Jump to content

Kuppeli ämpyilee.


Guest Metu2

Recommended Posts

Guest Metu2

Joha myrkyn lykkäs,noin tunnin ajelun jälkeen ottaa ja sammuu pikkasta nykimistä ja pätsähtää muutaman kerran ja noin kilsa sit sammuu. Noin 10 minsaa ku oottelee ja jos olis tupakkimies ehtis hyvin vetästä paperossin sit ei muuta ku kääntää avaimesta taas mentiin noin tunnin.Onko tuttua moinen ilmiö onko mitenkin yleistä kuppelissa.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Mie taas epäilen höyrylukkoa bensalinjassa. Se on ainakin helpoimmasta päästä kattoa. Eli meneekö bensalinja liian lähellä kantta tai imusarjaa tai mitä vaan, missä se pääsis kuumenemaan?

Link to comment

Bensapumppu voi olla finaalissa. Kerran oli yhdessä uudessa bosch 009 jakajassa kondensaattorissa vikaa ja pimeni aina silloin tällöin ja kun odotteli 10min niin taas lähti kun palmun alta! Uuden konkan vaihdon jälkeen ongelmat hävis. Katso nyt ensin onko vika sytkä vai bensapuolella kun tekee seuraavan kerran putsari irti ja kattoo antaako kiihdytyspumppu kasoa = onko tavaraa kaasarissa.

Link to comment

Juoksepas seuraavan sammumisen jälkeen heti bensatankin korkille ja avaa se, kuunnellen tarkasti... jos kuuluu selkeä suhahdus niin tankin huohotus on tukossa. Pumppu ei jaksa imeä kun korvaavaa ilmaa ei tule tankkiin oikein mistään. Huohotinletkut kondikseen..

 

Jan

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...