Jump to content

Kaasuvaijeri.


Guest Metu2

Recommended Posts

Onkoha tuo kuppelin kaasuvaijjeri mitenkä pitkä,vai pitääkö hommata joku korvaava vaijjeri.Normaali vaijjerihan menee noin keskeltä koppaa kaasarille ,nyt ongelmana on ku sisäänmeno onkin 20cm ylempänä onko saatavana esim jotain pitempää vaijjeria ja vaijjerin kuorta millä tekis S mutkan ynm ynm .tuota kuvan läpivienti holkkia on syytä hieman lyhentää ja taivuttaa. Vaaka Lortto.

post-1127-13888358160722_thumb.jpg

Link to comment

osta tavallinen pakettivolkkarin vaijeri. Pituutta helkkaristi enemmän.

 

Päitä on erilaisia sitä kaasupoljinta varten, jos ostat semmosen missä on umpinainen lenkki, niin sen voi taivuttaa auki ja muotoilla kuplan polkimelle sopivaksi. Olen noita käyttänyt vuosikaudet.

 

Jan

Link to comment

Mistä muuten sais kuorta joka riittäis edestä taakke asti? Tuliskohan siitä liikaa kitkaa? Noi kuoret on yleensä niitä parin metrin pätkiä maks mitä tarvikeliikkeet myy.

 

Ei viittis uutta putkeakaan vetää kaasulle, alusta tuli mulle kuumasinkittynä ja edellinen omistaja oli jättäny tulppaamatta noi putket -> täynnä sinkkiä koko putki, sen verran sain sitä putsattua korin ollessa vielä irti, että sinne mahtuu nyt tavallinen vaijeri ilman vaijerin päätykappaletta. Se vaan rohisee ikävästi käytössä.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Kyl ainakin täälläpäin löytyy sekä vaijeria, että kuorta metritavarana. Mie panin edelliseen volkkariin sinne alkuperäsen putken sisään kuoren koko matkalle ja johan luisti jopa liikaakin. Piti laittaa jousi vastaan, ettei kaasu ollu liian löysä painaa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...