Jump to content

hanski.

Members
 • Posts

  1976
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hanski.

 1. Saattaa sekin ehkä olla, aikaa tästä on todella paljon
 2. joo tuli yhtäkkiä muistikuva tälläisestä täysin ruskeasta autosta tuolla rohmu tekstillä, jossakin tapahtumassa, kauan kauan sitten (kymmeniä vuosia aikaa) pälkäne tms. silloin tuota kuvattiin ihan vanhan aikaisesti kameralla ja ihmeteltiin, onpa oudon mallinen auto. pitää etsiä, onko nuo kuvat jopa vielä jossakin tallessa.
 3. Eli rohmun aiemmasta koneesta.. eli onko tämä nimetty rohmuksi? onko tää ollut joskus täysin ruskea väriltään ja tämä rohmu lukenut takana valkoisena yläreunassa?
 4. hanski.

  Baja

  mitä maalia laitoit?
 5. Jos kuulan ja pesän välissä on yhtään tilaa, lisää itse nippa. Yksi uudempi vw konsernin tuote, jossa surullisen kuuluisa tukivarsiviidakko edessä, loppui tukivarsien vaihdot rasvanippojen lisäyksen jälkeen, suosittelen. Tuolla hyvät ohjeet nippojen laittamiseen, tiedän, on väärän mallin autot kyseessä, mutta älkää lukeko niin tarkasti.. https://www.audiclub.fi/audifinns/forum/tekniikka/kori-valot-renkaat/93697-rasvanippojen-asentaminen-tukivarsiin#post1432729
 6. tuolla samasta asiasta ja asian vierestä:
 7. Mitä epoksia tuonne vedit? Jotakin spray maalia, pensseli tavaraa, 1 vai 2 komponentti maalia, näitä kun löytyy monenlaista?
 8. paljonko sulla on nyt sitä eroa, jos hammastuksia säätöpalassa ajattelee, 1-2 hammasväliä vai? kumpi on tiukemmalla , vai onko sillä edes merkitystä? joo, tämä tapa vaikuttaa kyllä ihan järkevältä, ei ole koskaan edes tullut mieleen säätää eritavalla hammastuksia.
 9. Jossei maali kestä tinnerillä pyyhintää, kaikki pois. Näin maalari joskus opasti, kun samaa mietin.
 10. Muutama auto tullut äänieristettyä "viimesen päälle", jonkinlainen käsitys hommasta on. Esim tuo CTK on erittäin laadukasta mattoa ja liimapinta todella hyvä. Tuota kattopeltiin ja pysyy varmasti kiinni. https://www.powerset.fi/tuote/ctk-premium-2-2/ Ei varmasti huonompaa kuin STP GOLD matto. Mitä hintaa ajattelee, tämän tason projektin tekemisessä laadukas mattohinta ei enää vaikuta loppu laskussa yhtään. Tuolta löytyy hyvin kerrottuna eri matoista ja käyttökohteista, tuon lukee ajatuksella, niin saa autosta todella hiljaisen jos niin haluaa.. https://autonvaimennus.fi/
 11. https://www.powerset.fi/tuote/stp-black-gold-bulk/ Tuolla vielä tarjolla ja tuo on hyvää mattoa.
 12. onko tää nyt siis joku spesiaaliversio vai, luulin että ihan tavallinen? papereiden mukaan -67 mallinen, joka otettu -68 käyttöön.
 13. Alkuperäis muoto ennen maalin ja kittivuoren poistoa. Jos nuo uudemmat laittaisikin tuohon vanhempaan, vois ajatella saavansa ehkä hiukan lisätilaa? Museo autoa tästä ei tule, siinä mielessä osien sekoitus ei ketään haittaa. edit: näköjään etulokaritkin muuttuu samalla tavalla vanhasta suorasta kylkilinjasta, uudempaan pullistettuun versioon. kaikki nämä autot näyttää ihan samolta kun äkkiä katsoo, mutta eroavaisuuksia alkaa pikkuhiljaa löytyä lisää.. Kharon kiitos havaintomallista!
 14. eli on siinä sitten eroa. oisko jollakin laittaa hyvä, selvä kuva eroista, joku mestari kun tähänkin on kaaria väsännyt, eikä noista enää osannut sanoa mikä alkuperäistä tai vaihdettua.
 15. jos auto pyörillään ja pitäisi tuolla kelmun kanssa pelata, itse en kyllä lähtisi tuolla tavoin leikkimään. pohjassa kun on niin paljon epätasaista pintaa. auto kyljelleen, tai ainakin kallistamaan mitä pystyy ja hiekalla lähtisin tekemään.
 16. huomasin että on olemassa 2 vaihtoehtoa takalokarien korjauspalaksi, uudempi ja vanhempi malli, mutten kyllä yhtäkkiä keksinyt, mitä eroa noissa nyt sitten on? Bussi 8.1967-7.1972 Bussi 8.1972-7.1979 vanhempaan autoon tulossa, mutta tuo vuosimallirajaus olisi ennen tilausta hyvä tietää onko merkitystä noissa kohdin.
 17. onko tuosta aineesta kokemusta kellään, vai onko olemassa vielä kenties parempaa ruosteenmuunto ainetta? https://www.autonhoitokauppa.fi/bilt-hamber-hydrate-80-500-ml aina jää kohteita ,esim. kotelorakenteita, joiden 100% puhdistus hiukan hankalaa, olisiko tuosta pelastajaksi?
 18. Tämä on kyllä hyvää ainetta, tällä maalit ja kitit lähtee irti ja vielä melko nopeasti toimii. Muovilla tosiaan kannattaa peittää, ettei kuivu liian nopeasti.
 19. elikkä, mulla on nyt 2 erinlaista vääntösauvaa, 26mm ja 28mm halkaisijalla, molemmissa 44/48 hammastus. onko varhaismalliin sopivia tarjolla vielä muita vaihtoehtoja? vai onko loput 2 vaihtoehtoa sitten uudempaan?
 20. joo oikeessa olit, latan päät ovat erinlaiset. lisäksi huomasin, että uudempi on n. 3-4 cm pitempi vanhaan verrattuna , näin ollen pyöräkin siirtyy väärään paikkaan. kyllä tää on vääränmallinen osa! ja mistähän sitten saisi ostettua oikein mallisen säätölatan, onko jollakin tarjolla/ mistä tilaamaan? saa kommentoida!
 21. 44/48 hammastus pitää paikkansa, mutta latassa 52 koloa, ei ihme ettei sovi. Mihin vit...tämä latta sopii,ei ainakaan varhais palloon?
 22. mulla oli -73 kuplassa laatikon edessä ja takana rauta vasten rautaa + vaihdelaatikko-kone saumasta raudat tuliseinään kiinni + vaihdelaatikossa oli suora hampaiset rattaat. ei pomppinut kun valoista otti täyskaasulähtöjä, hauskuuskerroin oli loistava, mutta meteli ja tärinä todella rasittava, enää en näin piukkaan köyttäisi kiinni, vaikka toimikin hyvin.
 23. Juu tämä oli tiedossa. Sama akseli toisinpäin, vielä huonompi vaihtoehto. eli tietääkö joku nyt rihlojen lukumäärän/ halkaisija vaihtoehtoja, mikä missäkin pitäisi olla?
×
×
 • Create New...