa @callookvdub löytyy uusimmat jutut YBAsta
 13. asennettiin osa 730 ja vähä muutaki pannuhuoneella
 14. DOODAH

  Baja

  Keltaset raidetangot ei mee pieleen
×
×
 • Create New...