Jump to content

2-topselinen ajastin lohkolammittimelle?


Guest Bugfuel

Recommended Posts

Haussa olis ajastin jossa on 2 lahtoa jotka voi ajastaa toisistaan riippumatta, tai edes niin etta toinen kun on paalla niin toinen on pois, ja sitten vaihtavat paikseen asetettuna ajankohtana.

 

Tilanne: Lohkolamppari ja sisatilan lammitin yhdessa kuormittavat parkkipaikan sahkotolppaa liikaa, voi pitaa vain toista lammitinta paalla kerrallaan. Tavoite olisi saada ne automaattisesti vaihtelemaan ajastettuna, vaikkapa 1h lohkolamppari paalla ja sitten 15min sisatilan lamppari paalla ja lohko pois... ja sit taas vaihtuu.

 

Samaan paasee tietty jos laittaa kaksi ajastinta jotka ohjelmoi sitten toistensa peilikuvaksi, eli ensimmainen kun napsahtaa pois paalta niin kohta toien menee paalle. Parin minsan viive olis varmaan paikallaan ohjelmoida siihen epatarkkuuksien takia. Mutta tama ei kelpaa, pitais olla siis yksi ajastin jossa kaksi erillista toisistaan riippumatonta ajastettua lahtoa.

 

Ja tietty ulkokayttoon tarkoitettu.

 

Ja vielapa 115V ja 60Hz :)

 

 

Ja mullahan on kuplassa lohkolammitin joka toimii :)

 

Jan

Link to comment

Onk tuolla jo hertsit ja voltit ja ampeerit samat kuin täällä päin palloa... aattelin vaan ettei tule tosi lämmintä autoa.

 

Ite ratkasin tämän ongelman sellaisella sisätilan lämppärillä missä tehon sai säädettyä 1200 wattiin. Lohkis oli 600 wattia. Haalea sisus ja moottori, mutta kait se oli parempi kuin ei mitään lämmitintä.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...