Jump to content

Korin istuvuus pohjalevyssä peltiosien vaihdon jälkeen..


-Alex-

Recommended Posts

Korin takakiinnikkeet eivät ihan täsmää iskarintolppien kanssa, n. 5mm liian edessä kori. Irroitin nuo vääntösauvaputkien turvakaari liitännätkin, josko olis niistä ahdistanut, mutta ei.

 

Sisällä olevat kaaretkaan ei pitäis ahdistaa, kun eivät ole pultattu kiinni tällähetkellä. Kokeilis vielä vähän koria vetää taaksepäin. Viimeisenä keinona jos porais korikiinnikkeiden pistehitsit pois ja siirtäis vähäsen? 

 

En löytänyt myöskään haulla tarkemmin että kuinka tarvikemallin pohjalevyn reiät sopii pultinreikien puolesta, itsellä  heittää n. 10mm pituus suunnassa. En muista tarkemmin tekovaiheita kun seppä vaihtoi lämpökotelot ja pellit, vaikka useammin vilkaisin työvaiheita.

 

 

BYUFDN.jpg

Link to comment

Jos olisi minun projekti, niin ensin katsoisin, että napoleoninhattun kohdalta kori ja alusta ovat kohdallaan, sen jälkeen asentaisin lokarit ja tarkistelisin kuinka pyörät istuvat lokareihin ja vasta sen jälkeen murehtisin yksittäisten kiinnityspulttien sopivuutta. Ei ole paha rasti vinguttaa tarvittaessa pohjalevyn reikiä pitkiksi.

Edited by Ketsa
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...