Jump to content

Twingon rätti kuplaan - Kokemusta, näkemystä, kattoa kaupan?


Recommended Posts

Täs on tullu tuumailtua josko johonaki vaihees innostuis tuikkaamaan jonku rättikaton tuohon kuusviitoseen kuuppeloon ja palstojen pällistelyllä on valjennut että se sunroofsourcen malli ei sitten välttämättä olekkaan aivan niin hyvä.. Lisätutkinta tuotti sellaista dataa, että siitä kuuluisasta piinatusta rellusta tai paremmin sen haitarikatosta olis tehtävis ihan asiallinen lopputulema myös kuuppeloon. Käsittääkseni se kaarevuus on vain pienoinen haaste.

 

Varmaan joku muukin rakentelija on mokonaa aiemmin tehnyt; Tarttis kuvaa, kommentteja jne. ja käytännön kokemuksia. Voisin mielelläni käydä vaikka pällistelemäs keksintöä jos jollain sattuu olemaan.

 

Olishan se paras joo ostaa valmis/alkup puhkottu mutta aihio nyt sattuu olemaan levällään tallissa ja muuten tosi kovapeltinen suomiauto josta tehä. Täs ny kuitenkin teen kytkimen pään, alustan ja sisustaa uusiksi talven aikana niin ketuttaa heti myidä kun saa perusasiat kondikseen.

 

Vimosena asiana olis, että jos jollaki olis ylimäärääsenä em. kattoa kaupan niin vois kiinnostaa.

 

Paas näppis savuten asiaa kehiin! Tänks!

Edited by jayjay
Link to comment

Tänks! Tuon ruotsalaasen sivun löysinkin aiemmin. Siinähän se näkyy olevan suht ok mutta livenä jos näkis niin olishan se kova.

 

Nettivaraosan ja auton jo katoinkin. Tuo myynti-ilmo on kieltämättä mielenkiintoinen.. Saatari kun kavei myi kesällä just oman rellunsa 500€:a poies..

Link to comment
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...