Jump to content

hanski.

Members
 • Content Count

  1936
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  satakunta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mulle tuli vihreenä ja lähti aikanaan vihreenä. sisältä taisi olla sininen, alkuperäisväri? turusta taisin silloin ostaa, kaarinasta. muistikuva on kuplan koneesta, mutten ole enää ihan varma. toimiva laite, hyvä ajaa, mutta joku entinen omistaja oli tehnyt peltityöt vähän kovalla kädellä.
 2. rekkari näytti kovin tutulta, sama vanha auto taitaa olla edelleen henkissä! kuva vuodelta 2008.
 3. tai sitten teet itse sopivan? netistä löytyy paljon mallikuvia.. esim: http://www.fincars.com/projekti/sikkikone/
 4. ketä on noita käyttänyt ja hyväksi todenneet, ihan valmistajan nimeä esille/ mistä kannattaa ostaa? onko tuota "hyvää" tavaraa saatavana ihan pensselimaalina? eli juuri tuohon pistehitsauskohtaan.. edit: volvolle siis, kiitos kari! http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/16981-ruosteenestoa/
 5. toi merkkaa paljon, vaikka onkin kovan hintaset osat!
 6. taitaa olla sama avo. ei ole mun auto, vaikka tuolla kesällä yhden hääkuljetuksen hoidinkin..
 7. tuohon kaasuttimeen vaihdettiin korjaus sarja ja mielestäni kaikki paikat puhdistin läpi. nyt kuitenkin vuotaa bensaa tuolta kiihdytyspumpun tiivisteen välistä.. kaasarin toisella puolella tuon ison tulpan alla, oli sellainen pitkällä kierteellä oleva jousikurmitteinen suutin? jonka taisin kiertää niin syvälle kuin se menee, mihin se vaikuttaa? se kun taisi olla ylempänä alunperin..oisko vika siinä? kone ihan vakio 1300 -73. tavallinen bensapumppu lohkon päällä.
 8. ensin tietenkin perusasiat kohilleen, eli sytytyksen säätö, venttiilien säätö jne.. miten tuo oikeaoppinen säätö menikään tuohon kaasutin malliin? kyseessä ihan vakio 1300 -73 kone.
 9. http://www.neoretro.fi/ tuolta löytyi nopeasti suoraan hyllystä ja hyvällä palvelulla! kiitos ari!
 10. 1300 -73 kupla, josta laturin laakerit loppu, pitää kamalaa jyrinää.. saako jostakin tuohon uusia laakereita? laturin vaihtamalla pääsisi helpommalla joo, mutta nyt kyseessä täysin alkuperäinen, hyvin pidetty auto ja vanhan korjaaminen olisi omistajan toivomus.
 11. hieno projektikertomus ja hyvät kuvat!
 12. en tiedä saako tuolta, mutta tuota on moni kehunut, kannattaa kysyä: http://restorationpanels.com/Home.php
 13. jos kenno sattuu hajoamaan, polttaa varpaat, kun kuuma öljy valuu päälle. itsellä vastaava systeemi, mutta kenno varapyöräkotelon pohjalla. kesäautossa toimiva. ei ole riippuvainen moottorin kierroksista, eikä tule hajuja konehuoneesta ohjaamoon..
 14. vanhemmissa malleissa vaihdelaatikko on kiinni korissa etupäästä ja moottorissa takatukipalkki, jonka varassa koko paketti on. uudemmissa on kuvan kaltainen palkki, johon saa vaihdelaatikon jäämään kiinni, kun koneen ottaa pois. (kuvassa vm.75 paku). onko tuo uudemman palkki hitsattuna koriin kiinni vai pulteilla? onko kukaan laittanut tuota uudemman mallin palkkia varhaispalloon?
 15. pääsylinteri ostettu motonetista? ja tiivistekumit kaikki varmasti oikein päin?
×
×
 • Create New...