Jump to content

hanski.

Members
 • Posts

  1976
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  satakunta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hanski.'s Achievements

 1. Saattaa sekin ehkä olla, aikaa tästä on todella paljon
 2. joo tuli yhtäkkiä muistikuva tälläisestä täysin ruskeasta autosta tuolla rohmu tekstillä, jossakin tapahtumassa, kauan kauan sitten (kymmeniä vuosia aikaa) pälkäne tms. silloin tuota kuvattiin ihan vanhan aikaisesti kameralla ja ihmeteltiin, onpa oudon mallinen auto. pitää etsiä, onko nuo kuvat jopa vielä jossakin tallessa.
 3. Eli rohmun aiemmasta koneesta.. eli onko tämä nimetty rohmuksi? onko tää ollut joskus täysin ruskea väriltään ja tämä rohmu lukenut takana valkoisena yläreunassa?
 4. hanski.

  Baja

  mitä maalia laitoit?
 5. Jos kuulan ja pesän välissä on yhtään tilaa, lisää itse nippa. Yksi uudempi vw konsernin tuote, jossa surullisen kuuluisa tukivarsiviidakko edessä, loppui tukivarsien vaihdot rasvanippojen lisäyksen jälkeen, suosittelen. Tuolla hyvät ohjeet nippojen laittamiseen, tiedän, on väärän mallin autot kyseessä, mutta älkää lukeko niin tarkasti.. https://www.audiclub.fi/audifinns/forum/tekniikka/kori-valot-renkaat/93697-rasvanippojen-asentaminen-tukivarsiin#post1432729
 6. tuolla samasta asiasta ja asian vierestä:
 7. Mitä epoksia tuonne vedit? Jotakin spray maalia, pensseli tavaraa, 1 vai 2 komponentti maalia, näitä kun löytyy monenlaista?
 8. paljonko sulla on nyt sitä eroa, jos hammastuksia säätöpalassa ajattelee, 1-2 hammasväliä vai? kumpi on tiukemmalla , vai onko sillä edes merkitystä? joo, tämä tapa vaikuttaa kyllä ihan järkevältä, ei ole koskaan edes tullut mieleen säätää eritavalla hammastuksia.
 9. Jossei maali kestä tinnerillä pyyhintää, kaikki pois. Näin maalari joskus opasti, kun samaa mietin.
 10. Muutama auto tullut äänieristettyä "viimesen päälle", jonkinlainen käsitys hommasta on. Esim tuo CTK on erittäin laadukasta mattoa ja liimapinta todella hyvä. Tuota kattopeltiin ja pysyy varmasti kiinni. https://www.powerset.fi/tuote/ctk-premium-2-2/ Ei varmasti huonompaa kuin STP GOLD matto. Mitä hintaa ajattelee, tämän tason projektin tekemisessä laadukas mattohinta ei enää vaikuta loppu laskussa yhtään. Tuolta löytyy hyvin kerrottuna eri matoista ja käyttökohteista, tuon lukee ajatuksella, niin saa autosta todella hiljaisen jos niin haluaa.. https://autonvaimennus.fi/
 11. https://www.powerset.fi/tuote/stp-black-gold-bulk/ Tuolla vielä tarjolla ja tuo on hyvää mattoa.
 12. onko tää nyt siis joku spesiaaliversio vai, luulin että ihan tavallinen? papereiden mukaan -67 mallinen, joka otettu -68 käyttöön.
 13. Alkuperäis muoto ennen maalin ja kittivuoren poistoa. Jos nuo uudemmat laittaisikin tuohon vanhempaan, vois ajatella saavansa ehkä hiukan lisätilaa? Museo autoa tästä ei tule, siinä mielessä osien sekoitus ei ketään haittaa. edit: näköjään etulokaritkin muuttuu samalla tavalla vanhasta suorasta kylkilinjasta, uudempaan pullistettuun versioon. kaikki nämä autot näyttää ihan samolta kun äkkiä katsoo, mutta eroavaisuuksia alkaa pikkuhiljaa löytyä lisää.. Kharon kiitos havaintomallista!
×
×
 • Create New...