Jump to content

Saumamassa


Guest PeXi

Recommended Posts

Mitäs massaa toi musta saumamassa on rungossa, jota tuntuu olevan siellä sun täällä mm. etuakseliston ja rungon välissä. Eli mitäs sinne vois laittaa kun kokoaminen alkaa?

 

Nyt en tarkoita mitään alustamassaa, vaan tuota kumintapaista sitkeää tahnaa.

Link to comment
Guest misku

Älä vaan laita sikaflexiä mihinkään auton pelti osiin, se muuten ruostuttaa!! Jos meinaat laittaa jotain ni ainoastaan korikittiä on ainaskin tarkoitettu pelti osille ei ruostuta!

Link to comment
Guest Mika Raussi

Ruistuttaako sikakitti muka? Sika tuotteitakin on kyl monenlaisia, mutta se ruostuttava on nimenomaan ammoniakki, jota saniteetti silikonissa on. Sitä kun panee, niin häviää pallit alta aikayksikön.

 

Ite oon käyttäny just tota Soudalia.

Link to comment
Guest misku

Ainaskin siis oikea automaalari sano et ei missään tapauksessa sikaa auton maalipinnalle/pellille, no tiedä häntä niin monta tapaa ja ainetta jokainen laittakoon mitä lystää,,,,Aineena on kyllä mitä mahtavin tartunta on taattu jos pinnat on puhtaat ; )

Link to comment
Guest ritariässä

kyl sikaflaksin tuotteet pitää pellit alla ehyinä. maalarin nono voip johtuu siit et on tiukassa poistaa ja vanhat traumat kummittelee mielessä.

Link to comment

Sikaflexiäkin on montaa sorttia! Autokäyttöön ja talokäyttöön sopivaa. Itse suosin enemmän Dinitrolin Mustaa 1K koriliimaa jota myydään automarketeissa,sen kun tinttaa niin jämähtää kohtuu kovaksi,jää kuitenkin vähän joustavaksi. Tuolla joskus kokeilin kaksi peltiä liimata toisiinsa,ei kyllä saanut millään enää irti,paitsi ehkä rälläkällä tai lämmöllä.

Tuota myydään ainakin halpa-hallissa. Samaa ainetta käytetään töissäkin kolarikorjaamon puolella. Parempi vaihtoehto vielä on esim. joku 3M koriliima 2komponentti.

Link to comment

Alkuperäiseen aiheeseen palaten: Ei siellä etuakselin ja rungonvälissä oo meikän purkamissa kuplissa koskaan mitään mönjää ollu, eikä muutakaan maalia, ruostetta tahi castershimmejä lukuunottamatta. Korin peltisaumoisssa on saumamassaa löytynyt ja seitkytluvun vehkeissä korin ja rungon välinen tiiviste on semmonen tahnamainen.

Link to comment
Guest ritariässä

70-luvulla korin ja alustan välinen tiiviste vaihtuu muovisesta vaahtomuoviseen jossa itsessään on liimapinta ja vanhemmiten näkyviltä osiltaan murenevaa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...