Jump to content

30pict-3 säätö?


Recommended Posts

Ryyppy toimii ja lähtee pois päältä. Venavälykset ok. Jakaja ok. Ennakko ok. Imusarja ok. 1300 orkkis kone. Kaasarin vasemmalta puolelta löytyy kaksi säätöruuvia. Isompi ruuvi=ilma, pienempi=seos, eikö? Ainoastaan kaasarin säätö-ohjetta kaipailen. Yhtäkkiä haku ei tuottanut tulosta.

Kiitos etukäteen.

Link to comment

Joo, tuon kyllä löysin.

Mutta kun tässä mallissa on kaksi säätöruuvia.Toinen, isompi, vissiin ilmaruuvi. Mikäs tässä on "ruuvaus"järjestys? Ei meinaa kaikki herätä tulille tyhjäkäynnillä. Kun löysää tyhjäkäyntisuutinta pikkuisen, alkaa römpöttään kaikilla. 0.50 suutin liian pieni? Ja kiitos.

Link to comment

ensin sytka ja venat kohilleen. Sitten kaasuttimen kaasuvivun stoppariruuvi: Ensin auki niin paljon ettei se enaa kosketa siihen hammastettuun ryypyn limppuun, ryyppy jumitettu POIS paalta saadon ajaksi. Sitten ruuvia sisaanpain kunnes se juuri ja juuri osuu matalimpaan portaaseen ryyppylimpussa, ja sitten viela 1/4 kierros kiinnipain. Tahan ruuviin ei sitten kosketa enaa ikina. Nain estetaan kaasulapan kanittaminen kaasuttimen sisakurkkuun, se jaa karvan verran raolleen.

 

Sitten pienempi sivuruuvi (seos) taysin kiinni, ja sen jalkeen 1.5 kierrosta auki. Sama isommalle ruuville. Kone kaymaan. Isommasta tyhjakaynnin saato about tontille, noin 900-1000 rpm.

 

Sitten seosruuvista (se pienempi) hitaasti auki kaantaen koitetaan loytaa sellainen kohta, missa kierrokset eivat enaa nouse kun ruuvia kiertaa auki 1/2 kierrosta. Eli avaat ruuvia puoli kierrosta kerrallaan ja odotat muutosta kierrosluvussa. Tassa vaiheessa ei saadeta tyhjakayntinopeutta, MUUTOS on se mita seuraat. Optimaalinen tilanne on se etta loydat tarkkaan kohdan missa kierrokset lakkaa nousemasta vaikka ruuvia avaisi. Tasta kohdasta ruuvia kierretaan kiinnipain 1/4 - 1/2 kierrosta.

 

Nyt voit saataa tyhjakayntinopeuden kohdalleen siita isommasta (ylemmasta) ruuvista.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...