Jump to content

Bensapumppu


Recommended Posts

Mitäs mieltä olette, kun mulla on kuplassa sähköinen bensapumppu ja 1,6:nen kone. Olisko mekaaninen parempi? Siis tommoseen koneeseen.. Ku on ollut vähän tyhjäkäyntiongelmia ja lähes kaikki muu on korjattu mikä vois sen aiheuttaa. Ja kun öljyn seassa on bensaa ja kaasariin on vaihdettu neulaventtiili ja koneen pitäs olla tiftikin et ei oo väljä.. Kaveri vaan tuumas et toi sähköinen bensapumppu olis ehkä hiukan liikaa tolle koneelle..

Link to comment
Guest Harri Björnholm

Vakiopumpusta on mitattu 0 - 0,85 Baria mittarin läpi. Näin omassa autossani. Virityskaasareitten, kuten Weberit ja Dellortot paine saisi olla se Kyöstin mainitsema 0,25 baria (3,5PSI).

Link to comment

En oo pahemmin katsonut, mutta luulen että ei ole paineensäädintä. Bensapumppu kun nakuttaa ja nakuttaa eikä ollenkaan pysähdy ja eikös paineensäätimen pitäisi olla sellanen et se lopettaa pumpun nakuttamisen kun paine on saavutettu?

Link to comment
Guest Metu2

Nyt kun on puhetta sähköpumpusta ite sellasen meinasin laittaa, niin kanattaako ottaa pumpun releelle herätevirta vaikka puolan + navalta olis vaan kätevin ku eihä se heräte paljoa vie.

Link to comment

Kyllä ne pumput pääsääntöisesti pumppaa koko ajan täydellä teholla ja säädin sitten säätää paineen oikeaksi kaasuttimille.

 

On myös olemassa pumppuja jotka tuottavat tuo 0,25 bar paineen. (kaasarikäyttöön). Ruiskupumput tuottaa sitten paljon enemmän painetta ja yleensä vaativat paluulinjan tankkiin.

 

Herätteen voi ihan hyvin ottaa puolalta.

 

Sähköpumpussa on se hyvä puoli, ettei tarvitse sahata startilla paensaa koneeseen jos se on seissyt kauan.

Link to comment

Jos sähköpumppu ei ole ihan lelu, se tekee paineen joka on selvästi yli suositusten. Uskottavimmissa kaasaripumpuissa paine voi olla kolminkertainen suosituksiin nähden. Ei siis voi toimia ilman paineentasaaja. Mikään kaasarikoneelle tarkoitettu pumppu ei ole liian tehokas kunhan paineen säätää siihen kun kuuluu. 0.2 pelaa hyvin webereillä ja dellortoilla.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...