Jump to content

Fullflow pumppupaketeista


Recommended Posts

Pienehkö varoituksen sana etenkin niille jotka ovat viimeaikoina ostaneet CBn fullflow pumppupaketteja. Tsekatkaa että osat sopii yhteen... (Tietysti näinhän aina tehdään!) Allekirjoittaneelle tuli avaamaton CB:n Maxipump30 paketti. Päällisin puolin OK. Ennen asennusvaihetta rupesin sitten tutkimaan pumppua joka ulkoisilta puitteiltaan poikkeaa vakiopumpusta sen verran että tulppausta ei välttämättä tarvita poistopuolelle. Vika ei ollut rungossa vaan siinä että kannen poistokanava oli väärässä kohtaa suhteessa runkoon ja tiivistevertailulla virtausta kanteen olisi ollut vain ehkä noin vajaa 50%, hivenen myös vakiokanavaan... Eli ei hyvä homma. Toivottavasti näitä ei kukaan iske suoraan kiinni vaan jäävät tutkimaan samoja hommia kuin minäkin. Vian syyksi paljaistui virhe CB:n pakkaamossa. Vääriä kansia oli mennyt pieneen sarjaan paketteja. Homma on korjauksessa ja uusi kansi tulossa. Eli kaikki siis ok omalta osaltani. Liitteenä pari shottia jotka selventänevät tilannetta... Täältä tähän.

 

 

th_86820_Maxi30_1_122_173lo.jpgth_86823_Maxi30_3_122_1145lo.jpgth_86831_Maxi30_2_122_126lo.jpg

Link to comment
Guest Toheltaja

kannes pitäs olla se tulo ja lähtö tai sitte suodatinjalkakansi... Mut parempi pitää silmät auki, valitettavasti kaikki ei aina kaikee hoksaa ja vahinkoja sattuu...

Link to comment

Mikäli tsekkaatte CBn sivuilta niin näissä Maxi30 sarjoissa ainakin kuvien mukaan on kyseessä juuri tämä runko... Kantta on näemmä useampaa mallia. Voisi kuvitella että tämä runko toimii kyllä FF tyylisenä sikäli mikäli kannessa poisto on oikeassa kohdassa eikä se limity toiseen kanavaan... Valussa näyttäisi olevan tilaa useammanlaisille työstöille. Luulenpa että asiaan saa lisää valaistusta kunhan saan tuon "oikean" kannen tilalle.

Link to comment

Kysehän oli siis tästä tuotteesta. Kuvan mukainen runko siis tuli. Ulkoisesti myös kansi vaikuttaa samalta. Reikä vaan ei kohtaa runkoa. Asia kun on luvattu korjata uudella kannella niin saap nähdä auttaako mihinkään.

 

http://www.cbperformance.com/catalog.asp?ProductID=1616

 

Lisäyksenä nyt 4.5 tähän ketjuun että korvaava tuote ilmestyi viime viikolla postiluukkuun ilman lisäkustannuksia ja tiivistevertailun jälkeen osoittautui soivaksi tuotteeksi. Melko mahtavaa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...