Jump to content

Kupla ei ota pitoa (onneksi)


Guest Tommi Ahonen

Recommended Posts

Guest Tommi Ahonen

Otin kuplan tänään ajoon parin viikon pakkastauon jälkeen. Koneen lämmettyä otin ns kirkonsuoralla pienen kiihdytys kokeen. Kakkosella ja kolmosella kitkakummi ei saanut pitoa jäätyneestä tienpinnasta. Vauhdin hurman katkaisi joku mies jonka laikassa luki että poliisi. 67km/h oli tulos 40 alueella. Todistukseksi sain hieman toiselle sadalle ylettyvän sakkolapun, kun oli se turvavyökin siinä unohtunut. Sakon määrää pudotti 2 huollettavaa lasta ja vaimo äitiyslomalla.

----elämä on-----

Link to comment
Guest Tommi Ahonen

Sillä hetkellä ei juuri ees vituttanut, oli vaan hyvät fiilikset kun auto toimi kuin ajatus. Nyt illanmittaan on vähän alkanut ketuttaan, vallankin kun lueskelee tota myyntipalstaa ja näkee mitä sillä rahalla ois saanut ostettua.

Link to comment
Guest tompelo

no saapahan poliisi jostain rahaa. nehän kärvistelee kokoajan määräraha pulassa.. kyllähän tuollakin summalla tankataan pari mondeoo ....( taitaa vain mennä valtion pohjattomaan kassaan..)

Link to comment

Tuskin se rahat sinisille hemmoille jää, ja työtähän ne tekee, ja turha siitä on marista jos sakkoja saa, harvemmin ne ilman syytä niitä kirjoittelee... Vaikka harmitti itseänikin männä kesänä pieni pikavoitto, vaikkakin oikein se mulle oli... joo ja edellisestä sellaisesta olikin jo kyllä reilu 10 vuotta, eli pieni muistutus olikin paikallaan liikennesäännöistä ja muiden(kin) turvallisuuden takaamisesta ;o)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...