Jump to content

DWL_Puavo

Moderators
 • Content Count

  1998
 • Joined

 • Last visited

About DWL_Puavo

 • Rank
  Sheriffi

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Joensuu
 • Ajoneuvot
  T1, T2b, T3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.biltema.fi/tyokalut/tyopajan-varustus/ruuvipuristimet/suojaleuat-ruuvipenkkiin-6-12-2-kpl-2000035962
 2. Mie otan Hellat kiitos, laitoin YV:n. Puavo
 3. Hyviä, painavia ja kalliita. Niissä on valmiina enemmän tilaa isommalle iskulle = 82-84 mahtuu pyörimään ilman että kattoon tarttee väistöjä. Jos ei hirmuisen kiukkuista konetta ole tekemässä, tai virikoneella edessä kymmeniä tuhansia kilsoja joka kesä, edullisempi uustuotantoinen magnesiumlohko käy aivan hyvin. Tuppaavat vaan nekin maksamaan nykyään runsaasti.
 4. Nostetaan tätä välillä, pitäisi kuvata ja lisätä tuotteita mutta nämä kaikki vielä saatavilla.
 5. Tietenkin otin kuvan just väärästä suunnasta 😄 Eli en osaa sanoa varaosanumeroa mutta jos vaikuttaa sinnepäin oikealta, voin sen toki vielä tsekata. Avaimet löytyy mutta ovat ruosteessa.
 6. Tipi, löytyy esim. CB:ltä ja EMPI:ltä mutta ei taida olla millikierteellisiä mikään. Kai noita pelkkiä antureitakin saisi, näissä aina liitännät. Vastaavilla avainsanoilla löytyi AN6-8-10 -liittimillä "Derale" -merkkisiä joissa amazon-palaute kovin kaksijakoista. https://aircooled.fi/tuote/581/oljylinjan-termostaattisovitin-anturilla-cb https://aircooled.fi/tuote/4572/termostaattikytkin-oljykiertoon-bugpack https://www.amazon.com/INLINE-THERMO-SWITCH-dune-buggy/dp/B003LIX2M6 https://www.amazon.com/Derale-35021-8AN-Premium-Degree-Thermostat/dp/B004XOQIBE/
 7. En miekään nyt irtaannu, lauantaina panopäivä (tällä kertaa oluen-) ja kovasti muutakin syysohjelmaa - kuten laimeat tekosyyt.
 8. Ei korjaannu tarpeeksi, miulla nyt takana 235/70 R 16, kun laki muuttui pari vuotta sitten nii näistäkin tuli lailliset. Aiemmin olin laskenut näköjään että nää pidensi välityksiä vakiorengastukseen (185 R 14) verrattuna hieman vajaa 14%. Vielä toinen moinen niin olis just hyvä.
 9. Myy miulle se ja ota miun kolmeripanen 002 vaihdossa valmistumaan samaan aikaan kun strokeri 😁
 10. Nostatanpa tämän näin kauden päätteeksi. Mie en ole lukkoperästä vieläkään niin kiinnostunut (no oishan sekin kiva) mutta välityksiä pitäsi kyllä saada pidemmiksi. Nyt muuten mukava 105 kmh matkanopeus kierrättää doppelini konetta 3800rpm, ja mieluusti tiputtaisin sitä vähintään 10%. Enkä haluaisi hitaampaakaan ajaa kun ei oo mikään tarve, ja olishan sitä kiva motarilla päästellä 125 muina miehinä, ilman että pata laulaa 5000. Onko muita kiinnostuneita, saako periä tai pitkiä nelosia (tai jopa sekä-että), ja saatikka se, onko kiinnostuneita välityksen vaihdon tekijöitä? Puavo / DWL
 11. Osia ja kuvia lisätty 23.8.2019, tehdään kohta lisää inventaariota. MYYTY PETRI Justkampersin hupiakku-relesarja ja pikairroitus-akunkengät. Yhteensä 25 eur. Uusi paketissa, tää: https://www.justkampers.com/092-vag-227-dual-charging-kit-for-all-vw-models.html - Bugpack HD-venttiilijousisarja, uusi käyttämätön, single eli ei tuplajouset. Sisältää jouset, retainerit ja lukot normi 3-uraiseen. Lisään tästä jossain välissä kuvan. 50e. - Virranjakajan käyttöakseleita 15e/kpl. - Vakio-puhallinkoppia kyllä-doghouse, 20-50e/kpl kunnosta riippuen, näitä onkin tarjolla runsaasti eli joku 5-7 kpl. Ks. kuvista, huonoimmat puolet esillä. Roiskeläppämalli modattu popniittaamalla T4 öljynjäähdyttimelle. Huom! Näissä vain parissa läpät paikallaan mutta ilmanohjaussiivet sisällä kaikissa. Ei laturin peltejä eikä valitettavasti doghousen taakse irtopeltejä. Niitä saa vaikkapa täältä: http://aircooled.fi/tuote/3726/moottoripelti-doghouse-jaahdyttimen-pellit-mustat - Vakio-puhallinkoppia ei-doghouse, 10e, näitä on useampi ja ihan siistejäkin löytyy. Ei nyt ehkä suoraan-museoon -kuntoisia kuitenkaan. - 4-kiinnikkeisen palliksen keulamerkin kumitulpat. 2 eur. - Tuoreemman kuplan tai palliksen vaihdekepin uusi repronuppi, uusi. 2 eur. - Kampiakselin ratassarjoja 1 sarja, huom! Ei kiiloja eikä loiskelevyjä, missähän päin tallia nekin on. Rattaat, spacerit ja sokat 40e/srj, ks. kuvat. Kiilat ja loiskelevyt täältä josta näkee myös rattaiden hintareferenssin (onko nää aina olleet näin kalliita!): http://aircooled.fi/kategoria/167/kampiakselit - 911 3.2 ilmajäähykoneen oikeanpuoleisen ketjunkiristimen öljyletku. 10e. Tilasin aikoinaan vahingossa 2. Just tämmöinen: https://www.pelicanparts.com/More_Info/93010734812.htm?pn=930-107-348-12-M20&SVSVSI=0814 - Supertin -unohuspellit. Vielä yksi pari jäljellä. 5e/pari. - Lisäjousi-iskarit, lenkit molemmissa päissä, yritän muistaa mitata uudestaan lenkistä-lenkkiin -mitan, kun tuo kuva vääristää niin paljon. 30e / pari. - VW Golf 5, Audi A3 ym. vakionopeudensäädin, ajotietokoneellisiin malleihin. Alkuperäinen ja käyttämätön VW-tuote. Noin tunnin asennus + hyvin simppeli koodaus VAG-COM:illa tms. 30e. - Vetarin suojaputkesta sorvatut pätkät juniksen straight axle konversioon. Vanha akselin suojaputki poikki vetarin suojakumin alta, jigillä tai alumiinisella tms. apusisäputkella suoraksi ja tämä pala hitsaten väliin vot. 5e/pari. MYYTY 94mm sylinterit (ei mäntiä), ajettu n. 500 km jonka jälkeen kevyesti hoonattu. 20e/kaikki 4 yhteensä. Maksuvaihtoehtoina mieluiten pivo ja mobilepay, tilille ja postiin / nouto käteisellä käy myös. Yhteydenotot YV, 044 2401 868 soitot tai tekstarit, whatsapp, face messenger ym.
 12. Pahoin pelkään että ilman palotilan tilavuuden mittaamista, ei kannata edes arvuutella. Tämän kaltaiset tiedot auttaisivat: - Halutaanko nostaa puristuksia kun kansia on laskettu? Vakionokankin kanssa voi puristuksia nostaa muttei mahdottomasti - Mikäli palotilaa ei ole laajennettu / portattu, sopivan tiukalla männän ja sylinteriputken laen välisellä raolla ("dekkikorkeus, deck height") puristukset nousevat joka tapauksessa vakionokalle liian korkeaksi, kun kansia on laskettu niin paljon. - Jos palotilan tilavuuden mittaa, ja tiedetään haluttu puristussuhde, niin voidaan suoraan laskea tarvittavan korokerenkaan paksuus. Siitä voidaan sitten saivarrella että tuleeko vain toimiva, vai tuleeko hyvä. Lisäksi kun kansia on laskettu noin paljon (ja jos pyttyjä ei nosteta vähintään 3-4mm joka taas on ongelmallinen kun seoksen palaminen tapahtuu turhan paljon sylinterissä eikä palotilassa), ei venttiiligeometrian korjaamiseen riitä välttämättä pelkkä keinuvipuakselien korotus ja venttiilien säätöruuvi, vaan saatetaan joutua lyhentämään työntötankoja. Mutta jos ei muuta voi, sanon että 2mm korokerenkailla tulee toimiva muttei välttämättä hyvä. Tällöin todennäköisesti puristukset vain vähän vakiota korkeammat, dekkikorkeus ei ole ihanteellinen, keinuvipuakseleiden alle tarvitaan korotusta ja venttiiligeometriasta tulee vähän huono ellei työntötankoja lyhennetä. Puavo
 13. No rikkihän ne oli näin vuoden jälkeen, yks jo ratkennut ja yks pykinyt, mutta en katsonut onko näissä leimoja enkä merkannut kumpi oli kumpi. Ajokilsoja ehkä max 2000 ja veikkaan että oli mennyt rikki jo viime kesänä mutta vasta leimalla huomasin ja olin ihan vaan välittämättä koko asiasta toistaiseksi. Sisempien nivelten kumit vielä ehjät ja halkeilemattomat! Taidan vaihtaa vara-vetarista vanhat kumit loppukesäksi.
 14. Näyttäisi olevan oikein toimiva ratkaisu, mutta onhan tuolla sitten hurja hintakin. Perus-suodatinpumpun kanssa tulee tosiaan ongelma takatuen kanssa, joka on toki muokattavissa, mutta tuolla senkin kyllä säästää.
 15. Miulla ei ole ollut muita ongelmia nokkalaakereiden kanssa (KS, Mahle, Silverline) kuin sen päittäislaakerin ahtaus virinokan pesään. Oon joutunut siis hiomaan niitä laippoja vähän ohuemmaksi että menee nokkaan paikalleen ja suostuu pyörimään. Tääkin on ollut ihan nokan koneistuksen ongelma, kun samat laakerit on menny toisiin nokkiin ja vakioihin oikein hyvin ilman yhtään hiomista. Ja toki lisäksi joutunut viilaamaan väistöä että pitkäiskukampura mahtuu pyörimään.
×
×
 • Create New...