Jump to content

janskuk

Members
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by janskuk

 1. Mulla on vanha epoksipinnoite tallin lattiassa ja on kyllä hirvittävän liukas märillä, ja varsinkin lumisilla kengillä kuljettaessa, ihme että kukaan ei ole "päätänsä halkaissut". Jotain karhennusta siis suosittelen. Toki mukava harjailla puhtaaksi kun on sileä ja liukas, taitaa olla vähän kakspiippuinen juttu.
 2. Varapyörän tarvetta? Hyväkuntoinen Dunlop 5.60-15 kesärengas vanteella. Ei näkyviä murtumia ja ilmat sisällä. 25€. Myös toinen, 5.60-15 Nokia, kuluneempi ja myös vanteella. Yht.40€. En lähettele ja viikon päästä renkaat lentää romukasaan. Kokemäki. Vain puh tai yv. 045-1079684
 3. Sitten kun ostat takaisin niin kannattaa poiketa samalla reissulla 👍
 4. Onhan tuokin mahdollista. Yleensä vaatii kyllä vähintäänkin lievää väkivaltaa että holkki siirtyy.
 5. Halkeavaa mallia. Vetarit/putket katkaistu. Pyörii. 70€ Kokemäki Yv tai puh 045-1079684
 6. Pienemmästäkin pystysäiliöstä saa suht tehokkaan kuivaimen kun askartelee vielä säiliön sisälle alhaalta auki jäävän väliseinän niin että ilma joutuu kiertämään alakautta takaisin ylös.
 7. Siivouspäivä. Neljä 200mm asetelmaa ja kolme levyä, yksi levyistä 180mm. 30€ kaikki. Käytettyjä, ei vaihto-, kitinä- eikä palautusoikeutta. Kokemäki, soitto tai yv. 045-1079684
 8. Kiitos, nuo jo aiemmin läpi selasinkin. Tarkoitin nimenomaan 5.90-15, ehkä myös 6.00-15 kelpaa. Myös hyviä käytettyjä saa tarjota, kaksikin riittää ensihätään.
 9. Aihetta sivuten, Mistäs 5.90-15 renkaita järkihintaan? Vinkkejä, linkkejä tms? Kiitos.
 10. Mun silmään vähän huteran oloinen tuenta? 😬
 11. Tämä taisi löytyä. https://www.satakunnankansa.fi/a/4751e0b2-ef45-4825-b933-ed96d4b5798e?c=1528874183846
 12. Kannatetaan. Lisäksi tähän samaan ketjuun vois varmaan lisätä tasaisin väliajoin jotain olemattomia myynti-ilmoituksia, ihan vaan vaikka niitä varten joilla on jokin ihmeellinen tarve jeesustella, vittuilla ja kommentoida toisten ihan asiallisiakin myynti-ilmoituksia, vaikka ei olisi minkäänlaista tarvetta tai aikomustakaan ostaa kyseistä tuotetta. Nykyään kun harvakseltaan palstalla käy kurkkaamassa niin vähän tuntuu siltä että yksinäiset, syrjäytyneet tai muuten vaan ahdistuneet käyvät täällä purkamassa pahaa oloaan, tai hakemassa kirjeenvaihto/juttukaveria, varsinkin noiden myynti-ilmojen kustannuksella. Ei lainkaan hyvä suunta minun mielestä.
 13. Tuplamutterit noihin on pruukattu laittaa ja kiristys maalaisjärjellä.
 14. Tollaset olis, ei taida olla Empiä mutta jotain plingplongia kuitenkin ja helppo potkaista jalalla irti moposta.👍 045-1079684
 15. Ootko kurkannut kaasareihin että jääkö ne tiputtelemaan bensaa kuumana sammuttamisen jälkeen? Neulaventtiilit? Tuo kuumuus varmaan suurin syy tässä.
 16. Min 380 - Max 490 alasilmukan keskeltä tapin päähän.
 17. Onko moottorin sisuskaluista mitään tietoa? Ehkä kaukaa haettu mutta ne joilla on kokemusta, voivat varmaan kertoa että voiko tuo olla vaan suorahampaisen "jakopään" ominais-ääni?
 18. Näinhän se oli, etupiirin kytkin oli hirttänyt kiinni. Kytkin nyt vaihdettu, jarruvalot ok ja ei muuta kun nokka kohti konttoria.
 19. Yle esittää; Sunnuntaina Areenassa HPK:n mestaruusjuhlat suorana Hämeenlinnasta, kello 18. Maanantaina Areenassa kärppien mestaruusjuhlat, kello 17. https://www.iltalehti.fi/smliiga/a/809e6e67-9143-470b-a685-9e9e0834b472 Kyllä meitä nyt hemmotellaan, muistakaahan kaikki katsoa, vaikka siinä läskien grillauksen ohessa! 🤣 Siinä läskejä käännellessä voi hyräillä vaikka kertsiä; "taas hassuttelee vastustajaa HPK".
 20. Taputellaan taputellaan, todellakin taputellaan! Matka oli todella hieno ja lopputulos vielä hienompi. Kiitos HPK. Älkää nyt vaan herranjumala lukitko tätä topikkia. Juhlat on monella vasta aluillaan.
 21. Ok, riittää siis että toinen kytkimistä "vetää" niin punaiset palaa takana. Ps. Kokemäellä on lumi taas maassa joten kesäkuplan jarruvalot saa vielä palaakkin.
 22. Ootko sää Sami nyt tarkistanut ton jutun minkä moni on jo maininnut, eli onko siinä polkimessa pieni tyhjä liike ennen kuin se välitanko alkaa työntämään pääsylinterin mäntää? Polkimen yläpäässä varmaan noin viiden sentin tyhjä liike on ok, pienempikin riittää, kunhan sitä vaan on. Palautuuko jarrupoljin jousen voimasta takaisin ääriasentoon, päin topparia, polkemisen jälkeen? Polkimien väliakseli saataa olla ruostunut jäykäksi. Jos polkimessa on se tarvittava tyhjä liike ja poljin palutuu polkemisen jälkeen päin topparia eikä valot sammu sittekkään niin sitten kysyn että kelpaako apu paikanpäällä? Voisin jossain vaiheessa ehtiä poikkeemaan kun nää työkiireet ja muut tästä helppaa. Tankin jos nappaisi ylös niin olisi huomattavasti mukavampi tutkia. Samalla voitais herätellä pyörien ilmausruuvit liikkeelle kun ovat todnäk jumissa yms. Mulla ei ole tässä nyt tuollaisen kuplan piirikaavioo hollilla niin joku varmaan voisi kertoa että miksi niitä kytkimiä on kaksi, molemmille piireille ilmeisesti oma? Ja miten ne on kytketty?
×
×
 • Create New...