Jump to content

Takapenkin selkänojan kiinnitys


Guest Oikkeli

Recommended Posts

Onko takaselkänojassa jotain kiinnityssysteemiä? Omassa ainakin on semmoinen vipu joka menee penkin läpi sivusta sivuun ja samassa kohtaa on korin verhoilussa kaksi reikää ja painaumat, niinkuin olisi jotain siinä joskus ollut. Pitäiskö siinä olla jotain joka estää sen, ettei esim jarruttaessa tule penkki niskaan?

Link to comment

Joo itselläni myös puuttuu tuo kyseinen kaikale ja ketuttaahan se kun muutaman kerran joutunu jarruttamaan vähä rivakammin ja penkkikaatuu ja hattuhylly tulee alas kaijuttimineen.

Jos jollakulla ois sellanen ylimääränen ni vois ostaa :) Vaikka helppo kai siihen ois joku oma patentti tehä tietty.

Link to comment

Anteeks vaan, mutta voisiko joku kertoa miten tuon selkänojan saa oikein irti? Tuntu olevan lujassa enkä löytänyt mitään aukaisu vipua. Liikaa meikäläisen aivoille.. joutuuko tuossa käyttämään työkaluja? Tarkoituksena tehdä taakse kaiutinkoteloa eipä tuolla tilalla ole muuten oikein käyttöä..

Link to comment

Ei kai -72:ssa mitään vipua ole? Kuskin puolella on sellainen muovinen lenkki josta saa otteen ja siitä vetämällä pitäisi lukituksen aueta. Muovilenkki voi olla sujahtanut penkin ja sivuverhouksen väliin, tai sitten se on myös voinut katketa. Alla vielä kuva havainnollistamaan asiaa:

 

72T1-40.jpg

Link to comment

Jaa tuota varten se hihna on siellä penkin takana.. Itsellä on vivun tynkä pelkääjän puolen takapenkin ja seinän välissä. Toisella puolella semmoinen kolmihaarainen juttu.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...