Jump to content

juhis70

Members
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  turku

Recent Profile Visitors

968 profile views
 1. Eilen laitoin tilauksen sähköpostilla ja tänään tuli paluupostissa kuittaus ja lasku. Toki olen joskus odottanut reilu pariviikkoa osia. Mutta on muillakin toimittajilla kestänyt välillä. Väliaikakyselyihin ovat kaikki vastanneet satunnaisesti.
 2. No tämä ei enää ole kovin tärkee kysymys. Tilasin uudet ja katon sitte mitä tarvii tehdä. Ainoa mikä kiinnostaa, on että mistä tuo ero tulee, onko uuden ja vanhan iskaritornissa (vai mikä se tässä onkaan) eroa?
 3. Terve Mahtaako jostain löytyä oikeanlaista korjauspalaa takasisälokariin? Kupla on - 67, 1500 ja takana on tuo kallistuksenvaimennin. Kun tuo korin ja rungon kiinnityspiste on pellin alareunassa ja ainakin näiden suomalaisten putiikkien pelleissä se on pari? senttiä ylempänä.. Ilman vakaajan aukkoja olevissa tuo kiinnike on oikeella korolla. Eli lieneekö ainoo vaihtoehto ostaa nuo väärät ja muuttaa ne oikeiksi... Kun nämä alkuperäiset on sen verran pehmeitä että melkoinen homma niitä korjata.
 4. Nyt lähtee halvalla, mutta ilmaiseksi ei kehtaa antaa eikä roskiinkaan heittää.. Eli -67 1500 kuplasta purettuja osia, hinta on kaikki yhteensä, eli ei mitään erikseen. - jarrurummut taakse - jarrukilvet taakse - etujarrusatulat, jumissa - etuakseli, ilman lattoja, hiukan pitää hitsata - 6v laturi+pellit ( 20v sitten oli kunnossa.. nyt ei testattu, melko varmasti toimii) - 6v puola - laturin jalka edelliseen - 6v startti, täysin osina. Purin putsausta varten mutta sainkin uuden tilalle joten tämä jäi tähän. - 1500 sylinterit, näyttää ihan hyviltä - jotain sälää saattaa olla lisäksi mitään en ole suuremmin putsaillut tai tarkemmin syynännyt, nää on kaikki vaan vaihtunu uuteen osaan. Hinta 70€ kaikki yhteensä ja nouto Turusta. En lähetä mihinkääään p. o40 5790kaks00
 5. Itse asiassa tuollaisen pattingista tehdyn telineen päällä tuo kori onkin, ja pyörät alla. Hiukan pienet vaan, ei ihan huvikseen siirtele hiekalla. Mutta ajatus on juuri tuo, että mahtuvat päällekkäin talliin ja kumpaa vaan voi tarvittaessa siirtää.
 6. Homma selkee. Tosin pitää nuo putket saada ehjänä, kun en ole niitä nähnyt myytävän. Joten pienemmät vehkeet ... Ja hiukan niinkuin asiaan liittyen: Nämä peltihommat on olosuhteitten pakosta tehtävä ulkona. Talliin ei mahdu ja siellä ei voi hitsata, tai kohta ei ole tallia lainkaan. Hiukan mielipiteitä kaipaan toteutukseen. Itse ajattelin näin: Selkeät läpi/umpiruostuneet kohdat uusiksi, ja koska homma kuitenkin kestää, niin spraypullosta vaan jotain kohtuu hyvää tavaraa päälle. Kun tarvittavat kohdat on käyty läpi, niin puhallukseen (lasimurska) ja pohjamaali päälle? Ja sitten vielä tarvittavat viimeistelyt. Välineitä puhallukseen ja maalaukseen ei siis ole, ja talliin mahtuu jos työnnän alustan pihalle. Mutta edelleen talli ei sovellu hitsaukseen. Ja kukkaro ei veny siihen että veisin korin johonkin täyden palvelun liikkeeseen...Eli mielipiteitä otetaan vastaan.
 7. Mitenkähän nuo takaistuimen alla olevat, "nuolipellin" läpi tulevat lämpöputken pätkät lähtee irti? Eli ne, mihin moottorin puolelta menee se haitariputki, ja näitten toisessa päässä on y-haara joka jakaa puhalluksen takajalkatilaan ja eteen. Ne haarat kyllä lähti mutta nämä toiset ei. Vuosimalli on siis -67, kupla. Putki on soikean mallinen, ei mitään ruuveja kauluksessa eikä mitään irtoavan näköistä. Ainoa vaihtoehto jotenkin varovasti leikata? Kuvassa tuo matkustamon puoleinen pää, mutta samanlainen pieni kaulus on moottorin puolella.
 8. Mä kysyn tässä samalla, millä nimellä kulkee tuo korjauspala takalokarin etupuolelle ? ja pärjäiskö noilla paruzzin tai vastaavan budettipelleillä..molemmat puolet samanlaiset. Lämpökoteloista en saanut meisseliä läpi alta enkä ohjaamon puolelta. Ulkosivusta kyllä meni. Onko noita järkeä vaihtaa vaan ulkosivu?
 9. Tai tästä: http://www.oemepc.com/audi/part_single/catalog/au/markt/CA/modell/A6Q/year/2004/drive_standart/264/hg_ug/300/subcategory/300060/part_id/0/lang/e
 10. Okei, kiitoksia. Jotain tämmöstä ajattelin mutta kun ei ollut varmuutta asiasta. Kyllä sillä henki kulkee vielä, pitää laittaa vaimo tivaamaan paperia. Appiukko on hiukan sellainen hamstraaja, eli kaikki säilytetään mutta mistään ei luovuta. Vanha valmetti ja lada ei liiemmin kiinnosta, mutta pari vanhaa mopoa olisi myös tallessa, husqvarna roulette ja toinen mitä en muista. Koitin niistäkin kysellä mutta puheenaihe vaihtui vikkelään. Siellä ne makaa ja mitään ei niille tapahdu. En tiedä mikä mielenhäiriö sillä oli, kun tuon kuplan lupasi, mut tosiaan pitää saada se omiin nimiin ettei tarvitse alkaa vaihtamaan vanhoja osia takaisin jos vaikka vanhuuden höperyys iskee ukkoon... Tarviiko muuten sitä kauppakirjaa/luovaria esitellä missään ennenkuin vasta rekisteröidessä vehjettä?
 11. Terve, Tämä mun projektiauto on edelleen appiukon nimissä, on viimeinen rekisteriin merkitty omistaja. Poistettu rekisteristä - 82. Nyt vehkeen pitäisi vaihtaa pikkuhiljaa omistajaa, mutta rekisteröintikunnossa on varmaan joskus vuoden päästä vasta. Kysyin trafiltakin, mutta eivät vissiin ymmärtäneet mitä kysyin. Eli karkea esimerkki: ostin rekisteröimättömän auton. En aio rekisteröidä. Miten todistan että se on mun nyt?
 12. Tuossa kyseltiin olenko jo käyttänyt, niin en ole. Pitää varmaan huoltaa tuo pumppu kun sitä ei ole käytetty pariin kymmeneen vuoteen. Mutta ei kai siinä mitään ihmeellistä ole, kun nyt on pumppu ja kaasari on samat kuin ennenkin.
 13. Alkuperäinen tasavirtakoneessa ollut bensapumppu mahtui paikoilleen ja jäi vielä rakoakin. Aina oppii uutta näköjään, kiitoksia tästäkin tiedosta.
 14. No tuohan pitää kokeilla vielä. En koittanut nimittäin paikoilleen, vaan sihtailin siitä vierestä pumppu kädessä ja näytti ettei sopisi. Mutta pitääpä kokeilla oikeasti.
 15. Luin tuosta myös että paine ei noilla keinoilla pienenisi, mutta kun joku on kirjoittamansa mukaan tässä onnistunut, niin pitihän sitä kokeilla. Eipä tunnu toimivan. Luulen että hankin sen paineen säätimen tuohon. Alkuperäinen pumppuhan ei tuohon sovi, kun laturi on vaihtovirta. Ja olen vielä sen verran noviisi näissä hommissa, että pumppua tilatessa ei ollut hajuakaan noitten pumppujen paineesta.. tuon kohon voisi kyllä tutkia myös tarkemmin. Mutta onhan sitä helpompi nyt ropeltaa ja säätää, kun pysyy käynnissä
×
×
 • Create New...