Jump to content

Kori


Guest Januski

Recommended Posts

Guest Mika Raussi

Ja popparit kiiltää uutena. Isäukko joutu hyppimään vähän kuperkeikkaa aikanaan kun irrotti jonkun kilven jostain pirssistä maalauksen ajaks. Kaitto piru vielä happoset popparit, niin sattu oikeen inssin silmään.

Link to comment
Guest kuplapower

mulla on -70 volsu

kävin just tutkimassa keulasta enkä mä löytänyt muuta kuin yhden peltilätkän jossa oli numerosarja. laikkasin kyl kesällä kotelon pohjan pois jota oli joskus hitsattu. Missäkähän kohti se runkonumero pitäisi olla jos se on stanssattu?

 

heitin vararenkaankotelon pohjan romukoppaan joten jos runkonumero oli siinä niin taitaa olla jo sulaneena johonki ooppeliin!!

Link to comment
Guest Toheltaja

runkonumero on stanssattu takapenkin alle keskitunnelin päälle, korinumero on stanssattu pissapojan syvennykseen, tosin vain vuoteen -56/57 asti ymmästääkseni. Uudemmissa on niitattu tupakkiaskia pienempi tyyppikilpi jossa se on stanssattuna. Löytyy samaisen syvennyksen alapuolelta muistaakseni repsikan puolelta...

Link to comment

ja tuskin edes leimamies tietää että sieltäkin voisi numeroita löytää,siis varapyöräkotelosta.RUNKOnumero on takapenkin alla siinä keskitunnelis ja SEN katsari haluu yleensä nähdä.KORI numeroista mul ei oo mitään hajuu.ja eipä taida mulla olla kun yhdes kuplas jäljel se alumiinilätkä siel vararengaskotelos.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...