Jump to content

Jarrulevystä ja letkuista


Recommended Posts

Tervehdys

 

Taas pitää kysellä, kun omat tiedot ei riitä. Elikkäs tuohon kuusseiskaan kuplaan laitoin uudet levyt (tarvike) ja laakerit. Toinen levy kuitenkin tuntuu vippaavan, ehkä noin neljänneksen matkalta ottaa kiinni paloihin kun pyörittää. Ja kun oikein silmät tapillaan tuijottaa,niin näyttäisi heittävän ehkäpä millin verran.

Voiko uusi levy olla noin kiero, vai voiko olla ettei ole ihan tasapaksu. Vai saattaako syy löytyä uusista laakereista tai tarkemmin niistä ulkokehistä. Voiko ne saada niin vinoon paikalleen että levy vipottaa. Oli melko kinkkinen homma saada ne paikoilleen, netistä vinkkiä, uunia ja pakastinta apuna käyttäen. Ja tätäkään hommaa en ole ennen tehnyt...

Ja laakerit olen kiristellyt sen mukaan mitä palstalta ohjetta löysin.

 

Toinen kysymys on jarruletkuista. Jarrusatulat, kuten myös letkut on uudet. Tuon jarruletkun kun kiristää satulaan, niin liitin menee pohjaan paljon ennen kuin tuo "mutteriosa" on lähelläkään satulaa, jenkaa jää näkyviin noin puoli senttiä. Jos tässä välissä pitäisi olla jotain tiivistettä, niin melkoisen läjän kupariprikkoja saa laittaa..

 

Näissä taas jos joku osaa neuvoa, niin kiitoksia etukäteen. Tästä kun pikkuhiljaa etenen kohti takapäätä niin kysymykset lisääntyy...

Link to comment

Jarrulevyyn en osaa näkemättä kommentoida mutta itse varmaan saat selville onko laakeripesä vinossa vai heittoa levyssä. Kaikkihan on mahdollista.

 

Jarruletkun mutteriosan ei ole tarkoituskaan mennä pohjaan. Reikä on kartio joka kirii ja tiivistää siten ettei mitään prikkoja yms. ylimääräistä tarvita jarruletkun tiivistämiseen.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...