Jump to content

Vaihdelaatikko T1 -73 --> -66


Guest k-mikko

Recommended Posts

Guest k-mikko

Eli tilanne tämä: -73:sta pitäis vaihtaa laatikko -66:seen ja säilyttää 5-pultti jako. Miten tämä onnistuis helpoiten? Vai onnistuuko? Onko vetoakselien pituuksissa tai booreissa jotain eroja? Muuta huomioitavaa? Ostaa -66 käypänen laatikkokin on vaihtoehto, mut viimeinen.

Link to comment
Guest Toheltaja

5-pulttirumpu kapeampi, joudut laittamaan about 10, prikan rummun ja mutterin väliin, ainakin tämä pätee vanhempiin. En muista onko -66 leveällä spooriosalla jo. Muuten bolt on, paitti että lootan etukappaleen voi joutua vaihtamaan...

Link to comment

Jos et halua niin ei tarvi vaihtaa muuta kuin rummut -66:sesta -73:sen akseleille. Pitää vain laittaa n.12-13mm hylsy rummunkeskiön ja mutterin väliin. (Edellyttäen että sulla on ns. kukkarummut)

 

Raideväli vain kasvaa. En nyt tarkkaan muista paljonko mutta tais olla 10cm paikkeilla..

 

Tässä on 66-67 rummut -74:n vetareilla.

 

5165.jpg

Link to comment
Guest k-mikko

No niin, kiitos nopeasta lisä infosta. Vaihtoehtoja toteutukseen on näköjään monta. Ns. kukkarummut on joo. Ymmärsinkö oikein että prikka/hylsy tulee rummun ja 36mm mutterin väliin? Vai mihin väliin? Raidevälin kasvuhan olis vaan plussaa. Vetoakselien vaihdosta en osaa sanoa mitään, kun en tiedä onko ne -66:ssa ehjät. Joku metallin pala tuli öljyjen mukana ulos, mutta en ole purkunu laatikkoa sen enempää. No täytyy tänään hakea -73 tontille ja alkaa purkaa, ja miettimään vaihtoehtoja.

Link to comment
Guest Toheltaja

Jos kyse on mun entisestä Hyssystä ni mie kyllä pitäisin ne originaaliputket vetareineen ja vaihtaisin vaan lootan. Toi muiden kamojen vaihto vie reippaasti tehtynä tunnin. Samalla jää tilat ulospäin levittävälle vanteelle, ja se "vanha" ulkonäkö pysyy.

Link to comment
Guest k-mikko

Samasta autosta kysymys. Vanha laatikko on lattialla mut en oo vielä purkanu vetareita. Jos ne on ehjät niin sitte toi on kyl paras vaihto ehto, ei tarvi kikkailla.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...