Jump to content

Tais tulla damagea?


Guest Hande

Recommended Posts

Guest Hande

Pääsi sitten käymään niin päin v*ttua, että toi bensapumpun pakeliitti hajos nokasta ja ilmeisesti yks palanen tipahti koneen syövereihin. Taisi tulla lohkon aukaisu?

Link to comment
Guest Hande

Täytynee illalla laskea öljyt ja aukaista öljypohja ja toivoa et se löytyy sieltä. Otin riskin ja pyörittelin varovasti konetta ja ei ainakaan kuulunut mitään ylimääräisiä ääniä eikä jumitusta ollut havaittavissa

Link to comment
Guest Hande

Öljypohjasta ei ainakaan löytyny mitään. Enkä taida jaksaa alkaa tuota öljypumppuakaan irrotteleen, tuskimpa se sieltäkään löytyy. Siellä kai se palainen lepäilee jossain. Konetta pyörittäessä ei ainakaan mitään epäilyttävää kuulu. Öljyt takasin ja menoksi, sano mulle ainaski duunikaveri yli 30v kupla ja jokkis kokemuksella

Link to comment
Guest zemial

eikös kuplan koneesta saa kaiken paskan kivasti ulos ku avaa sen lätkän pohjasta irti nii siellähä ne o sihdissä kiinni isommat paskat aina... jos se ei oo siellä nyt niin uudet öljyt sisään ja ajoa.. kyllä se siellä seuraavan öljynvaihdon aikaan on.

Link to comment

Nokkarattaiden öljytilassa oleva öljynpaluu reikä on n 3mm halkasijaltaan.

Joten nokan rattaiden sekaan suuremman palan tiputit, niin öljypropulle asti se ei tule ikinä. Se että riittääkö pakeliitilla kovuutta rikkoa mankku ratas...... en ala veikkaamaan. Mr Murphyltä taas jos kysyt, niin taitaa olla positiivinen vastaus.

 

Jos haluat tuon palasen pihalle, niin ota kone irti korista ja kallistele sitä ylösalasin kasaus pukissa tms. Tällä tavalla voit sen saada ongittua pakeliitin kolostaan pihalle.

Toinen vaihtoehto on ö-pumpun reijästä, mutten omaa siitä kokemusta. (Rikkoutumisien aikana kone olu mulla aina kasauksessa penkissä)

Link to comment
Guest Hande

Lähes 400 km juhannuksen aikana ajoa takana, mitään ongelmaa ei ole toistaiseksi ollut. Saattahan se olla et se palanen ei edes tipahtanut sinne ja pari kupla-asiantuntijaa ainaski rauhoitteli et pakeliitti hajoaa hajottamatta mitään, mut who knows........Kirppu toimi hyvin, omistajasta ja kyytiläisistä ei niinkään ollut varmuutta.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...