Jump to content

Kierteen koko "Napoleonin hatun" päällä Kuplan korissa?


Recommended Posts

Minkä kokoinen kierre on Kuplan korin etuosassa "Napoleonin hatun" päällä olevissa vastakappaleissa? Potilas on 1964 paksutolppa. Olen kokeillut useita eri vaihtoehtoja, mutta pultit eivät vaan lähde vetämään kierteeseen. Jos saisi 18 vuoden jälkeen pultattua korin takaisin alustaan kiinni...

Link to comment

Muistaisin olevan M10x1.5, kuten takapenkin alla nurkissa olevat, sekä iskaritornin vieressä myös. Loput M8 kynnyskoteloihin ja takapenkin alla olevat.

 

Koita kierretapilla putsata ne napsuhatun nurkkien kierteet korista. Siellä on irtopalikat jotka ohuen peltilipareen alla, joskus tuo pelti mätii irti ja se jengapala lähtee karkuun. Lisäks siellä usein on ruostemujua vallan tarpeeks kierteen mukavaa ruuvaamista estämässä.

 

Mun tekniikka tossa on ensin paineilmaa ja imuria että saa kaiken irtosilpun veks, sitten kalastelee sen kierrepalikan paikalleen, putsaa kierteen tapilla ja ruuvaa paikalleen yhteen tai molempiin jengoihin 100mm tms kierretangon pätkät joiden kanssa sihtaa korin paikalleen. Sitten ruuvaa toisen niistä irti, tilalle rasvojen kanssa uus pultti altapäin, sitten toinen kierretanko pois ja pultti tilalle. Näin saa pidettyä sen palikan paikallaan eikä pulttia tyrkkiessä pimeeseen koloon työnnä jengapalaa ainakaan karkuun.

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...