Jump to content

Hyvät pääliset n.30€


Guest glazu

Recommended Posts

Guest glazu

Selailin palstaa ja ihmettelin että ihmiset etsivät hyviä ja halpoja penkinpäälisiä tai verhoilijoita jotka tekisivät halvalla. eikä tunnu löytyvän.

 

Laitoin eilen motonetistä ostetut pääliset autoon ja sopivat kuin tehdyt.. ei tarvinnnut kuin vähän lankaa ja 2kpl vetoketjua, niin istuu mataliin selkänojiinkin kuin lohi otsaan.. kuvia myöhemmin tänään.

Link to comment
Guest Toheltaja

se penkin verhoilu uudelleen, tai entisöintitarkoituksessa haettu originaali ehjä kankaanpala on jotain muuta kun 30 eskon ohuehkot omituiset vedä päälle autoon kuin autoon malliset päälliset. Niitä peitämpä likaisen penkin mallisia päällisiä hakevat tietävät kyllä mistä löytyy, eivät he täällä niitä kysele :D

Link to comment
Guest glazu

Onhan se tietenkin eriasia jos meinaa entisöidä auton täysin alkuperäiseksi. silloin niitä verhoilut tietenkin pitää olla laadukkaammat kun yleismalliset.

 

Tarkoituksena oli näyttää miten yleismallisista saa hyvin istuvat kuplaan pienillä muutoksilla, sillä veikkaan että ei jokainen tältä foorumilta aio tehdä 100% orkkis-sisustaa

Link to comment

Vaikkei tässä pussihousuja aamuisin jalkaan kiskota täälläkään...

Siinä vaiheessa kun huomaa pingottavansa tuollaisia talousruplan päälisiä penkkeihinsä, kannattaa vilkaista kompassia ja yrittää vielä muuttaa kurssia. Suuntana on melko varmasti 62°33′00″N, 24°04′10″E Tuolta on harva palannut ;)

Link to comment
Guest Mika Raussi

Siinähän ne on, mutta päälliset on aina päälliset. Varsinkin halvat ja ohkaset on aina jostain vähän löysällä ja rutulla.

 

Pomo osti firman autoihin päälliset. Transittiin tuli ihan karvalakki mallit, jotka oli paikoillaan hetkessä, mutta ne nyt on siinä miten on. Suojaa paskalta, ei häiritse istumista, mutta näyttää rumalta. Transportteriin tuli sit vähän veikeemmät merkkikohtaset päälliset, joissa oli kankaassa pien toppauskin. Käytännössä miun piti sit ne asentaakin, kun ei se niin kovin helppoa ollu. Mut eipä niistä paljoo kyl huomaa, että on päälliset, eikä oikee verhoilu. Tos on vaan se, että vittumoinen noita on ottaa välillä pesuun.

Link to comment
Guest glazu

tarkoituksena kyllä on verhoiluttaa penkit joko täällä tai virossa.

mutta joutuu tyytymään vähempään kun kuluja on muuallakin..

mutta kyllähän sitä ehtii kun autokin on vielä melkein uuden karhea..

tämän kesän niillä ajelee helposti..

Link to comment

Miekin ilmaisen mielipiteeni.

 

Miusta kun nuo penkinpäälliset istuu ihan tosi paljon paremmin kun mitä olisin voinut odottaa halpojen päällisten istuvan. Vielä kun noista sais tuon kyljen "airbag" -lapun pois ja tuon karmeen brodeerauksen vek, niin ei miulla olisi pahaa sanottavaa.

 

Puavo @ www.dwl.fi

Link to comment
Guest glazu

palaute on aina tervetullutta.. oli se sitten rakentavaa tai hyvää..

airbag tarra lähtee ratkojalla pois kunhan ehdin.. mutta, usein näille tyypillinen RACING teksti on liian lujassa että sen saisi ratkottua ilman että penkistä tulee reikäjuusto..

 

kaveri puoliksi asuu viron puolella niin annoin tehtäväksi löytää verhoilija joka tekisi kupaan uudet pinnat.. katsotaan mitä selviää..

Link to comment

Threadin innoittamana ajattelin itsekin kokeilla onnistuuko noilla halvoilla universaali-päällisillä... Maksista ostin, samaa sarjaa olevat matot ja 8-osainen penkinpäällissarja maksoi jotain 30 eur. Kunhan tässä joutaa niin laitan paikalleen :)

Link to comment
Guest glazu

itse vedin tiukasti selkänojan yli, mittasin hyvän saumakohdan penkin alaosasta ja siihen ompelin vetoketjun.

jää hyvin sinne ylä- ja ala-osan väliin piiloon..

Link to comment

Mulla oli joskus käyttiksessä tollaset. Just asennettuna istuivat melkeimpä nätisti. Luulin jo löytäneeni halvalla hyvää, mutta käyttöä ne ei sitte kestäneet ollenkaan. Pari kuukautta ja ne oli roskis kamaa. Saumat ratkeili ja tuli muutenkin reikiä. Niitä sai kokoajan olla venyttämässä takaisin paikalleen, varsinkin silloin kun joutui penkkejä kippailemaan. Jäi paska maku noista.

Link to comment
Ja sitten ne paremmat erittäin hyvät merkkikohtaiset päälliset löytyy nääsvillestä Tammer-suojalta

 

Minkäslaista noin hintaa niistä pitää pulittaa?

 

Korjataan sen verran että luulen ettei kuplan suojia löydy Tammer-suojalta, kaikkia muita kylläkin. Nahka-alcantara setit istuu ainakin hyvin kun maltilla asentaa.

 

Voinhan toki kysyä onnistuisko tehdä kuplaan päällisiä jos kaavat tai mallit jostain löytyy......... :)

Link to comment
  • 2 weeks later...

Nyt on halpissarja päällä. Mihinkähän autoon nuo on tarkoitettu, kun kuplaankin meinas olla pienet? Takapenkin verhoilua kun venytteli riittävästi niin juuri ja juuri sai päälle niin ettei penkki näkynyt alta. Etupenkit on Recarot, joille ne oli arvatenkin pienet, mutta sai luvan jäädä kuitenkin paikalleen ainakin nyt väliaikaisesti.

Link to comment
kaveri puoliksi asuu viron puolella niin annoin tehtäväksi löytää verhoilija joka tekisi kupaan uudet pinnat.. katsotaan mitä selviää..

 

Selvisikö Viron hinnat? Täällä huonekaluverhooja pyytää 70ruplaa tunnissa (vajaa kaksi euroa) + materiaalit. Kenelläkään tietoa kuinka monelta tunnilta Suomen verhoomot laskuttavat kuplan penkkien verhoilemisesta, jotta vois kysyä mitä oikeasti pitäisi maksaa? Jos nakkais kuplasta TMI:t varastoon ja nahkaa tilalle..

 

Kaitsu

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...