Jump to content

xam1

Members
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Täällä oli koko viikonlopun ajan huippufiilis ja huippusakkia, kiitos vielä järjestäjille! Takasin Ouluun ajellessa koitettiin tavoittaa Petterin junista joka oli lähtenyt kuulemma hetkeä aiemmin, mutta taisi junis kiitää poimunopeudella kun ei näkynyt vaikka piiskasin välillä kuplan huimiin maantienopeuksiin? T: Sami&Sunna. Ohessa muutama kuva tapahtumasta:
 2. Mökki varattu pe-su, Oulusta lähdetään pe. iltapäivänä ajelemaan.
 3. Jep, 399€ koko setti ja parikymppiä sitten postiennakosta noudettaessa. Laita mailia vaikka suoraan mikko@oberschlachter.fi, niin homma hoituu. Sen verran edittiä että tässä tapauksessa koko setti tarkoittaa ainoastaan penkkien verhoiluja.
 4. Tilasin Paruzzin kautta TMI:n valmistamat tweed-kangas/vinyyliverhoilut. Tuli jenkeistä tehdastilauksena, toim.aika n. 2kk. Siistit on, odottaa vielä asentamista. Netistä löytyy värivaihtoehdot ja "simulaattori" jonka avulla voi mallailla eri väri/materiaaliyhdistelmiä.
 5. Oisko sit 145R15 sopiva, olis vähän enemmän kosketuspintaa ja korkeutta. Olen 6 kesää ajanut sellasilla ja ollut tyytyväinen. Vakioakselia pudotettu pelkillä dropeilla, vakiovanteet alla ei hinkkaa lokareihin. Tosin mulla -66 joten en tiedä miten sitten pystylamppusen lokareihin asettuu mut luulis mahtuvan ok.
 6. Tuolla voisi olla kiinnostuneita vastaajia kysymyksiisi: http://www.ffp.fi/bb/index.php
 7. Missasit pointin. Lukihäiriö vai luetun ymmärtäminen?
 8. Epäselvempihän tuo on kun ei näy suoraan värimalleja eikä sisustuksen värejä vrt. http://www.thesamba.com/vw/archives/info/paintcodestype1.php Lisäksi vissiin ww:llä halunneet vetää tässä amerikkalaisittain kotiinpäin, siellä kun vuoden -72 punainen on väännetty virheellisesti muotoon "30B Kansas Red".
 9. Edit: Vois olla L30B Kasan Red.
 10. Ei löydy tuosta. Pitäis löytyä kontista tarra jossa värikoodi. Tai etsi TheSamban puolelta arkistosta värivaihtoehdot ko. vuodelle ja vertaa niitä omaasi?
 11. Ei ole bensaletkut vaan korvausilma/huohotinletkut kohokammioille. Näyttäisi äkkiseltään Mikunin suoravetokaasareilta.
 12. xam1

  Kupla '72

  Niinpä, mun mielestä ei tarviis missään nimessä poistaa. Mukavaa ja opettavaa luettavaa monelle näissä tarinoissa. Joten ei muuta kuin laita vaan alkuperäinen otsikko takaisin.
 13. 145R15 toimii hienosti -66 kuplan keulalla pelkillä dropeilla. Tosin täähän on jo pallonivelkeulainen.
×
×
 • Create New...