Jump to content

pakeliitti imusarjassa? ja pict 31-4


Recommended Posts

Tätäkin varmaan käsitelty jo miljoona kertaa, mutta eipä haulla osunut silmiin. Muistan jostain lukeneeni, että imusarjassa pitäisi olla joku bakeliitti kaasarin ja imusarjan välissä? Äsken kun otin kaasaria irti (pict 31-4), kun vissiin kiihdytyspumpun kalvo rikki, ruikkii bensaa pihalle, niin huomasin että tuo palikka imusarjan ja kaasarin välissä olikin metallia o.0 Onko tuo ollut tuolla alunperin vai joku jälkeenpäin korvannut pakeliitit metallilla?

 

Tuo tuntuu kuluttavan lähemmäs kymppin satasella, vaikka toiveissa olisi ollut päästä 7-8 litraan : ( Tosin ensimmäinen täys tankillinen vasta tänä vuonna menossa (oletettavasti vakio 1300 -72),mistähän tätä 'vikaa' vois lähteä paikallistamaan? Tietenkin ajotavassa voi olla parannettavaa, vaikka olen yrittänyt ajaa mahd. taloudellisesti. Mitkähän suuttimet tuossa vekottimessa on alunperin olleet?

 

Joo sori, tuli varmaan mahdollisimman epäselvästi, mutta toivottavasti joku edes tajusi : )

 

Kiitos ja anteeksi.

 

tono kuittaa.

Link to comment

Sulla on todennäköisesti siinä kaasarin ja imusarjan välissä korotuspala, jotta kaasarin kiihdytyspumpun vipu ei osuis laturiin. Jos kaasari mahtuu paikalleen ilman välipalaa niin sen voi jättää pois.

 

Tarkasta ettei kaasarista ole tukossa se kiindytyspumpun messinkinen ruikkausputki. Mulla yhdessä kaasarissa ruuttas bensaa kiindytyspumpun kalvon ja kannen välistä juuri tuon takia.

Link to comment

Okei kiitoksia. Tällä hetkellä tuntuu että laturi nappais kiinni kaasariin kun on pala välissä, täytyy kattoa sitten kun saa osat, että mahtuuko ilman (kalvo 'lievästi' hapero kun eilen katselin ja vähän paikkailin liimalla väärältä puolelta et kestäis sen aikaa kun saa uuden : ))

 

Juu täytyy myöskin tarkistaa se messinki putki sit kans. Thanks!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...