Jump to content

juhis70

Members
 • Posts

  97
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  turku

Recent Profile Visitors

1214 profile views

juhis70's Achievements

 1. Mitä letkua olette käyttäneet tuossa lämpökanavien jatkeena? Onko sille pahviletkulle hyviä vaihtoehtoja, kestääkö esim. sellainen alumiinihaitari. En ihan äkkiä löytänyt turun nurkilta sopivan kokoista pahviputkea. Etrassa en vielä käynyt katsomassa mitä niillä on tarjolla.
 2. No juu, aukihan se pitää olla, vedenpoisto siitä. Täälläkin keskusteltu asiasta, näytti olevan vuodelta 2007 se jutustelu..
 3. Juu, aukihan se on. Mutta onko tuo yksi kohta auki niinku ihan ulkoilmaan. Tuo nuolen osoittama kohta. Siis alapäästä sisään.. Kuva on netistä lainattu
 4. Mitenkäs toi a pilarin alaosa, siitä uloimpien saranaruuvien kohdalta. Kun sehän on periaatteessa tyhjän päällä, ni onko se auki sieltä pohjasta? Tuli mieleen kun sovittelin uutta paikalleen, niin ei siinä mitään ole. Ja toinen puoli on ruostunu niin siitäkään ei saa selkoa.
 5. Nyt on kori pohjan päällä, aika hyvin se siinä on. Takapää on varmaan hivenen liian korkealla. Syystä että kun niitä kiinnityskorvia ei ole, niin pulttasin kiinnityskohtiin pienet asennuskiskon pätkät, minkä varassa takapää on. Sinne alustan ja sen kiinnityskorvan väliin tulee kumi, mutta mitenkäs paksu se on, ja kannattaako sitä kumin paksuutta ottaa huomioon kun hitsaa ne korvakkeet paikoilleen. Osasinko selittää ymmärrettävästi..? Uutta lämpökoteloa en vielä sovittanut, enkä poikittaistukia,mutta syytä varmaan hiukan yhdessä sovittaa kaikkia. Ja ovet meinasin laittaa siksi aikaa takas, ja sovittaa niitten mukaan myös.
 6. Huomannut kyllä että melko veltto se on. Sain apuvoimia huomiseksi korin nosteluun, niin jospa se helpottaa että se on siinä huulilla, eikä tuossa navan korkeudella. Tutkailin sitä ja totesin että saan tunkilla sitä nostettua/laskettua tarpeen mukaan, sitten kun se on tuossa pohjan päällä. Ehkä tämä vielä jonkin sortin iloksi muuttuu.
 7. No pitää katsoa josko saisin nuo poikittaistuet osumaan kohdilleen. Joka tapauksessa niitäkin pitää vähän säätää, kun se ei sovi yhteen uusien lämpökanavien kanssa. Ja kaikki uudet ovat sitä klokkerholmin laatua, mitä täällä kovasti kehutaan..
 8. Terve Hiukan kaipaisin kokeneemmilta vinkkejä työjärjestykseen, kun karkasi niin sanotusti mopo käsistä. Eli takaa on vaihdettu sisälokareista nuo korin kiinnityksen alueet, paitsi itse kannakkeet ovat irti vielä. Kun ei löytynyt korjauspalaa missä ne olisivat olleet oikeassa korossa. Auto on - 67 kupla, missä on takana kallistuksen vakaaja. No siinä innosta punottaen mietin että olisi helpompi sovittaa paljon uutta kerralla... nyt on takapenkin alta ne nuolen malliset pellit pois, sekä kuskin puolen lämpökanava. Sitten aloin miettimään. Eli miten tätä lähtisi jatkamaan ja missä järjestyksessä. Edellä mainittujen lisäksi tulee vaihtumaan myös toinen lämpökanava, a pilarien alaosat, takaa kylkien alaosaa sekä edestä sisälokareita, siitä kanavien kohdilta. Kori on tuettu ja möllöttää telineellä. Varmaan se nyt ekaks pitäisi laskea pohjan päälle, mutta vähän ehkä syytä tukea jostain? Kun ainoa mikä koskee pohjaan, on toinen lämpökanava ja se polkimien takana oleva pelti.. Eli hyviä vinkkejä. Ja nolottaa ja vituttaa jo valmiiksi.
 9. Mitä tuo kori mahtaa suunnilleen painaa, ovet on paikoillaan, mutta luukut, lasit ja lokarit on pois.
 10. No juu, tuota taljaa olen myös miettinyt. Katto vaan ei tuollaisenaan kestä, eli pitäisi virittää joku palkki ja sille jalat. Ja helposti purettava kun tilaa ei liikoja ole.
 11. Tässä kun nuo peltihommat hitaasti etenee, niin pikkuhiljaa pitäisi välillä sovitella koppaa alustalle. Kun en luota taitoihini niin paljon että sovittamatta hitsaisin peltiä kiinni. Ainakin nuo takapään "kolmion" malliset pellit mistä kiinnitys alustaan, olis kiva saada kohdilleen varmasti. Ja sisälokarin kiinnityskohdat alustaan. Korjauspaloista piti ne korvat irrottaa kun olivat väärällä korkeudella. Mutta se varsinainen asia, millä virityksillä olette koppaa nostelleet päälle ja pois, yksin...? Suunnitelmissa on moottorinostin ja liinat, onko toivoa? Tai parempia tapoja..
 12. Eilen laitoin tilauksen sähköpostilla ja tänään tuli paluupostissa kuittaus ja lasku. Toki olen joskus odottanut reilu pariviikkoa osia. Mutta on muillakin toimittajilla kestänyt välillä. Väliaikakyselyihin ovat kaikki vastanneet satunnaisesti.
 13. No tämä ei enää ole kovin tärkee kysymys. Tilasin uudet ja katon sitte mitä tarvii tehdä. Ainoa mikä kiinnostaa, on että mistä tuo ero tulee, onko uuden ja vanhan iskaritornissa (vai mikä se tässä onkaan) eroa?
 14. Terve Mahtaako jostain löytyä oikeanlaista korjauspalaa takasisälokariin? Kupla on - 67, 1500 ja takana on tuo kallistuksenvaimennin. Kun tuo korin ja rungon kiinnityspiste on pellin alareunassa ja ainakin näiden suomalaisten putiikkien pelleissä se on pari? senttiä ylempänä.. Ilman vakaajan aukkoja olevissa tuo kiinnike on oikeella korolla. Eli lieneekö ainoo vaihtoehto ostaa nuo väärät ja muuttaa ne oikeiksi... Kun nämä alkuperäiset on sen verran pehmeitä että melkoinen homma niitä korjata.
 15. Nyt lähtee halvalla, mutta ilmaiseksi ei kehtaa antaa eikä roskiinkaan heittää.. Eli -67 1500 kuplasta purettuja osia, hinta on kaikki yhteensä, eli ei mitään erikseen. - jarrurummut taakse - jarrukilvet taakse - etujarrusatulat, jumissa - etuakseli, ilman lattoja, hiukan pitää hitsata - 6v laturi+pellit ( 20v sitten oli kunnossa.. nyt ei testattu, melko varmasti toimii) - 6v puola - laturin jalka edelliseen - 6v startti, täysin osina. Purin putsausta varten mutta sainkin uuden tilalle joten tämä jäi tähän. - 1500 sylinterit, näyttää ihan hyviltä - jotain sälää saattaa olla lisäksi mitään en ole suuremmin putsaillut tai tarkemmin syynännyt, nää on kaikki vaan vaihtunu uuteen osaan. Hinta 70€ kaikki yhteensä ja nouto Turusta. En lähetä mihinkääään p. o40 5790kaks00
×
×
 • Create New...