Jump to content

Hihnapyörän stefa irtosi!


Guest MikkoL

Recommended Posts

Guest MikkoL

Onko kellään käyny niin että hihnapyörän stefa lähtee irti koneen päästä, eli siitä jalustastaan ja työntyy päin hihnapyörää? Näinollen heitää öljyt pisin konehuonetta ja niin edespäin. Otin hihnapyörän irti ja stefa tuli mukana pois. Stefa oli lukittu jollain punaisella töhnällä joka oli kovettunut ja osa oli jäänyt jalustaan ja osa stefaan. Stefa näyttää hyvältä muttei pysy kiinni jalustassaan kun painaa takaisin, vaan lähtee irti kynsillä vetämällä! Onko stefa siis liian pieni vai mikä sen on irroittanut. Ei päittäistä enempää kun kuuluu eikä huohota. Koneella ajettu ekan kerran yli 90 asteen löljyn lämpöjä kun tämä tapahtui!

Link to comment

Itsellä lähti viime kesänä siitä Stefan ulkokehästä irti Se sisempi stefaosa liimauksistaan. Osasyyllinen oli varmaan korkeat öljynpaineet eli ne kannattanee mitata.

 

Omassa lohkossa ei kyllä ollut liimaa lohkon ja Stefan välissä vaan meni paikalleen kevyesti naputtelemalla ja kohtuu tiukka sovite.

Link to comment
Guest MikkoL

Öljynpaineet tapahtumahetkellä n. 3 kiloo ja matka-ajossa. Stefan kun painaa pohjaan niin ei jää kiinni. On liian väljä! Pysyyköhän esim laakerilukitteella tai mustalla tiivistesilikoonilla paikallaan?

Link to comment

Mä laittasin liima/tiivistemassalla ja kampikammioon varovasti pistepuikolla muutamaan kohtaan lukitus. Toki en vanhaa mukanapyörinyttä stefaa käyttäisi koska uuden saa muutamalla egellä laakeriliikkeestä.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...