Jump to content

Jaonmuutos adapterit 5x160 to 5x205


Recommended Posts

Moi! Kyseessä valmistumaisillaan oleva projektini Taunus Transit vm -64, jossa pulttijako 5x160. Autoon olisi valmiiksi hankittuna 5x205 Empi 5-spoket ja tarttis saada jaonmuutos adapterit. Olisko tietoa mistä vois kysellä ja onko foorumilla jäsentä joka pystyy moiset valmistamaan? Aihiotkin huomioidaan ja loppuviilaukset voidaan itse hoitaa. Netin valmiit tuotteet selattu, ei löydy juuri tällä jaolla. Kuvissa jonkun muun valmistama vastaava lätty.

P1080717.jpg

P1060064.jpg

Link to comment

Laserilla tai vedellä leikkaa ja hitsauskoneella hitsaa. Tai leikkaa tarpeeks paksusta että vastaavasti sorvaa sitten muotoonsa. Tosin katsastuksessa voivat olla asiasta erimieltä jos noita käyttää. Esim SVL Groupilta saa palveluna aihiot.

 

Onko rumpu sen mallinen, kehnoa materiaalia tai ohut jo 205 halkaisijalla ettei pysty poraamaan uutta jakoo esim pinnapulteille suoraan?

Link to comment

Laserilla mustasta levystä polttamalla ja sorvaamalla ois kyllä yksi vaihtoehto. Hitsauksiin en ala ja oltava yhtenäistä materiaalia. Rumpuun ei saa noin reunaan enää porarrua uutta jakoa, tarkistettu on. Mitat ois kappaleelle otettuna ja toiveena jos jollakin CNC sorvilla mahdollisuus pyöräyttää valmiimpi tuote.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...