Jump to content

xam1

Members
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by xam1

 1. Hyvin on mulla aina toiminut Huhdan kanssa kaupat. Joskus muinoin tuli väärän värinen lattiaverhoilu, lähetti heti uuden ja ettei tarvitsisi lähetellä väärää takaisin, ehdotti että hakee sen itse pois joskus myöhemmin kun on ohikulkumatkalla, ja näin myös tapahtui[emoji106]
 2. Bosch WR78 jotka sulla nyt on, ovat pitkällä kierteellä, vakiokansiin sopiva olisi ollut WR78G joka on lyhyellä kierteellä mutta sitä ei siis enää ole saatavilla.
 3. Sure. Tässä muutama kännykästä äkkiseltään löytynyt kuva. Unohtunut tosiaan laittaa kuvaa valmiista setistä, vaikka asennettu jo muutama vuosi sitten. Tuohon aikaan noissa oli tuo etuistuimien saumanauha välillä kangas/vinyyli suoraan ylhäällä, kun orggisverhoilussa se vinyyli kääntyi vähän matkaa selkänojan etupuolelle. Nykyisin vissiin nämäkin tulevat sellaisena. Olen kyllä ollut todella tyytyväinen, sisustan taso nousi huimasti ja edelleen penkit huippukunnossa. Kangasvalinta osui itselle myös nappiin, voin suositella.
 4. Tämä. Päivittäin tulee palstaa luettua, mutta todella vähän kirjoitettua. On syvältä perseestä kun muutamilla hahmoilla on tarve kommentoida ja jeesustella myynti-ilmoituksiin ja melkolailla jokaiseen muuhunkin ketjuun, saati että aloitetaan paskanjauhantaa mitä tyhjänpäiväisimmistä asioista. Mutta "Vapaata keskustelua"-osiossahan on siis mahdollisuus aloittaa näitä omia ziisustelu-ketjuja tms., eli jos malttaisi mitenkään siellä lätistä kaiken turhan joutavan. (Pepen kommentti ilmoitusten suolaamiseen huomioitu, peukku siitä) Volkkari-scenessä on hyvä henki, mutta usein se haisee täällä ja pahasti. Kokemuksesta oppineena suosittelen myös toisinaan ottamaan sen kännykän selfie-kameran käyttöön ja katsomaan naamaansa ja kysymään, onko minun tarpeellista kirjoittaa tähän ketjuun jotain vai olenko vain provosoitunut tai pätemisen tarpeessa. (Itse kirjoitin tämän katsomatta peiliin, oliskohan pitänyt).
 5. Täällä oli koko viikonlopun ajan huippufiilis ja huippusakkia, kiitos vielä järjestäjille! Takasin Ouluun ajellessa koitettiin tavoittaa Petterin junista joka oli lähtenyt kuulemma hetkeä aiemmin, mutta taisi junis kiitää poimunopeudella kun ei näkynyt vaikka piiskasin välillä kuplan huimiin maantienopeuksiin? T: Sami&Sunna. Ohessa muutama kuva tapahtumasta:
 6. Mökki varattu pe-su, Oulusta lähdetään pe. iltapäivänä ajelemaan.
 7. Jep, 399€ koko setti ja parikymppiä sitten postiennakosta noudettaessa. Laita mailia vaikka suoraan mikko@oberschlachter.fi, niin homma hoituu. Sen verran edittiä että tässä tapauksessa koko setti tarkoittaa ainoastaan penkkien verhoiluja.
 8. Tilasin Paruzzin kautta TMI:n valmistamat tweed-kangas/vinyyliverhoilut. Tuli jenkeistä tehdastilauksena, toim.aika n. 2kk. Siistit on, odottaa vielä asentamista. Netistä löytyy värivaihtoehdot ja "simulaattori" jonka avulla voi mallailla eri väri/materiaaliyhdistelmiä.
 9. Oisko sit 145R15 sopiva, olis vähän enemmän kosketuspintaa ja korkeutta. Olen 6 kesää ajanut sellasilla ja ollut tyytyväinen. Vakioakselia pudotettu pelkillä dropeilla, vakiovanteet alla ei hinkkaa lokareihin. Tosin mulla -66 joten en tiedä miten sitten pystylamppusen lokareihin asettuu mut luulis mahtuvan ok.
 10. Tuolla voisi olla kiinnostuneita vastaajia kysymyksiisi: http://www.ffp.fi/bb/index.php
 11. Missasit pointin. Lukihäiriö vai luetun ymmärtäminen?
 12. Epäselvempihän tuo on kun ei näy suoraan värimalleja eikä sisustuksen värejä vrt. http://www.thesamba.com/vw/archives/info/paintcodestype1.php Lisäksi vissiin ww:llä halunneet vetää tässä amerikkalaisittain kotiinpäin, siellä kun vuoden -72 punainen on väännetty virheellisesti muotoon "30B Kansas Red".
 13. Edit: Vois olla L30B Kasan Red.
 14. Ei löydy tuosta. Pitäis löytyä kontista tarra jossa värikoodi. Tai etsi TheSamban puolelta arkistosta värivaihtoehdot ko. vuodelle ja vertaa niitä omaasi?
 15. Ei ole bensaletkut vaan korvausilma/huohotinletkut kohokammioille. Näyttäisi äkkiseltään Mikunin suoravetokaasareilta.
 16. xam1

  Kupla '72

  Niinpä, mun mielestä ei tarviis missään nimessä poistaa. Mukavaa ja opettavaa luettavaa monelle näissä tarinoissa. Joten ei muuta kuin laita vaan alkuperäinen otsikko takaisin.
 17. 145R15 toimii hienosti -66 kuplan keulalla pelkillä dropeilla. Tosin täähän on jo pallonivelkeulainen.
 18. xam1

  Rengaspaineet

  Vuosia menty näillä(nykyaikaiset kumit): Etu 145/80-15 1,3bar ja taka 165/80-15 1,8bar. Eteen kun laittaa 2bar painetta niin on vikuri ajettava, hakee tosi herkästi.
 19. Eli? Ostit maalit ja oli väärä sävy? Takaisin kauppaan.
 20. Oisko kuitenkin Roclan pumppukärrystä kyse.
 21. xam1

  Ahistaako?

  Kreetalla oli kans tätä epävireistä laulantaa. Ne kukot tosin karjui välillä keskellä päivääkin. Sul on liian pehmee puudutus jos ei saa nukuttua.
 22. En tiiä mut bensaletku ainakin näyttää falskilta ilman klemmareita. Tutki vaikka vuotaako imari pakokaasua esilämmityksistä ulos ja onko imuvuotoja. Tää siis osoitettu tuohon kysymukseen imusarjasta.
 23. Kokemuksia alipaineversiosta vakiokoneessa?
×
×
 • Create New...