Jump to content

Leveämmät lokasuojat?


Recommended Posts

Onko kellään kokemusta muista leveämmistä lokasuojista kuin lasikuituisista? Lasikuituistenkin kestävyys on vähän niin ja näin ajan saatossa. Kerscherillä joitain lokasuokia myytävänä n. 300 eur / pari ja remmelellä epoxystä(?) tehtyjä lokasuojia lasi ja hiilikuituisten ohella. Nämä Kerscherin ja Remmelen epoxy lokasuojat eivät paljoa kalliimmat ole kuin esim. hotcarsin lasikuituiset.

 

http://www.kerscher-tuning.de/kaefer/in ... otfl%FCgel

 

dynpic.php?file=L2thZWZlci9ncmFmaWtlbi9rYXJvc3NlL2tvdGZsdWVnZWxfbWV4X3ZsXzRhX2dyb3NzLmpwZw==&width=500

 

 

dynpic.php?file=L2thZWZlci9ncmFmaWtlbi9rYXJvc3NlL2tvdGZfaGE2aV8wMl9ncm9zcy5qcGc=&width=500

 

 

http://www.remmele-motorsport.com/en/in ... ed_en.html -> Plastic parts

 

KOTFLUEGEL_LIEGENDE_SCHEINW.JPG

Link to comment
jos peltiä osaa taivuttaa ja hitsauskolvi pysyy kädessä, itse tekemällä saa just sellaset kuin haluaa..

 

Toki toki, mutta voepi vituttaa jos ja kun lähtökohdaksi ottaa tarvikepeltiloksut jotka muutenkin on vinksallaan joka suuntaan. Harvassa enää kovat orkkislokarit ja jos on, moni tuskin niitä enää rälläköi.

 

Kyllä kusiluituisetkin lokarit kohtalaisesti kestää, yleensä ekana takalokarien takapää alkaa ratkeilemaan, mutta siihenkin helppo lääke esim pienellä tukilangalla/raudalla. Tahtoopi alkuperäispeltisetkin jos ei ole mitään massauksia/roiskeläppiä kolhiintua sen verran että ulkokuoren maalit lohkeilee.

 

Eikä pidä unohtaa kilon/parin painosäästöä minkä eirautaisilla saa:)

Link to comment

Joo, onhan siinä keveys huipussaan jos lasikuituiset valitsee, tänään nostelin pois lasikuituiset lokasuojat kuplasta pois :) Tahtoo vain kiinnityskohdista joskus risaiseksi mennä kuitusuojat, aika maltillisesti tietenkin saa kiristellä ne paikoilleen, mitenkäs muutenkaan, kumipintainen rikka olis varmaan kans ihan kätevä alla.

 

Pitäs kysäistä noista epoxy suojista...hiilikuituiset varmaan nyt kestää melkein mitä vain, tosin ovat sitten 3 x kalliimmat kuin lasikuituiset..silti ei paha hinta kuplan hiilikuitulokasuojista 685 eur/pari ;)

 

Mutta joo, kiinnostaa nuo epoxy suojat, kun eivät oo hinnallakaan pilattuja. Jos niissä olis enemmän jousto-ominaisuuksia. Peltisten levitys on aika iso homma, vaatii harjoittelua ;)

 

Mulla on ollut vuosia sitten kuplan toinen peltinen originaali (?) takalokari, oli ehjä kauttaaltaan, mutta ei ollut nimeksikään mitään massaa sisäpuolella...oli todella ohut..sitten taisin sen taitella kaksin käsin nippuun.

Link to comment

Ostin itse avoon CSP:n etuloksut, jotka levittää 4 cm ulkopuolelta ja yllätyin positiivisesti. Todella hyvä laatuiset Hotmatsin takaloksuihin verrattuna. Paljon tukevammat ja oikein asialliset kun ottaa hinnan huomioon. Hotmatsin Ruotsalaista laatukamaa olevat takaloksut rispaan irti ja nakkaan tallin nurkkaan kunhan talvella on aikaa. Paksuudessa ja mahd myöskin materiaalissa tod paljon eroa, en tosin varma onks noi csp:t ihan perinteistä kuituakaan.

Link to comment

Taitaa olla saman tyyppisiä lokasuojia CSP:llä kuin Kerscherillä, saa sisältä että ulkoa levitettynä. Vaikuttavat ainakin kuvissa hyviltä, kiinnitysreiätkin on tehty valmiiksi kuvista päätellen. Varmaan tulee hankittua ainakin eteen 2-3cm levittävät, niin passaa uudet vanteet ja rattaat paremmin eteenkin.

Link to comment

Itte levitin peltiset takaloksut 3-4cm, ja hyvat tuli. Aikaa ja vaivaa meni simona. Eteen laitoin sitten kusilaituiset. Etuloksuista menikin sitten katsastuksessa muutosprosentteja, mutta takalokareista ei pienen kinastelun jalkeen prossia otettu, kun ne oli "alkuperaiset" kuitenkin... vain muutettuna.

Enaa en viitsis varmaan itte lahtea levittelemaan. Jos tuon auton viela laitan laihdutuskuurille joskus niin kaikki luukut ja takaloksut varmaan vaihtuu kuituisiin sitten.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...