Jump to content

02S:ään eteen lyhyemmät iskarit ja kynäjouset


Guest Toheltaja

Recommended Posts

Guest Toheltaja

Onko kukaan tehny bilsteinin tms patruunoilla noita 02S tolppia? pitäs saada vakiotolppaa 100-150mm lyhyemmäksi ja jouseksi kynäjousi kierreholkin kera. Nyt hakusessa siis iskarivaihtoehdot mitkä olis helposti sovitettavissa.

Link to comment

Kasikymppisen audin neste-etuiskareissa on jäykkyys kohdallaan katuhuristeluun. Kauhean lyhyet patruunat ne ei ole, mutta voithan nostaa yläpäätä tekemällä casterin korjauslevyn iskaritornin yläpuolelle.

Link to comment

paljo pitäs olla tolpan/iskarin mitta kokonaan?

 

voisin mittailla noita splitin tolppia viikonloppuna........ne on 944/golf1-aihioista kierreholkitettu ja aika lyhyet... iskareina konisportit golf1:sta vielä tällä hetkellä, mutta todennäköisesti teen tuohon bilsteinin upsidedownit myös eteen....................

Link to comment
Guest Jukki
Ketsan kanssa samaa mieltä, varsin miellyttävät jokapäiväajossa. Kaverithan meni viime Urhoissakin noin eikä valittaneet.

 

meillä oli vähän isompiakin valittamisen aiheita... :P

Link to comment
Guest Toheltaja

Kellään irrallaan 03S iskaria? Sain mittailtua että tarttis löytää jostain nyt 50mm pidemmät iskarit (ulos vedettynä) ku mitä vakiot 02S iskarit on sisään työnnettynä.

 

Ihan vaan vähän mittamuutosta siis tarttis :D

Link to comment
Guest Toheltaja

halkaisijamitat tarttisin 03S tolpasta ja vaikka ulkopuoleltakin mitattuna metrimitalla tuon koko tolpan pituuden. Joku kait sentään kehtaa mainita ajavansa 03 koppaista -74 tai tuoreempaa, jossa noita uudempia tolppamalleja on. Tieto olisi todella tarpeen.

Link to comment
Guest Toheltaja

Nyt on saatu jomman kumman golfin tolpan mitat, joko I tai II korisen. On ainakin sen 80mm lyhyempi patruunaosaltaan, mutta ei o varmaa mahtuuko tuonne pohjaan asti koska on varreltaan 43mm koko matkalta. Toi oma kun on keskiosaltaan 43 ja kapenee alhaalta...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...