Jump to content

Flippi pellistä vai lasikuidusta?


Recommended Posts

Lasikuituflippikeula vastaan peltinen vastaava. Makaavalamppuisesta Kuplasta on kysymys. Onko kukaan vaakannut lasikuituflippiä ja alkuperäisistä osista yhdeksi hitsattua peltiflippiä? Onko lasikuitu paljonkin kevyempi? Missä painoluokassa pyöritään, kun aikaisemmin en ole lasikuidun kanssa puuhannut. (Lasikuitu kuuluu veneisiin)

Link to comment
Guest Mika Raussi

Jos on läyhäkkä kilpa-auton flippi niin varmasti on kevyempi, mutta sit jos katuautoon on tehty jämäkkä flippi kuidusta, niin se onkin jo helposti jopa peltistä painavampi.

Link to comment

Ne ameriikan autojen kuituosat mitä oon nähny on jostain syystä melkeen aina ihan muotopuolia. Uusissaki konepeittojen skuupit vähintään asennettuna vinksallaan ja reunat niin hauraita ettei sellasenaan kesää kestä. Vissii ameriikkalaisiin kaikki pitää tehä suurpiirteisesti? Hinnat on kovat mutta sit toisaalta miks edes tehä kunnolla kun ei siitä ylimäärästä haluta maksaa?

 

Noissa lasikuituosissa on aina kyllä sovittamisensa, varsinki jos jotain flippiä kokematon menee istuttelemaan niin helpolla silpasee ylimäärästä eikä helpolla enää sen jälkeen istu. Lisäksi lasikuituosat kutistuu perushartsilla myös hieman mikä aiheuttaa lisätyötä sovitteluun.

 

Jos oikeen tukevan "peltikovan" haluaa niin ei siitä kovin paljoa kevyempi tule, mutta tossa kuplan keulassa on onneksi sen verran hyvin muotoja jotka tukevat jolloin ohuempikin osa pysyy kohtalaisesti kuosissaan.

 

Vertailun vuoksi itsellä on koko auton kori lasikuitua kovalla ainevahvuudella ja eikä tuo koko laite paina yhtään kuplaa vähemmän. Tosin osaa on aika paljon, pelkkä pulkkamainen kori olisi kyllä keveympi.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...