Jump to content

Jiibee

Members
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Äänestystulos näyttäisi olevan 100% tapahtuman järjestämisen puolesta, mutta Suuri Syys-SVWap ja sen järjestävät tahot viettävät tänä syksynä hyvin ansaitun syysloman. Kiitokset äänestykseen osallistuneille!
 2. Huomenna treffataan! FVWAKS Busstreffen aloitetaan klo 12 kokoontumalla ABC Hirvaskankaan P-alueelle osoitteeseen ABC Hirvaskangas Suonenjoentie 10 44250 Koivisto jossa kannatttaa etsiä FVWA Keski-Suomen beach flag:ia sekä Jyväskylän autotarvike Oy:n tunnuksilla varustettua Volkswagen hyötyautoa. Busstreffen:it jatkuvat Kylpylähotelli Summassaaressa n. klo 15 ja toimintaa löytyy karttaan merkityistä kohteista. Kylpylähotelli Summassaari löytyy osoitteesta Summassaarentie 180 43130 Tarvaala Tervetuloa FVWAKS Busstreffen:iin!
 3. FVWAKS Busstreffen:ssa on nähtävillä myös upouutta Volkswagen hyötyauto-kalustoa jonka tarjoaa tietenkin täyden palvelun autotalo www.jklautotarvike.fi FVWAKS Busstreffen on siis oivallinen tapahtuma aircooled-puritaanin saapua toteamaan että ennen oli kaikki paremmin: Volkswagenit jäähtyi ilmalla, leipä maistui leivältä ja niin pois päin... ; )
 4. Autossa majoittuvilta on tullut kyselyä sähköstä: Summassaaren rannan alueelta löytyy 7kpl sähkötolppia, joihin saa avaimet sisäänkirjautumisen yhteydessä. Mikäli sähköä tarvitsevia on enemmän, autoja saadaan järjestettyä myös kylpylärakennuksen ympäristöön josta on mahdollista saada sähköä. Aikaistimme myös nuotiopaikan varausta, eli se on varattu FVWAKS Busstreffen - osallistujien käytttöön klo 17 alkaen.
 5. FVWAKS Busstreffen: eitä vietetään ensi viikonloppuna! Siispä kaikki Volkswagen Transporter, Caravelle jne. VW-hyötyautot käyttötarkoitukseensa katsomatta lauantaina 31.8. klo 12 alkaen osoitteeseen ABC Hirvaskangas Suonenjoentie 10 44250 Koivisto tai myöhemmin cruisingin päätepisteeseen Kylpylähotelli Summassaareen! Tervetuloa!
 6. Syksyä odotellessa on hyvä kysyä VW-kansan mielipidettä... :)
 7. Huomio! OBS! Attention! Achtung! Muistattehan että majoituksen ennakkovaraukset tulee tehdä 7.8. mennessä! Myös autoissa majoittautuvien. Enää kuukausi FVWAKS Busstreffen:iin...
 8. Vaihdoin Vaihdoin muuten jälleen toukokuun alussa tuon kestotesti-käyttiksen vasemman vetonivelen: :) Kumi rikki samasta kohtaa kuin aikaisemminkin, ei ollut vielä ehtinyt mennä poikki. Tällä kertaa SKF kesti yhteensä n. 40 000 km jokapäiväistä käyttöä. Matka jatkuu jälleen uudella SKF:n tuotteella... :)
 9. FVWAKS Busstreffenin tapahtuma-infoa: Lauantai: FVWAKS Bussfest aloitetaan kruisingilla kokoontumalla klo 12 alkaen ABC Hirvaskankaan P-alueelle osoitteeseen ABC Hirvaskangas Suonenjoentie 10 44250 Koivisto Kruising-reitti kulkee Keski-Suomen maisemissa rauhallisia kestopäällyste-reittejä pitkin ja päätetään kokoamalla Volkswagen hyötyauto-rivistö Kylpylähotelli Summassaaren pihalle. klo 15... Majoittuminen omaan Volkswageniin / huoneisiin / lomamökkeihin klo 15 – 20 Kylpylän saunat ja allas käytettävissä yleisövuoroilla. klo 17 – 19 Päivällinen buffet-pöydästä sis. alkuruuat, kaksi lämmintä pääruokaa (liha ja kala) kasviksia, jälkiruoka, leivät, voi, raittiit ruokajuomat. Hinta 19 € / hlö Rantanuotio käytettävissä klo 17 alkaen. Lisäksi Volkswagen-aiheisia kisailuja ja visailuja FVWAKS Bussfest Paras bussi - äänestys T1-T6 Pitkä pöytä (osallistu omalla retkipöydällä - yhteisruokailu) Sunnuntai: 8-11:00 Aamusauna ja –uinti 8-10:30 Aamiainen 12:00... Huoneiden luovutus, Volkswageneiden järjestäytyminen rivistöön kylpylähotellin paikoitusalueelle / palkintojen jako. Ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Kylpylähotelli Summassaaren majoitus-infot hintatietoineen: Majoitus hotellihuoneissa, loma-asunnoissa 1) Viekot: loma-asunnot eli viekot sijaitsevat Summasjärven rannalla rivimuodostelmassa, n. 250-300 m kylpylärakennuksesta ja 300-350 m päärakennuksesta. Jokaisessa asunnossa on 2 makuuhuonetta, 1 oleskelutila, minikeittiö, WC, suihku, autokatos ja terassi. Varusteet: liinavaatteet, pyyhkeet, TV, puhelin, jääkaappi, keittolevy, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja astiasto. Yhdeksässä viekossa on oma sauna, joista viidessä myös takka. 2) Hotellihuoneet: huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Varusteet: liinavaatteet, pyyhkeet, TV, puhelin, hiustenkuivaaja. 3) Asuntovaunualue: autoilla voi yöpyä rannassa asuntovaunu-alueella ja sen ympäristössä Hinnat 59 € / hlö 2-hengen huone 89 € 1-hengen huone 47 € / 54 € / 69 € 4 / 3 / 2 henkilöä loma-asunnossa 53 € / 60 € / 77 € 4 / 3 / 2 henkilöä saunallisessa loma-asunnossa 62 € / 4 henkilöä autopaikalla 51 € / 3 henkilöä autopaikalla 40 € / 2 henkilöä autopaikalla 29 € / 1 henkilöä autopaikalla Hinnat sis. majoituksen 1 vrk, aamiaisen, saunat ja altaan käytön Varaukset Osallistuja varaa majoituksen itse suoraan kylpylähotelli Summassaaresta. Varaukset 7.8.2019 mennessä, varattaessa maininta ”VW-tapahtuma 31.8. – 1.9.” Myöskin autoilla majoittuvien varaukset ennakkoon. puhelin: 030 608 5100 e-mail: myynti@summassaari.fi summassaari.fi FVWA Keski-Suomi FVWA Keski-Suomi Instagram FVWA Keski-Suomi Facebook
 10. Päivänä eräänä me täällä Keski-Suomessa mietittiin, että meillä on täällä aika paljon komeaa VW-hyötyauto-kalustoa... Sitten me mietittiin, että kaikki eivät varmaan päässeet Bussfest:eille, kun ne täällä kotomaassa oli... Pian heräsi ajatus pitäisikö meidän järjestää omat..?? Siitä syntyi ajatus tapahtumasta Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenlaiset Ben Ponn:in ideaan pohjautuvat Transporter, Caravelle, Multivan, Kastenwagen, Dobbelwagen jne. Volkswagen hyötyautot kori- tai vuosimallista riippumatta, oli se sitten harraste-ajoneuvo, raksapaku tai vaikka matkailuauto! Luvassa kruisingia kauniissa Keski-Suomen maisemissa, rentoa yhdessäoloa, leiriytymistä autolla tai ilman, kisailuja ja visailuja, grillailua, sekä tietenkin long table- pitkä pöytä! Tapahtumapaikkana toimii kylpylähotelli Summassaari Saarijärvellä summassaari.fi Lisää infoa tapahtumasta lähiaikoina, mutta mikäli jo nyt kiinnostuit FVWAKS Busstreffen:stä, kerro kiinnostuksestasi olla mukana osoitteeseen keski-suomi@fvwa.fi FVWA Keski-Suomi @fvwaks facebook.com/FvwaKeskiSuomi
 11. https://www.puutavaratalo.com/vanerit/
 12. Suuri Syys-SVWap se vain suurenee vuosi vuodelta! Kävijöiden määrää ei edelleenkään laskettu, mutta tontilla olevat volkswagen-merkkiset ajoneuvot sen sijaan kyllä: Tällä kertaa niitä oli paikalla parhaimmillaan 45 kappaletta! Niiden lisäksi tapahtumassa vierailtiin lukuisilla muun merkkisillä ajoneuvoilla, jotka nekin todennäköisesti toivat kyydissään muutaman matkustajan. Myyntihalli saatiin täyteen osamyyjiä ja riittipä muutama vielä pihamaallekin! Kahvio-halli tarjoili tuttuun tapaan makkaraa, kahvia, mehua ja leivonnaisia syötäväksi sekä VW-aiheista rekvisiittaa ja -videota nähtäväksi. Ovensuussa oli tenaville piirustus-piste sekä mahdollisuus kokeilla millaista olisi asustella Junis-teltassa! Suuri Syys-SVWap #5 tarjosi myös maistiaisia siitä millaista kalustoa VW-rompetoreilla on muutaman vuosikymmenen kuluttua: Paikalla oli nimittäin tulevaisuuden kansanauto, täyssähköauto e-Golf! E-Golfin Syys-SVWap:iin hoiti täyden palvelun autotalo Jyväskylän Autotarvike Oy. Suuri Syys-SVWap #5 voittajat: Huom! Koska Suuri Syys-SVWap on kaiken ikäisten Volkswagenien ja volkkaristien tapahtuma, tulokset sisältävät pienen määrän nesteellä jäähtyviä Volkswageneita. Paras pöytä "Pöytä" nro 4. Tuomariston mieltä lämmitti myyntipaikan järjestelmällisyys ja sommittelu myytävien artikkeleiden esillelaitossa. Paras tekniikka: VW - moottoroitu moottoripyörä sivuvaunulla. Tuomaristolta unohtui kysyä pyörän merkki/malli, mutta siitä huolimatta se oli hieno ja hauska laite. Kaksipyöräisiä paremmin tuntevat voivat kertoa mistä laitteesta on kyse..? Alkuperäisen hyvä: VW Typ1 ATP-70 "Alkuperäistä arvokkuutta." TOP 3: VW Golf IV R32 IJY-798 "Kolme litraa, kuusi mukia ja neljäveto on aina hauska yhdistelmä!" TOP 3: VW Typ1 UUG-7 "Tyylillä toteutettu kokonaisuus." Tsekkaa Skuubeli 1300 '66 TOP 3: VW Scirocco YIG-454 "Urheiluauto superauton pyörillä..." Lisäksi palkittiin Syys-SVWap-piirustuskilpailun voittaja Ninni 8 vee VW-värityskirjalla ja värikynillä. Arpajais-onni suosi Aki Vesteristä joka sai omakseen tyylikkään VW-kassin. VW-aiheiset palkinnot tarjosi Jyväskylän Autotarvike Oy. Onnittelut voittajille! Tapahtuman järjestäjä FVWA Keski-Suomi kiittää - Kaivutyö Salmela Oy - kaivutyöt, sorat, murskeet ja mullat - Jyväskylän Autotarvike Oy - täyden palvelun autotalo - NeoRetro - osat ja tarvikkeet volkkareihin - kaikkia osamyyjiä volkkarinsa esille tuoneita - kaikkia Syys-SVWap:ssa käyneitä - talkooväkeä www.kaivutyo.fi www.jklautotarvike.fi www.neoretro.fi www.fvwa.fi/jaokset/keski-suomi/ ww.instagram.com/fvwaks www.facebook.com/FvwaKeskiSuomi
 13. PUOLUSTUSVOIMIEN KÄYTÖSTÄ POISTETUN MATERIAALIN HUUTOKAUPPA, Tampere
 14. HUOMENNA SVWAPATAAN! Ennakkoilmoittautuneita myyjiä on enemmän kuin koskaan ja heitä on saapumassa paikalle jokaisesta pääilmansuunnasta! Rompetta pitäisi siis olla tarjolla vähintäänkin riittävästi! Jos et vielä ole kokenut millainen on Suuri Syys-SVWap, nyt kannattaa viimeinkin tehdä se!
 15. Korvanappiini juuri tulleen tiedon mukaan Uuraisilta löytyy tätä nykyä myös pankkiautomaatti! Vuosittain kasvava Suuri Syys-SVWap on siis muodostunut jo paikallisestikin niin suureksi tapahtumaksi että Uuraisten kunta haluaa palvella entistä paremmin tapahtumassa vierailevia VW-harrastajia! Kaikkitietävän Googlen mukaan rahaa saa seinästä osoitteessa Oikotie 1, Uurainen.
×
×
 • Create New...