Jump to content

beetlemania

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  volkkari

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ^ Aikoinaan menin luovarinipun kanssa konttorille, niin tuli hintaa jonkin verran. Jokainen luovari kirjattiin koneelle ja maksu kaikista. 😊
 2. Laita ensiksi ostoilmo palstalle, jos ei löydy tavaraa niin kauppoja löytyy useita. Madaltavat olka-akselit helpoin tapa ehkä.
 3. Tohtori teki (golfin) kk-vaarnoista nämä. Millitappia käytti ja muutaman poranterän. 10.9 tais olla vaarnassa merkintä. Unohdin aikasemmin kertoa valmistumisesta.
 4. Kuvia näkyviin ... Kuvat on aina kivoja tarinan kanssa. 😊
 5. Kyllä rikkoja pitää laittaa vipupukkien alle monesti muutenkin. Geometrian korjaamiseksi. Varsinkin kuppien kanssa.
 6. Autoliikkeet lisää kovasti tuota määrää melko varmasti.?
 7. Saako kysyä minkälaisen saa tonnilla ja alvi 24 ? Se on jo halpa hinta. Halvat 2 pilarinostimet on ollu niitä vajaaksinostavia. 184cm tyyppi saa kumarrella auton alla, vaikka auto on ylhäällä. Anteeksi ja kiitos.
 8. Missäpäin tarve puskureille ? Takapuskuri vois löytyä.
 9. Arvon tietoukot. Löytyykö Ersonin keinuvipuihin säätöruuveja jostain ? Käykö jonkun muun härvelin ruuvit vai laitammeko sorviin kiertokangen vaarnat ja teemme niistä ? Näissä on voitelureikää ja pyöreää päätä. Alkuperäisistä kuplan omista ei onnistu. Ovat liian lyhyetkin. Joku oli kiriny mutterit voimissaan ja kierteet on entiset.
 10. Knipex siirtoleukapihdit. Niillä irtoaan kannattomat...
 11. Moi. Jos siellä on orkkis johdot ja ajatuksella laitat, niin ei ne kovin väärin mene. Aikanaan itsekkin ne olen laittanu ja toimi.
×
×
 • Create New...