Jump to content

Solex 28 PCI


Guest 1st

Recommended Posts

Sain haalittua tollasen otsikossa mainitun kaasarin, tää on ilmeisesti jostain 50-60 luvun taitteesta?

Saisko tuota pelaamaan tossa 44hv koneessa millään, aika yksinkertaisen näköinen kaasari oli tohon 31 pict4:seen verrattuna. Mietin vaan että voisko tällä kunnostettuna saada ton ajokin pelaamaan paremmin kun tolla väljällä pict-4:lla? Korjaussarjaa kun näyttäis löytyvän tähänkin.

 

Vai oisko tää kuinka arvokas jos kunnostaisin sen ja laittaisin myyntiin?

Link to comment

Toimii kyllä ja sopivilla suuttimilla ihan hyvinkin,mutta vähän pieni se on,eli yläkierroksilla alkaa ahdistaa,kokeilemalla selviää onko siitä käytännön haittaa,kurkkuhan noissa on vaihdettavissa eli vähän isompaa voisi kokeilla.

Formula-v:ssä noita käytettiin kokonaan ilman kurkkua,kokeilin joskus itsekin,ei ollut oikein katuautoon sopiva viritys.

Link to comment

Pienihän se tietysti on, mutta jos toimivuuden sais sillä paremmaksi mitä tolla väljällä kiertoilmahässäkällä(31pict-4) niin ehkä siinä pienestä tehohävikistä voisi tinkiä :)

 

Pitänee tutkia onko tossa kaikki osat paikallaan ja tutkailla onko muuten ehjä. Onkos näissä vanhemmissa sama reikäväli kaasarin ja imusarjan välisessä laipassa kuin noissa 70-luvun 31 millisissä?

Link to comment

Eli siis juurikin näin(tuo kumiletkun pätkä oli päähän pujotettu, lienee koitettu joskus jo kotikonstein korjata):20140615_165109_zpsb1705c43.jpg

 

Jääköön siis hyllynkoristeeksi... :)

Edited by 1st
Link to comment

Tuo osa on irtonainen kaasarin rungosta että jos jostain löydät korvaavan osan niin sillä saisi toimivaksi. Mutta yleensä noi on niin että ostat viitisen kaasariaa joista saat kasattua yhden hyvän.

Link to comment

20140617_153455_zps345e4801.jpg
Joo irrallinen on näemmä. Eihän näissä uudemmissa pict-kaasareissa ollu vastaavaa rakennetta? en just nyt muista vaikka muutama viikko sit roplailin tuota pict-4:sta..

Edited by 1st
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...