Jump to content

Mistä adapteri Crafterin radioon?


Recommended Posts

Ongelma: Työautossa on alkuperäinen radio (ilmeisesti sama kuin mersuissa) jonka laajennettavuus on nyt nolla. Poppi soi kohtuullisesti, mutta haluaisin silti lisätä yhden parin kaiuttimia taakse, subbarin sekä aux in ois jees, joko edessä tai takana, ei sen niin väliä. Vaihtoehtona on

1. etsiä ja ostaa merkkikohtaisia lisäpalikoita/johtoja, ainakin linjalähdöt onnistuu näin. Mutta subin tasoa tai faderia ei tuolla radiolla silti saa säädettyä.

2. asentaa jokin muu soitin. 1 DIN kehys mulla jo on, mutta kun kokeilin toista soitinta suoraan liittimiin, pysähtyi lämmityspuhallin ja syttyi joku varoitusvalo (en muista mikä) eikä radiossa kuin välkkynyt valot hiukan. Väyläjuttuja siis.

 

Jälkimmäinen olisi ehkä järkevin vaihtoehto koska satasella saa soittimia missä on riittävästi ominaisuuksia ja subi vahvistimineen sekä pari ok laatuista kaiutinta mulla jo on. Mutta mikä soitin käy väylään tai minkälaisen adapteripalikan tarvin?

Link to comment
  • 2 weeks later...

Tilasin Amazonista tuon adapterin, ja se oli tyhjä arpa. Tässä on ilmeisesti haasteena myös läheinen sukulaisuussuhde Sprinterin kanssa. Nyt jos jollain olis canväyläauton ensiasennusradion vaihdosta kokemusta niin sana on vapaa.

 

Normiradion saa kytkettyä kyllä liittimiin, joissa kulkee käyttöjännite ja kaiutinjohdot, mutta lisäksi pienelle keltaiselle liittimelle pitäisi löytyä paikka.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...