Jump to content

kokolasien asennus


Guest PBroder

Recommended Posts

Guest PBroder

Tarkoitus on laittaa cal-look lasit oviin ni mitä pitää tehdä? lipareet rälläköidä pois oven välistä oliko muuta huomioitavaa? Tarvisiko olla se leveämpi ikkunankannatin onko vaikutusta keinumiseen tai rämisemiseen?

Link to comment
Guest PBroder

ja joutuuko oviin tekemään jotain reikiä että saisi tiivisteen alareunaan koko matkalta kiinni? onko kellään kuvaa moisesta virityksestä ja sitten tarttisin jotkut kiinnikkeet ala tiivisteille...

Link to comment

Räminä ja veden vuotaminen oven sisään on tavoiteltavat ominaisuudet, joten niistä ei kannata murhetta kantaa tälläisessä operaatiossa :-)

 

Uranauhaa saa metritavarana tiivisteitä myyvistä liikkeistä ja varmaankin vw osaliikkeistäkin.

 

Ikkuna-aukon alareunukseen saa halppis tiivareita, jotka on tarkoitus kiinnittää liimaamalla. Vaativat hermoja ja kykyä näpräämiseen.

 

Arvokkaampi tapa alareunuksen tiivistämiseen on käyttää alunperin yksiosaisella oven lasilla olleen kuplan tiivarareita + kiinnitys "rautalankaa". Tämä vaatii reikien poraamista.

Link to comment

kylla tarvitsee laikata oven sisalta lipare irti, se pala mihin tuuletusikkunan kehys tukeutuu alapaastaan. Eli muutos on peruuttamaton, sen jalkeen ei saa enaa tuuletusikkunaa asennettua takaisin.

 

Ala hyva mies laita kokolaseja. Se pieni irtilaikattu lipare muun muassa pitaa oven ryhdissaan. Kun sen laikkaa hittoon, niin ajan myota (aika piankin) ovi alka pullistumaan keskelta. Eli lasitiiviste ottaa kiinni lasiin pian vain paadyista, keskelle jaa oravan mentava rako.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...