Jump to content

Juniksen lasien irroitus ehjänä?


Recommended Posts

Guest Mikko Päivärinta

Yritin Kleinbussissa ottaa sekä tiivistettä että lasia ehjänä irti niin särkyivät molemmat. Tiiviste oli paikoin liimattu koriin ja lasiki särky sit pikku ähellyksen jälkeen varoittelematta. Oikean puoleisesta lasista leikoin tiivisteen suosiolla ja lasi jäi ehyeksi. Uudet tiivisteet olivat Wolfsburg West tavaraa, enkä keksi niistä mitään pahaa sanottavaa, ovat ehkä vähän kaukana...

Link to comment
Guest Toheltaja

uusia nuo kannattaa, eivät maksa maltaita hyvälaatuisenakaan, ja mikään muu ei vituta enempää ku se että tulee aina vedet lattialle... Kasatessa on hyvä vetästä valkovaseliinia niin lasin ja tiivisteen väliin, kuten korin ja tiivisteen. Ei turvota tai pilaa tiivistettä, eikä haittaa maalattuja osiakaan. Estää rasvaisena hitusen paremmin tuon veden pääsyn auton sisäpuolelle.

Link to comment

Sainpahan ainakin orggis takaikkunan ehjänä irti. Leikkasin kylmästi tiivisteen irti sisäpuolelta. Tuntui istuvan aika lujaa kuitenkin.

 

Oikeanpuoleisen tuulilasin sain kyllä halkeamaan vaikka leikkasinkin tiivisteen rikki.. Oli liimattu jollain silikonilla.. Kuskipuoleisen sain ehjänä irti.. Noi oli jotain jälkiasennettuja laseja kuin ei ollu mitään Sekurit merkintöjä..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...