Jump to content

DWL_Puavo

Moderators
 • Content Count

  1991
 • Joined

 • Last visited

About DWL_Puavo

 • Rank
  Sheriffi

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Joensuu
 • Ajoneuvot
  T1, T2b, T3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joo onhan se, nyt kun sanoit ūüėĄ Kattellaan viimeist√§√§n kes√§kuun alussa sitten taas uusiksi! Pist√§n releen siulle jemmaan.
 2. Nostetaanpa tätä taas, ilahduttavan paljon tulee myynti-ilmoituksia kun tämäkin oli tippunut jo viidennelle sivulle.
 3. En miekään nyt irtaannu, lauantaina panopäivä (tällä kertaa oluen-) ja kovasti muutakin syysohjelmaa - kuten laimeat tekosyyt.
 4. Ei korjaannu tarpeeksi, miulla nyt takana 235/70 R 16, kun laki muuttui pari vuotta sitten nii näistäkin tuli lailliset. Aiemmin olin laskenut näköjään että nää pidensi välityksiä vakiorengastukseen (185 R 14) verrattuna hieman vajaa 14%. Vielä toinen moinen niin olis just hyvä.
 5. Myy miulle se ja ota miun kolmeripanen 002 vaihdossa valmistumaan samaan aikaan kun strokeri ūüėĀ
 6. Nostatanpa tämän näin kauden päätteeksi. Mie en ole lukkoperästä vieläkään niin kiinnostunut (no oishan sekin kiva) mutta välityksiä pitäsi kyllä saada pidemmiksi. Nyt muuten mukava 105 kmh matkanopeus kierrättää doppelini konetta 3800rpm, ja mieluusti tiputtaisin sitä vähintään 10%. Enkä haluaisi hitaampaakaan ajaa kun ei oo mikään tarve, ja olishan sitä kiva motarilla päästellä 125 muina miehinä, ilman että pata laulaa 5000. Onko muita kiinnostuneita, saako periä tai pitkiä nelosia (tai jopa sekä-että), ja saatikka se, onko kiinnostuneita välityksen vaihdon tekijöitä? Puavo / DWL
 7. Osia ja kuvia lisätty taas 23.8.2019. MYYTY PETRI Justkampersin hupiakku-relesarja ja pikairroitus-akunkengät. Yhteensä 25 eur. Uusi paketissa, tää: https://www.justkampers.com/092-vag-227-dual-charging-kit-for-all-vw-models.html - 4-kiinnikkeisen palliksen keulamerkin kumitulpat. 2 eur. - Tuoreemman kuplan tai palliksen vaihdekepin uusi repronuppi, uusi. 2 eur. - Kampiakselin ratassarjoja 1 sarja, huom! Ei kiiloja eikä loiskelevyjä, missähän päin tallia nekin on. Rattaat, spacerit ja sokat 40e/srj, ks. kuvat. Kiilat ja loiskelevyt täältä josta näkee myös rattaiden hintareferenssin (onko nää aina olleet näin kalliita!): http://aircooled.fi/kategoria/167/kampiakselit - Virranjakajan käyttöakseleita 15e/kpl. - Vakio-puhallinkoppia kyllä-doghouse, 20-50e/kpl kunnosta riippuen. Ks. kuvat, huonoimmat puolet esillä. Roiskeläppämalli modattu popniittaamalla T4 öljynjäähdyttimelle. Huom! Näissä vain yhdessä läpät paikallaan mutta ilmanohjaussiivet sisällä kaikissa. Ei laturin peltejä eikä valitettavasti doghousen taakse irtopeltejä. Niitä saa vaikkapa täältä: http://aircooled.fi/tuote/3726/moottoripelti-doghouse-jaahdyttimen-pellit-mustat - 911 3.2 ilmajäähykoneen oikeanpuoleisen ketjunkiristimen öljyletku. 10e. Tilasin aikoinaan vahingossa 2. Just tämmöinen: https://www.pelicanparts.com/More_Info/93010734812.htm?pn=930-107-348-12-M20&SVSVSI=0814 - Supertin -unohuspellit. Vielä yksi pari jäljellä. 5e/pari. - Lisäjousi-iskarit, lenkit molemmissa päissä, yritän muistaa mitata uudestaan lenkistä-lenkkiin -mitan, kun tuo kuva vääristää niin paljon. 30e / pari. - Vakio-puhallinkoppia ei-doghouse, 10e, näitä on useampi ja ihan siistejäkin löytyy. Ei nyt ehkä suoraan-museoon -kuntoisia kuitenkaan. - VW Golf 5, Audi A3 ym. vakionopeudensäädin, ajotietokoneellisiin malleihin. Alkuperäinen ja käyttämätön VW-tuote. Noin tunnin asennus + hyvin simppeli koodaus VAG-COM:illa tms. 30e. - Vetarin suojaputkesta sorvatut pätkät juniksen straight axle konversioon. Vanha akselin suojaputki poikki vetarin suojakumin alta, jigillä tai alumiinisella tms. apusisäputkella suoraksi ja tämä pala hitsaten väliin vot. 5e/pari. Maksuvaihtoehtoina mieluiten pivo ja mobilepay, tilille ja postiin / nouto käteisellä käy myös. Yhteydenotot YV, 044 2401 868 soitot tai tekstarit, whatsapp, face messenger ym.
 8. Pahoin pelkään että ilman palotilan tilavuuden mittaamista, ei kannata edes arvuutella. Tämän kaltaiset tiedot auttaisivat: - Halutaanko nostaa puristuksia kun kansia on laskettu? Vakionokankin kanssa voi puristuksia nostaa muttei mahdottomasti - Mikäli palotilaa ei ole laajennettu / portattu, sopivan tiukalla männän ja sylinteriputken laen välisellä raolla ("dekkikorkeus, deck height") puristukset nousevat joka tapauksessa vakionokalle liian korkeaksi, kun kansia on laskettu niin paljon. - Jos palotilan tilavuuden mittaa, ja tiedetään haluttu puristussuhde, niin voidaan suoraan laskea tarvittavan korokerenkaan paksuus. Siitä voidaan sitten saivarrella että tuleeko vain toimiva, vai tuleeko hyvä. Lisäksi kun kansia on laskettu noin paljon (ja jos pyttyjä ei nosteta vähintään 3-4mm joka taas on ongelmallinen kun seoksen palaminen tapahtuu turhan paljon sylinterissä eikä palotilassa), ei venttiiligeometrian korjaamiseen riitä välttämättä pelkkä keinuvipuakselien korotus ja venttiilien säätöruuvi, vaan saatetaan joutua lyhentämään työntötankoja. Mutta jos ei muuta voi, sanon että 2mm korokerenkailla tulee toimiva muttei välttämättä hyvä. Tällöin todennäköisesti puristukset vain vähän vakiota korkeammat, dekkikorkeus ei ole ihanteellinen, keinuvipuakseleiden alle tarvitaan korotusta ja venttiiligeometriasta tulee vähän huono ellei työntötankoja lyhennetä. Puavo
 9. No rikkihän ne oli näin vuoden jälkeen, yks jo ratkennut ja yks pykinyt, mutta en katsonut onko näissä leimoja enkä merkannut kumpi oli kumpi. Ajokilsoja ehkä max 2000 ja veikkaan että oli mennyt rikki jo viime kesänä mutta vasta leimalla huomasin ja olin ihan vaan välittämättä koko asiasta toistaiseksi. Sisempien nivelten kumit vielä ehjät ja halkeilemattomat! Taidan vaihtaa vara-vetarista vanhat kumit loppukesäksi.
 10. Näyttäisi olevan oikein toimiva ratkaisu, mutta onhan tuolla sitten hurja hintakin. Perus-suodatinpumpun kanssa tulee tosiaan ongelma takatuen kanssa, joka on toki muokattavissa, mutta tuolla senkin kyllä säästää.
 11. Miulla ei ole ollut muita ongelmia nokkalaakereiden kanssa (KS, Mahle, Silverline) kuin sen päittäislaakerin ahtaus virinokan pesään. Oon joutunut siis hiomaan niitä laippoja vähän ohuemmaksi että menee nokkaan paikalleen ja suostuu pyörimään. Tääkin on ollut ihan nokan koneistuksen ongelma, kun samat laakerit on menny toisiin nokkiin ja vakioihin oikein hyvin ilman yhtään hiomista. Ja toki lisäksi joutunut viilaamaan väistöä että pitkäiskukampura mahtuu pyörimään.
 12. Kutostie taitaisi tarjota ennen Joensuusta myös jonkun sortin reitin myös kruisingin eri kohteisiin, ja pääsee lossikyytiinkin. Ajallisesti kuitenkaan tuskin säästää. ps. ölppä isossa jääkaapissa karbonoitumassa. Hyvin lämmintä on luvattu, satelite saattaisi olla kyllä eri mieltä.
 13. Päivitin ohjelmaa ja tarjontaa avausviestiin, esiteltynä nyt myös DWL shop ja kanttiini, lukuisat modernit maksutavat käteisen lisäksi ja vihjaus eksklusiivisesta tavaratarjonnasta! Mie en meinaa malttaa odottaa! Tosin jos tää tapahtuma olisi jo huomenna, jäisi tapahtumabisse vähän hapottomaksi, sen karbonointi tehdään vasta ensi viikon aikana.
 14. Just tunti sitten kuivahumaloitu ja testattu samalla astian paineistusta, siitä tulee hyvä, ja tarjoillaan tosiaan suoraan lasiin hanasta. Pitää vaan raivata tallin kampurahumidoriin tilaa että saa astian kylmäksi hapotusta ja tarjoilua varten. Toinen bisse on pullokäytetty, se ei tuu varsinaisesti jakoon, tiukkaakin tiukempi 6-6,5% ylikatkeroitu IPA. Sekin kyllä parhaimmillaan just DWL Open Airissa joten kyllä sitäkin maistamaan pystyy jos haluaa.
 15. Polkimeen (tai siihen vipuun siis) voi porata kyllä toisen reiän vähän ylemmäksi vaijerille, eikä se rupea raapimaan ainakaan niin merkittävästi. Miulla oli tuollainen käytössä pitkään ongelmitta.
×
×
 • Create New...