Jump to content

etulamppujen kiinnitys


Guest don diva

Recommended Posts

Guest don diva

pakko kysyä koska tää ei voi olla niin vaikeeta.

 

eli, vanhan (50luvun) kuplan etulamppu on kasattuna ja ne klipsit paikoillaan. klipsit pelottavasti kiinni, pelkää että ne lentää silmään. ja kun painaa lamppua paikoilleen lokariin, niin tottakai ne klipsit räjähtää sinne kuppiin.

 

ei ole mitään kuvaa tai muuta et näkis onko ne oikeen kasattu. lamput on vanhat uusilla klipeillä kyllä, lokarit on uudet. mikä vikana?

Link to comment

Toissapäivänä purin 60-luvun lampun klipsit(ja laitoin myös takaisin).

Ota se kipsi käteen niin että se suora osuus jossa vain pieni taivutus on oikealla. Laita vasemmanpuoleisen klipsin pää lampun ulkokuoren (kromirinkulan) alle ja paina alaspäin niin että se istuu sopivasti lampun(sisä) kehään (kaksi pientä taitosta painaa lampun kehää). Tämän jälkeen paina oikea puoli lampun ulkokuoren alle. Siinäpä se. Onko sulla näin?

Link to comment
Guest don diva

on varmaan tarvikelokarit. jos painaa pelkän kromikehyksen siihen niin tiukasti menee. pitää painaa niin että loksahtaa paikoilleen. pitäisikö niiden lampun kopan reunojen siinä lokarissa olla taivutettuna vähän sisäänpäin tms.? hitto kun ei ole enää vanhoja lokareitakaan tallella ...

 

kuuluuko siihen kromirinkulan reunaan laittaa vielä se tiiviste? toinen tiivistehän on siellä lasin reunassa.

 

muutenkin on ne klipit jää niin herkäksi siinä lampun alaosassa, luulen että ne ponnahtaa irti jos joku painaa lampun lasia sisäänpäin. ??

Link to comment
Guest don diva

taittelin tota reunusta lokarissa sisäänpäin niin, että lamppu menee helpommin hollille. kuitenkin vähintään 2 alinta näistä pinneistä lensi joka kerralla sinne kuppiin.

 

pitäisköhän ne täpätä migillä siihen lamppuun ;)

Link to comment
  • 2 weeks later...
Guest don diva

no nyt ne lamput on paikoillaan vihdoinkin.

 

se lokarin tiivistereunus ei kyllä täsmää lampun kehyksen mittoihin kovinkaan hyvin. taivutin sitä vähän sisäänpäin mut silti se kehys ei mahdu painumaan tiivistettä vasten täysin.

 

lisäksi tein poranterällä pientä monttua siihen lampun puolelle niille klipseille niin pysyi paljon paremmin paikoillaan. lähellä oli ettei lamput oo lentäny seinään, sen verran luonnetta kysyvää hommaa ollu tää "klipsihomma" ;) nyt tosin on sitte aika hyvä mieli!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...