Jump to content

Junakeulan korikorjausten järkevä järjestys?


Recommended Posts

Nyt kun helmojen muoto alkaa hahmottua, niin pitäisi alkaa miettiä mikä olisi järkevä korin pehmeiden alaosien vaihtamisen järjestys?

 

Väliaikaiset tukiputket laitetaan pitämään kori muodoissaan, siten etteivät kumminkaan ole töiden tiellä. Mutta uskaltaako silti pudottaa pois sivuhelmat ja lattian yhtäaikaa, vai pitäisikö esim. helmat tehdä ensin kuntoon?

Link to comment

Omastani otin lattiat ja helmat pois, sekä laikkasin poikittais palkit pitkien palkkien juuresta poikki. Hyvin pysyy nipussa. Ajatuksena oli vaihtaa poikittais palkit ensin yksi kerrallaan, etummainen ja takimmainen ensin ja niistä linja muille. Sitten hemat kuntoon ja lopuksi lattiat. Projekti meni sellaisenaan eteenpäin, mutta hyvin pysyy ryhdissä.

 

Ei ollut mitään ylimääräisiä tukia missään.

 

Ohessa kuva.

post-33-13888359939409_thumb.jpg

Link to comment

Omassa junakeula-projektissa on sisällä kyljissä n. 200 mm korkeudella lattiasta 50x50mm 3mm seinämävahvuudella olevat palkit tukevoittamassa koria. Palkit on yhdistettu sivuovien keskikohdasta toisiinsa samanvahvuisella palkilla. Joudun vielä tekemään tuet palkeista eteen a-pilareihin ja luultavasti takatolppiin myös, sillä joudun vaihtamaan myös pitkittäispalkit tähän helmeen.

t. HT

Link to comment
  • 3 weeks later...
Guest Toheltaja

Yläosastaan terve sonderi kestää kans vaikka runkopalkitkin ottais vek, kunhan ikkunalinjasta ylöspäin on ehjää... Ei tosin koskaan o hätävarjelun liioittelua tukea snadisti, varsinkin jos alkaa grillissä pyörittämään...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...